Hey

ALMIGHTY

New member
wtf do you want ?

מה ? גם עכשיו הייתי מניאק ?[ ראיתי שהבחורה העדינה התקשתה בזכירת שמות האלבומים אז ברוב טובי הזכרתי לה! CRUCIFY ME,WILL YA?

punk223

New member
מה שהכי מעצבן

בטייק אוף, זה שלושת הגירסאות, כאילו דה, זה ה"שיא" של ההתמסחרות...

ALMIGHTY

New member
בוא´נה אחי!

סוף סוף אני מוצא מישהו שאני יכול לדבר איתו!! זוכר שפעם רבנו, היית חרא די רציני, הא ? טוב ביי ביי, בהצלחה לאהובתי מכבי חיפה!!!!!!!!!!וווואההההההה!!!!!!!!!!

ALMIGHTY

New member
אוי, סליחה גבר...

בהתחלה רציתי להגיד שאני חרא רציני אך שכחתי את היוד. אבל תודה שהזכרת לי...

punk223

New member
סבבה אחי...

ובקשר לשלושת הגרסאות, זה לא מתאים אפילו לבלינק לעשות כזה דבר...כאילו המטרה ברורה...שילדה בת 12 תקנה את הגירסה עם המטוס, ותשמע שלחברה שלה יש את הגירסה עם המכנס, ואז היא תרוץ לנדנד לאבא שיקנה לה את שתי הגרסאות הנוספות שיהיה לה את כל הדיסקים של בלינק ושהיא תיהיה מעריצה מאגניבה...כאילו זה כזה ברור...אני עם האצבע המאשימה לכיוון MCA, כאילו ההתמסחרות הזאת בגללם...למרות שהמוזיקה שבלינק עושים טובה...וMCA רק ממסחרים להם את הצורה...ופה נכנסות הפוזריות בנות ה-12 ששומעות בלינק כי הם כוסונים וחמודים ובלה בלה...אני זוכר בתקופת צ´שייר קאט או דוד ראנץ´ מארק אמר שמועדון המעריצים של בלינק נע בין גילאי 16-21...ותראו מה הולך עכשיו בגלל ההתמסחרות...כאילו מי אמור לשים זין איך הלהקה נראית...יש מלא להקות שאני שומע ושאף פעם לא ראיתי אותם אפילו...טוב הגזמתי פה קצת..אני מלא מרץ בגלל הניצחון של חיפה ושל היונייטד...עזבו..אני חצי ישן...

SHIRA2811

New member
וכרגיל, מי הדוגמה?

יפה, אני. "היא לא מבינה." "כמובן, היא בת 12." "היא טיפשה." תחיה עם זה! יש לבלינק גם מעריצים\ות בני 12, והם לא בהכרח כאלה מפגרים\מתלהבים\אידיוטים כמו שאתה חושב ומתאר את זה... חוצמיזה, על איזה גירסאות אתה מדבר בכלל?!
לי יש את טייק אוף השחור, עם המטוס, הג´קט והמכנס... ואני מרוצה אותו.

SHIRA2811

New member
*אותו=איתו.

כמובן שעכשיו יצוצו פה ירידות כמו פטריות אחרי הגשם... אבל אני אחיה עם זה

punk223

New member
אל תעלבי

או משהו, לא באתי לרדת פה על בנות 12, פשוט תראי בעצמך שבעוד 4 שנים תראי את המוזיקה שאת שומעת מזווית שונה...או שאת כבר רןאה אותה כמוני..לא יודע...פשוט רוב הבנות 12 מציעות לכן שם רע במוזיקה, זה הכל. ובקשר לגרסאות, יש את הגירסה המצונצרת בלי הבונוסים והקללות, ויש עוד שלוש גרסאות שההבדל ביניהן הוא 2 שירי בונוס שונים, האחד שיר צחוק ואחד שיר רציני, ביניהם: 1. what went wrong 2. time to wake up 3. dont tell me that its over 4. fuck a dog 5. when u fucked grandpa 6. mothers day מה שיש לך אז יש, מה שלא- מורידים בקאזה. מקווה שעזרתי.

eb182

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שיש לי בנות כאלה בשכבה(אפילו אם הן לא בנות 12) ככה זה ב-land of the free או איך שארה"ב מכנה את עצמה

Alinush*

New member
רואים איזה מעריצה וותיקה את....

אין משהו יותר טוב מפוזרית בת 12 בשביל לעלות את רמת הפורום... ישר כוח!!!

ilbe182ebli

New member
מזה פוזרית?

ובאמת עצבן הקטע של השלוש גרסאות! הייתי צריכה להשיג את כולן! פאק עם זה.. אבל לונורא למרות שלא הבנתי... למה הם לא יכלו לדחוף את כל השירים יחד בגירסה אחת?!?!

SHIRA2811

New member
פאק! שלוש גירסאות?!

דאמיט, זה כזה מ-מ-ו-ס-ח-ר! אני אשאר עם הטייק אוף הרגיל... למרות ש... את השתיים האחרות אפשר להשיג בארץ? (זין, לא רוצה.)

eb182

New member
אין בטח גרסאות יותר

ולמה לקנות את כולם במילא אם קיבלת אחת אז תשמע את זה ואם חבר שלך קנה גירסא אחרת אז אפשר לשמוע אצלו ולהחליף דיסקים ככה אני רואה את זה אולי אני אופטימית מדי

למעלה