hey how im doing so far?

בעייה במראה

זה נראה כאילו שפכו משהו על המכסה מנוע ליד המראה אבל זה בטח המראה שיצאה מהמקום שלה, הגלגלים נראים כאילו סנדלת אותם במכשיר חדש, הטקסטורה שלה טובה אבל הכוכבית הזאת עבה מדי, הם גם לא נראים לי במקום ועדיין משהו מוזר נראה מאחורה תתן תמונות מעוד פוזיציות. חוץ מזה עבודה טובה

littlemexican

New member
היי תודה על התגובה

העניין עם השמשה קדמית היא לא יצאה מהמקום זה פשוט השתקפות של השמשה על המכסה מנוע או משהו כזה...ו אני באמת צריך לסדר את הסנדלים האלו:) ו הנה סוזי בפוזה מגרה:)מאחורה

preacher

New member
Just Fine

מודל לא רע יחסית אבל נדמה לי שקתרזיס כבר שם כאן אאודי TT מדהימה... טוב, אני לא אשווה. לעניין: צבע טוב, נראה מטאלי כמו שצריך. אאודי אמנם באה בכסף אבל נסלח על סטיה קלה מהמציאות. אם אתה רוצה שהרייטרייסינג יתן תוצאות ממש טובות, תוסיף קצת אלמנטים לסביבה שיצרו החזרות מעניינות מהגוף. אפילו שורת ריבועים לבנים שנמצאים מחוץ לסצינה יכולים לעזור בזה - הם יראו כמו חלונות או אורות. תרנדר על רקע לבן כדי להבליט את המודל עצמו, או על רקע בנוי יותר טוב - כביש או משהו כזה. רק לא על משטח אינסופי עם טקסטורה חוזרת. זרוק את הג´נטים. נראה כאילו את החלק האמצעי והאחורי של הגוף עשית בלי רפרנס- זה לא נראה בדיוק כמו TT אמיתית. אתה שם שירטוטים ברקע כשאתה ממדל? זה כל מה שיש לי להגיד, אני יודע (מנסיונות מוצלחים למחצה) שלבנות מכונית זה לא קל ומצריך המון סבלנות ודיוק. אז סה"כ מודל לא רע אבל מצריך עוד עבודה.

כפיר התעלית על עצמך זה ממש מזעזע

למעלה