Hey

SHIRA2811

New member
Hey../images/Emo168.gif

אני שירה בת 12 מרמה"ש... אני וליאנה, חברה שלי, אוהבות את בלינק 182 מכיתה ג´
, אני מנגנת על תופים וליאנה על גיטרה חשמלית
אין לי יותר מה להגיד חוץ מזה ש... אני מ-ת-ה על בלינק 182, SUM 41, לינקין פארק- אבל בחיים, אבל בחיים אין כמו בלינק!
אני אוהבת במיוחד את Roller Coaster Happy Holidays, You bastard Story Of A Lonley Guy First Date The Rock Show ו... TOM RULZ

ALMIGHTY

New member
איזו חמודה...

זה מזכיר לי את השיחה שלי עם המתופף של יוסלס איי.די...הוא קנה רק טייק אןף (וצחקתי עליו)..אז אמרתי לו לקנות את החומר הישן של בלינק...אז אותו דבר אומר לך..קני את צ´שייר קט (לפי דעתי עדיף על דוד ראנץ´)!

SHIRA2811

New member
כן, לליאנה היה את זה....

אבל גנבו לה את כל הדיסקים
היא באמת אמרה שזה יותר טוב... אבל גם טייק אוף מעולה!
עכשיו אני שומעת את ANTHEM PART TWO ...

ALMIGHTY

New member
דבר ראשון

תשמעי את כל האלבומים ואם לא תדעי מיד שטייק אוף הוא הכי גרוע אז יש לך בעיה

t o m 1 8 2

New member
טייק אוף לא כל כך גרוע

טייק אוף דווקא דיסק דיי טוב, אבל הוא באמת הכי פחות טוב מכולם נ.ב. היי שירה, ברוך הבא

punk223

New member
לא נכון

אני אישית מת על טייק אוף. ולדעתי הוא קצת טוב יותר מאנמה...אבל אי אפשר להשוות לישנים...

t o m 1 8 2

New member
עכשיו שאני חושבת על זה...

הוא באמת יותר טוב מאנמה חוץ מזה לא אמרתי שהוא לא טוב, ואני גם מאוד אוהבת אותו, אבל לכל אחד יש את הדעה שלו ויש פה כמה שאומרים שהוא לא טוב. נ.ב. הישנים עדיין יותר טובים

ALMIGHTY

New member
אנמה יותר טוב!

איך בכלל אפשר להשוות אנט´ם לאנט´ם פארט 2 ? זה טעות לפי דעתי....אנט´ם זה על מסיבה מטורפת בבית ההורים ואנט´ם 2 זה על ילדים וכו´...איך בכלל הם קישרו אחד לשני..what was that all about ? ואי אפשר להשוות אדמ´ס סונג לסטיי טוגט´ר...

t o m 1 8 2

New member
אוף!!!!!!!

זה הטעם שלך טוב, אתה לא יכול להגיד למישו שהוא טועה כי זה הדעה שלו, ככה אני חושבת ואתה חושב אחרת מה לעשות, רק אל תגיד למישו שהוא לא חושב נכון.

punk223

New member
קודם כל

אדמס סונג באמת טוב יותר מסטיי טוגדר, אבל שניהם מצויינים, אני אומר שטייק אוף יותר טוב לדעתי בגלל שיש בו יותר שירים טובים בסה"כ...

chickmagnet

New member
אנט´ם באנגלית זה המנון

אז כאילו זה ההמנונים של בלינק ואם תקשיר את זה למילים אז תבין

ALMIGHTY

New member
בחייך! תעשה לי טובה!!!!

ההמנונים של בלינק ? כל שיר שני של בלינק זה על מערכות יחסים ובנות...פאאאליז...

chickmagnet

New member
אתה

הומו דיי כבר לחשוב שאתה יודע הכל בטח אתה איזה ילד בן 10 מאחורי מחשב וחושב שהוא קול שהוא יור על אנשים בפורום

ALMIGHTY

New member
אני מבין שזה קשה, נכון ?

זה קשה להיות טועה...אתה פשוט צריך לבלוע את הגאווה שלך,בוי.

SHIRA2811

New member
האמת שכמה דברים הפריעו לי-

בטייק אוף. אחד מהם היה שהשירים... לא יודעת, רובם נשמעו אותו הדבר. אגב- שאלה: טראויס אף פעם לא שר?! מענין אותי לשמוע את הקול שלו
ו... ביום שישי נסעתי עם ליאנה לטאוור רקורדס ושמעתי את אנמה ואת האלבום השני, ברח לי השם. אז את האלבום השני לא אהבתי ממש, אבל אנמה היה מעולה- כנראה שאני אקנה אותו...

ALMIGHTY

New member
אז ככה

1.cheshire cat 2. dude ranch 3. buddha (re-released) 4. eots 5. tmtats (tesb!) 6.toypaj

למעלה