hey..an important question :)

• פותח הנושא ziek
  • פורסם בתאריך

ziek

New member
hey..an important question :)

נושא : ...a trip to the far-eastwhat places would you recomand to go in the begining of october ? and is it possible to buy a one way ticket to nepal? what's the cheapest way to get to nepal toda raba!:) :)p.s- i's also like to get some info about "bali"

sela v

New member
נפאל

אין בעיה לטוס לכיוון אחד לנפל. יש שתי אופציות שאני מכיר, מהודו ומבנקוק. מדלהי בהודו כרטיס עולה קצת מעל 100$ בזמנו. איפה אתה נמצא כרגע?

ziek

New member
thanks, i'm in NY at the moment.and

i have an option to fly from hungary. aren't there direct flights to kathmandu?? and the thing is that i'm afraid to get a one way ticket 'cause we're not sure whether they'll send us back on the first flight home... shuv, toda!

sela v

New member
נפאל

אם אתה במזרח וטס לנפאל אין שום בעיה להכנס לנפאל. גם אנשים הזכירו פה לא מזמן שאין בעיה להכנס להודו עם כרטיס לכיוון אחד. בזמנו (לפני 5 שנים), שמעתי שיש טיסות מפרנקפורט לקטמנדו, אבל כמה שידוע לי כיום אין טיסות ישירות מאירופה לקטמנדו, וגם חיפשתי טיסה כזו ולא מצאתי באתר של לופטהנזה, שנדמה לי והם עשו את זה. אפשר מאירופה לטוס דרך מדינות המפרץ אם זה לא מפריע לך לעצור בהן, ואפילו בהמלצות של משרד החוץ, הם מדגישים שאין בעיה לעצור בשדה התעופה של דוחה בקטר.

Eldad H

New member
לישראל יש הסכם שלום עם קטאר

ולכן אין בעיה אפילו לטייל שם... מאירופה בד"כ לוקחים את הדיל של Emirates דרך דובאי ואז זה כבר יותר בעייה.

sela v

New member
באתר של לונלי פלנט

רשום שישראלים לא יכולים להכנס לקטר, וניסיתי לחפש עוד מידע בקשר לביקור ישראלים בקטר, אבל לא מצאתי. איפה אתה קראת שישראלים יכולים לטייל שם?

Eldad H

New member
קראתי לא מזמן כתבה בYNET

לצערי אני לא מוצא אותה בארכיון של האתר. בכל מקרה של החוץ של קטאר היה לא מזמן מטווח בדיונים כלשהם בין שרון לפלשתינאים ומדינה שלא בשלום עם ישראל לא תהיה יכולה להיות מטווחת... אני גם זוכר שקראתי בעיתון השנה מתישהו שישראלים יכולים להכנס לקטאר עם ויזה, יש שם אפילו נציגות מסחר.

Eldad H

New member
מה אתה רוצה לדעת על באלי ../images/Emo35.gif

אני הייתי שם באוקטובר האחרון למשך שבועיים והיה מצויין, במיוחד כשכל התיירים ברחו בגלל הפיגוע. יש לי הרבה מה לספר לך, רק תמקד את השאלה... הנושא הראשון: ויזה לדרכון ישראלי: 200 דולר ארה"ב עבור ויזה לשבועיים וזה רק בקבוצות מאורגנות. אני נכנסתי עם דרכון זר למי שמרים גבה...

ziek

New member
../images/Emo175.gifhey all.....

thanks alot for replying!!:) i looked in the "royal jordanian web site and saw they have no flights available from budapest but they do have one from istanbul. my other "chalenge" for you : are there any inexpensive flights/buses/train routs to istanbul from budapest??? toda raba raba ziek oh and as for bali- i'd love to be there, i practicaly don't know anything about the place ; i do have a british and american passports so it might make it easier but my girlfriend has "only" an israeli one but we'd love to hear some experiences and stories...:)

sela v

New member
למה

רויאל ג'ורדניין? מה בדיוק היתרון בלטוס איתם מאירופה? אל תמהר לאיסטנבול לפני שאתה משווה מחירים אם באמת כדאי לטוס עם הירדנים, ובדקתי והם טסים מוינה, שיותר קרובה מאיסטנבול. לגבי השאלה איך להגיע לאיסטנבול. לא בטוח שיש תחבורה יבשתית ישירה, אבל אם תסתכל כמה הודעות למטה תוכל לקרא על רכבות ואוטובוסים מבולגריה לאיסטנבול, ובטוח שיש רכבות ואוטובוסים לסופיה מבודפשט. לגבי ויזות לאינדונזיה, דבר זה משתנה בהתאם להתפתחות תהליך השלום במזרח התיכון. אם התהליך יתקדם, יהיה הרבה יותר קל לישראלים להכנס לאינדונזיה, ומצב קבלת ויזה יכול להשתנות מהיום למחר. אז כדאי לך לחכות עד שתגיע לרגע שאתה מתכוון לטוס למזרח, ואז לבדוק את מצב הויזה.

ziek

New member
i just though it...

would be cheaper.. the chepest fares i came up with : from tel aviv- 428+tax$ O.W with the jordanians WHEN THE ONLY DAY AVAILABLE FOR THAT FARE IS 26/9 AS FOR FLIGHTS FROM BUDAPEST/EUROPE- i couldn't find ANYTHING that resonable... do you guys have any suggestions for me..? did you hear about anything cheaper? we're on a tight budget and don't want to waste our entire money on FLIGHTS... TODA RABA RABA

sela v

New member
תסביר שוב מאיפה

לאיפה אתה רוצה לטוס, ובאיזה תאריכים? איך פתאום הגעת לטיסה מת"א? אם אתה מחפש טיסות זולות מגרמניה, תנסה את האתר של ebookers, אבל מה שאני יכול להגיד לך שטיסות לכיוון אחד בד"כ לא זולות.

Eldad H

New member
סיפורים אין לי ממש...

אבל אני יכול לספר לך שבאלי זה יעד תיירותי מדהים כי יש שם המון סוגים של אפשרויות בילוי: אמנות, היסטוריה, טראקים, טיולי יום קלילים, מפגש קל עם המקומיים (כמעט כולם מדברים אנגלית ומאוד ידידותיים), צפייה בדולפינים בעיירה לובינה וגם בחיות אחרות, וכמובן: בטן-גב בחופי קוטה המוגדר כ"חוף עם השקיעה הכי יפה בעולם"
בעיקרון, בהשוואה לשאר אינדונזיה, בבאלי אין מה לפחד מלדבר עברית בפרהסיה או להראות שאתה ישראלי, אבל אם בכל העולם לא מומלץ לעשות כן, אז קל וחומר במדינה מוסלמית הגדולה בעולם. ככל שתתקרב לעיירה גילימניוק (הקצה הקרוב לאי ג'אווה) כך תרגיש יותר את חוסר הפירגון לנו. אם בכל זאת תיסע לשם שלח לי אי-מייל כי יש לי המלצה בשבילך על מקום מדהים ללון בו. אגב, לגארודה אינדונזיה יש טיסות ישירות מפראנקפורט ומלונדון לבאלי, אם אתה נמצא באירופה אולי יהיה נוח לך לטוס איתם.

Eldad H

New member
דבר חשוב ששכחתי לציין בקשר לבאלי

אחד הסמלים העתיקים של האי הוא צלב הקרס. לי אישית היה קשה מאוד עם העניין הזה, למרות שידעתי שאין קשר בין זה לבין הנאצים. לתשומת לבך...

Yo-man

New member
זה סמל הינדואיסטי

כמו גם הצלב (הרגיל) ומגן הדוד. אין לו שום משמעות, והוא לא "ה"סמל של באלי, הוא פשוט אחד מסימלי ההינדו, השייך לאמונה הבאלינזית.

למעלה