hee hee- תודה!! מה שלומך?? מאיפה את/ה? יאללה- בייייי!
F feeler New member 18/6/03 #26 אני ניצן... ואני בת... ואני כרגע מישראל, אבל עוברת עוד שבוע כנאה לוושינגטון....
I izraeliwannabe New member 18/6/03 #27 נחמד! למה אתה עוברת לפה? אני מקווה שיהיה לך ירידה קלה~ ושתהני! כמה זמן את תשארי פה??? טוב!!! ביי!!!!!!!!!!!!!!!!
נחמד! למה אתה עוברת לפה? אני מקווה שיהיה לך ירידה קלה~ ושתהני! כמה זמן את תשארי פה??? טוב!!! ביי!!!!!!!!!!!!!!!!
F feeler New member 19/6/03 #29 אני עוברת בגלל... לימודים של אבא שלי... וגם אני מקווה שהכל ילך בסדר... ואני אשאר או שלוש שנים או עד שאני אחליט שלא טוב לי. ומאיפה בדיוק בארה"ב את?
אני עוברת בגלל... לימודים של אבא שלי... וגם אני מקווה שהכל ילך בסדר... ואני אשאר או שלוש שנים או עד שאני אחליט שלא טוב לי. ומאיפה בדיוק בארה"ב את?
I izraeliwannabe New member 19/6/03 #28 tanx darlin!!! thank you.....and kol hakavod on running a awesome forum~~~~ bye!
C canadit New member 19/6/03 #30 welcome!!!!!!!!../images/Emo26.gif אני עוד היחידה שלא בירכה אותך אז ברוכה הבאה!!!! מקווה שתהני בפורום שלנו פורום באמת נהדר!!!! נתראה עוד
welcome!!!!!!!!../images/Emo26.gif אני עוד היחידה שלא בירכה אותך אז ברוכה הבאה!!!! מקווה שתהני בפורום שלנו פורום באמת נהדר!!!! נתראה עוד
I izraeliwannabe New member 19/6/03 #32 אוי תודה!!!!! גם אני מקווה- ותודה על הwelcoming talk to ya!!!!!