hey people

mayaMC

New member
hey people

הי אנשים אני חדשה פה קוראים לי מאיה בת 17 נדלקתי על הפורום הזה . נ.ב אני במשבר יש לי מבחן בהיסטוריה יש לאנשים פה איזה טיפים ללמידה

shabluly

New member
הייי...

סיכומים, סיכומים ועוד פעם סיכומים... הצעה שלי... שבי(זה די קשה כשאת יודעת מה את הולכת לעשות) עם כוס שתייה ונישנושים טעימים החומר בהיסטוריה דפדפת ועט ופשוט תתחילי לסכם...

Moranus

New member
ברוכה בהאה!!!

לימדו אותנו בתחילת השנה איך ללמוד לסכם בהיסטוריה לא קלטתי מזה כלום....אין לי מושג איך לומדים להיסטוריה אני יושבת מסכמת מסכמת מסכמת מנסה לקלוט משהו(קשה להבין את הבריטים האלו והספרים הלבנים שלהם)ויוצא לי משהו ממוצע 75 זה טוב לא?

plus minos

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

טיפים ללמידה,, מעניין... לקרוא לקרוא... ושוב לקרוא... ואם לא מצליח אז לכתוב לכתוב... זה ניקרא שליף... אבל ששששששש

DuNcS aLiEn

New member
אממממממ....

תסכמי את כל החומר, תקראי אותו, ותקראי אותו שוב, ואז תעשי הפסקה ותקראי אותו שוב ועוד פעם, וככה תעשי שלושה ימים לפני הבחינה
את יכולה להתחיל ללמוד שבוע לפני אבל זה תלוי במורה שלך, באיזו כיתה את ואם את זוכרת סיכומים מהר... בהצלחה

vip6

New member
../images/Emo98.gifאהלן מאיה גם אני חדש כאן:)

ואת לא היחידה שנשבר לה ממבחנים לצערי:(

Snow Yte

New member
היי...

השיטה שלי היא פשוט לסכם, ולכתוב את הסיכומים כמה פעמים, אומנם זה עבודה קשה ומעצבנת, אבל ככה אני קולטת וזוכרת.... אבל כמו שאמרו, לקרוא כמה פעמים, לסכם... הכל יעזור לך... בהצלחה..

למעלה