hey every one

shiups

New member
hey every one

sey how like here iron maiden??? how know iron maiden??? and what do you seank about them???

Metal_F

New member
לא ידעתי

שבהודעה כל כך קצרה, יכולות להיות כל כך הרבה שגיאות כתיב. ככה זה בפורום רוק ומטאל, כל יום לומדים דבר חדש.

FriendlyVirus

New member
נראה כאילו

הוא התעקש לכתוב באנגלית בניגוד לכישורים שלו וזה מה שיצא :)

Nightwish-boy

New member
Go to some summerschool

Hi, just ´cause i´m a nice boy that speaks preety good English i´ll write you all in English (and in normal English, not in Internet English as I usually write). You have to improve your English ´cause now it´s just...terrible. Go to private lessons or summerschool or whatever... just improve it... By my opinion,Iron maiden are good band and one of the best heavy metal bands ever... I can´t connect to all of their music but I still like them... and "Fear of the dark just great" Sincerely yours Dor

a_duck

New member
אם כבר אנגלית..

אז זה יותר נכון לכתוב BOY WHO SPEAKS ולא BOY THAT SPEAKS... THAT זה בשביל חפצים בדרך כלל...

Nightwish-boy

New member
טמבל קטן עם נוצות!

THAT- תיאור כללי לחפצים, אנשים, חיות, ברווזי בר ווטאבר. תבדוק לפני שאתה מדבר. הייתי יכול לרשום WHO אבל לא רציתי לבלבל אותו כי הוא בטח עוד לא הגיע לקטע של WHO שהוא לא מילת שאלה.

טמבל קטן?

עשה לי טובה... לא אמרתי שאסור לכתוב BOY THAT, אמרתי שיותר נכון ומקובל לכתוב על אנשים WHO...אבל אתה בכיתה ו´ ככה שעוד לא הגעת לזה...כשתגיע לחטיבה תדבר...

Nightwish-boy

New member
אוקי, טמבל גדול עם נוצות...

אמרתי לך כבר, לא רציתי לבלבל אותו... ואפשר לכתוב THAT וזה גם נפוץ ומקובל ולא פחות נכון. ואני בכיתה ח´, אתה יודע גיל 14... אני תקוע לצערי בח´ מחוננים בכלא הלל (יסודי+ז´-ח´, ככה זה ברמת גן).

א..אני עושה בגרות באנגלית...

אני חושב שאני יודע "קצת" יותר טוב ממך איך מקובל לכתוב...ואם אתה רוצה תפתח ספר הכנה לבגרות או ספר חוקים שמשתמשים בו בתיכון ותראה שם מה כתוב על THAT ולמה יותר נכון לכתוב WHO...

Nightwish-boy

New member
בעיות שלך ../images/Emo8.gif

פשוט, WHO זה ספציפי לגבי אנשים, THAT (הודעה שניה) זה לגבי כל דבר... זה לא מונע את האופציה לכתוב את שתי הצורות. מה יותר נפוץ? תלוי איפה מתי ואיך... מאוד קשה לקבוע נפוצות של ביטוי כזה...

חולוני

New member
למה אתה נודניק?

אין דבר מה נפוץ ולא נפוץ. יש דבר כזה נכון ולא נכון. לאנשים משתמשים ב Who, Whose, Whom, וכו´ אבל לא ב That. לעומת זאת אפשר להשתמש ב That לגבי הכל, חוץ מאנשים.

Vlad Drac

New member
ליצן,תסתכל כמה שגיאות יש בהודעה שלך

גם אם היית מומחה לאנגלית (וברור שאתה לא), זה מאד קטנוני לכתוב דבר כזה. על אחת כמה וכמה כשגם האנגלית שלך לא מבריקה.

Nightwish-boy

New member
עוד טמבל קטן עם נוצות (נדבק לי)

תאמר לי איפה היו ה"שגיאות" שלי ואז נדבר... אני כותב אנגלית שוטפת, לא שייקספירית או מה...

Vlad Drac

New member
טוב

כותבים pretty, לא preety. in my opinion, לא by my opinion. iron maiden is a good band, לא iron maiden are good band ויש עוד אבל בוא נסגור את זה כאן כי זה לא פורום אנגלית.

Nightwish-boy

New member
הממ... רק לסגור עניין...

כן כותבים preety ומצידי תבדוק את זה... אפשר לכתוב גם by (כמו by my side) וגם in... ואיירון מיידן זה כמה אנשים לא איש אחד אז זה are (התייחסתי לאנשים לא ללהקה... זאת באמת טעות שלי. סורי!)

למעלה