Hey People

Hey People ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

מה קורה
חשבתי לעצמי. צח"מ חוזרת ב-1 לספטמבר נכון
לא יהיה נחמד אם בסיום הפרק הראשון שישודר (בפרימיירה
) נתכנס כולנו בצ'ט ונצ'וטט לנו להנאתנו...
תחשבו על זה... בינתיים, מה קורה עם המפגש
רציתי רק להודיע שאם זה יהיה ביום חמישי הקרוב אז אני לא יכולה לצערי, אני מוזמנת למסיבת הפתעה בפ"ת...

taish

New member
המפגש נקבע ליום שישי הקרוב (ה-19)

כך שלשמחת כולנו את ככל הנראה תוכלי לבוא (ואפילו לעלות איתי על אותה רכבת
). לגבי הצ'אט - אין סיבה שלא, ואפשר גם לעשות את זה תוך כדי הפרק, ולא רק בסיומו.

junny

New member
אתם בטוחים לגבי החזרה?

פתאום אני מאוד מאוד חוששת.. קצת הזנחתי את HOT בשבועות האחרונים, לא שלחתי להם מיילים מאיימים אז אולי הם מאוכזבים.. אולי הם יחליטו לא להחזיר? מישהו היה איתם בקשר לאחרונה? מישהו שמע משהו חדש? מישהו רואה טרהאספרנסה ויודע אם היא עומדת להסתיים בקרוב? אני שולחת מייל עכשיו לHOT/ אם יהיה משהו חדש אני אעדכן א

מממ..אני מקווה שלא עובדים עלינו!

גם אני די ירדתי מהם והפסקתי להציק להם בזמן האחרון..
ו...עוד משהו קטנטן :) היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת....................... לי

מזל טוב נועהה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

עד 120 הרבה הצלחה בחיים ותמשיכי להיות איך שאת

חג לה שמח וזר לה פורח ../images/Emo6.gif

היום יום הולדת לנו-הו-ני!
גם אני לא הייתי בקשר איתם, פרט לשיחה האחת שעשיתי לפני כחודשיים בערך כך שאין לי מושג היכן עומדים הדברים - וברור שהכל יכול להשתנות. בעיקרון טלנובלה בע"מ מסתיימת בעוד שבועיים, ואז טרה אמורה לחזור לשעה המקורית שלה - 20:05 וצח"מ כנראה תחזור....

Dawn12

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

שיהיה לך רק טוב ותעשי חיים ביומולדת!
דרך אגב, אפשר לשאול מה פשר החתימה?

pumiki25

New member
נוני-נוני-נו! ../images/Emo65.gif

Happy birthday to you, Happy birthday to you Happy birthday dear Nooooooni Happy birthday tooo youu!
מזל טוב, מאמי!

taish

New member
../images/Emo41.gif מזל-טוב לנוני! ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

אל פורום צח"מ התפקדה בגאון נערה נהדרת, תלמידה בתיכון באישיותה המקסימה ובמזגה הברוך היא מעלה אצל אחרון הציניקנים חיוך ...ומעריצה את הדיוויד הלא נכון!
נוני יקירתי, שיהיה לך המון מזל-טוב ושתמיד תהיי מאושרת!
שלך, אורטל.

dvd3434

New member
ממזזזלל טוב

רציתי להוסיף גם סמיילים אבל אני לא מצליח...גבר טיפוסי מה לעשות...

ים כחול

New member
מזל טוב נועה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

יומולדת חגיגה נחמדת
מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת
לא נולדו ביומחד
רק ביומולדתתתתתתתתתת רק ביומולדתתתתתתתת
לה לה לה לה
טרילילילהלהלהההההה
המון אושר ואהבה כייף והנאה

נועה../images/Emo70.gif נשמה,מתוקה ומקסימה../images/Emo13.gif

מזל-טוב !!! מכל ה-
, את באמת ילדה מקסימה ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!
וכמובן שיום אחד תפגשי את האליל מספר 1 שלך
אוהבת, הרמוני

junny

New member
נונייייי! ../images/Emo24.gif מזל טוב!!

למאמי של הפורום יש היום יומהולדת מזל טוב!!!

אפרופו בילי... ../images/Emo58.gif

מבאס אותי לדעת שאם לא ההפסקה הדבילית הזאת, היינו צריכים להיות עכשיו אחרי הגילוי של בילי ומאקי על מעלליה של בריטני ותחבולותיה, והשניים היו אמורים להיות עכשיו ביחד, אחרי הכל. אני זוכרת ששחר כתב כאן בזמנו שהאיחוד יגיע אחרי 9 חודשים, ואני כ"כ התעצבנתי וחשבתי לעצמי "מה 9 חודשים עכשיו???", ועכשיו אני חושבת: אח... גם כשזה מגיע סוף סוף, זה לא!!!
(סתם התבאסות קטנה שרציתי לשתף אתכם
) דרך אגב- מחר החצי גמר ה-2 של "כוכב נולד". ו... נכון! אני הולכת לבקש מכם משהו! (רק מי שמוכן ורוצה כמובן), במהלך התוכנית לא להצביע לאף אחד מהמתמודדים! אח"כ יהיה קרב בין הדר עוזרי לבין המקום ה-2 של מי שיזכה מחר, והקווים יפתחו לרבע שעה, אז מי שמוכן לעשות להרמוני קצת טוב על הלב שיבחר בהדר עוזרי ולא חשוב מי יתמודד מולה. היא באמת חמודה ולא הייתי רוצה ששיר ביטון
תעלה במקומה. אם הדר עוזרי תעלה לגמר, אז בטח יראו את השכונה שהיא גרה בפ"ת ואז תוכלו לראות איפה גדלתי...
טוב, מספיק שיגעתי אתכם, אם יש שאלות אני כאן.

junny

New member
סליחה הרמוני...

אני בעד שיר ביטון ובאמת מעדיפה לא לראות את עוזרי בגמר.. אבל באמת באמת סליחה! לא בכוונה. מההתחלה סעדו וביטון היו הפיבורייטים שלי

סולחת ג'נושקה ../images/Emo13.gif

אבל עדיין רוצה לראות את עוזרי בגמר ולא את שיר...

אגב הרמוני (יש כאן ספוילר)

יש שמועות שאומרות שבסוף יגלו שקתרין וג'יל לא אם ובת אחרי הכל! אז אולי יהיה אפשר לשדך בין בילי ומאק שוב
עכשיו ג'יל וקיי קרובות אחת לשנייה - אז התסריטאים אולי ירצו לקלקל את זה בכך שיתגלה שהמאמץ להתרבות נעשה לשווא....

למעלה