.... thank you
thank you very much אני לא חושב שנקבל תשובות מהאיגוד והאמת אני לא ציפיתי לקבל תשובות, אני דיי ידעתי שככה הם יתנהגו ויבזבזו משאבים להתקיף אותי ולחפש אותי במקום להשקיע את הזמן הזה והמשאבים הללו בצורה נבונה והיכן שבאמת צריך, ככה האיגוד הזה פועל. תגיד למה באליפות אירופה היו שלושה חברי איגוד ושלושה שחקנים, מה נציג איגוד על כל שחקן, השחקנים נסעו על חשבונם, האם גם חברי האיגוד נסעו על חשבונם???? לא נראה לי, שמעתי שגם היו עוד מספר נסיעות לחו"ל, אני לא חושב שהביליארד בארץ נמצא ברמה שיש בכלל מה לחפש בחו"ל, אולי בעוד מספר שנים, לא עדיף להפנות את המשאבים הנ"ל (כסף וזמן) על מנת לקדם את הספורט בארץ? לא עדיף עם הכסף הנ"ל היה הולך להגדיל את הפרסים או להקטין את דמי ההשתתפות או אולי בכלל לקחת את הכסף ולהשקיע בציוד יותר מקצועי בארוע??? חזרתי לפורום משתי סיבות: 1. אני חושב שאני יכול לתרום ולעזור לקהילת שחקני הביליארד בארץ ולאו דווקא לשחקנים המקצוענים אלא יותר למתחילים שמעלים כאן שאלות. 2. ההתנהגות של האיגוד מאז שיו"ר האיגוד, מר סופרנו הודיע על ניתוק הקשר מהפורום לא יכלה להשאיר אותי אדיש יותר והרגשתי מחויבות להגיב וכן לפרסם ברבים את ההתנהגות שלהם. הם מבזבזים משאבים על מנת להלחם בי, אני רק "אחד" אני רק מביע את דעותי ומציג את האמת כפי שהיא נגלית לעיניי, מכיוון שאף פעיל ביליארד לא נעמד מאחורי, לא עודד ולא תרך להסכים עם דברי(ראה ניסיון לאגד את השחקנים) אני נכון לעכשיו לא מתכוון לעשות כלום מלבד הבעה של דעותי ופרסום האמת, ולכן אני מציע לאיגוד להפנות את המשאבים שלהם לקידום הספורט, ואם הם מרגישים צורך להגיב לדבריי או לדבריי אחרים אז שימנו דובר שיעשה זאת בצורה מקצועית ומכובדת.