hey every one

Nightwish-boy

New member
אוקי מודה טעיתי תירה בי...

בדקתי וזה באמת PRETTY... מודה גם לי יש טעויות (כן,כן) ותודה שהפנית את תשומת ליבי כי אף אחד לא שם לב לזה עד עכשיו... וזה היה יכול להיות די מביך. אגב, ידעת שטוני בלייר והבן שלו כתבו TOMORROW בשגיאות? טוני בלייר כתב TOOMORROW והבן שלו TOOMMOROW :) אז תודה בכל מקרה דור

Manic Subsidal

New member
נדיר לראות אותי מגיב כאן (לא ככה?)

אבל לא יכולתי שלא להגיב על השרשור המיותר הזה! איך לעזאזל הגעתם מדיון בנושא מטאל לויכוח בנושא אנגלית?! מזה פה פורום שפות זרות?! זה רק מראה עד כמה אתם עויינים ורק מחפשים טעויות של אחרים בכדי להעמיד אותם במקומם ולהראות עד כמה חכמים\מבינים אתם. אז לא הגיע הזמן שזה יפסק?

shay or eli

New member
אני אתעלם מהשגיאות

ואתייחס רק לתוכן. לדעתי איירון מיידן להקה מצויינת. יש לי את האוסף דאבל-דיסק Best Of The Beast והוא מעולה. בייחוד אהבתי את הגירסאות החיות, למרות שחלק מהקלטות האולפן בהחלט לא נופלות מהן. הדברים שהכי אהבתי אצל ההאיירונים זה השילוב של שתי הגיטרות ביחד והקול האופראי של דיקינסון. חוץ מזה אין לי מה להגיד עליהם.

Bodom-child

New member
ממממממ... תגובה

הגרסאות החיות שלהם ובכלל גרסאות חיות בדר"כ הם או מעולות או שהם כל כך גרועות שמוציאות לך את החשק מהלהקה אבל איירון עושים אותם די טוב לפי דעתי (ראה Fear of the dark שלפי דעתי יותר טוב בהופעה מאשר במקור)... בקשר למה שאתה אומר על השילוב בגיטרות וכל זה...... זה נחמד מאוד בשיר הראשון, שני , שלישי אבל ברביעי זה כבר נשמע כל כך צפוי ודומה לשירים האחרים עד שזה נמאס כבר ואתה צריך לעשות הפסקה מהם במשך כמה זמן. ועל הקול של דיקנסון לא הייתי אומר שהוא אופראי. הוא גבוה, הוא עמוק אבל לא אופראי.

למעלה