hey all do you miss me! משהו חשוב!

lirean

New member
hey all do you miss me! משהו חשוב!

רציתי לומר לכם שלפני שמצטער ששיגעתי אותכם עם סאני אבל דוקא אני רוצה לספר לכם על חוויה שהיתה לי לפני חצי שנה אז זהו שלפני קצת יותר מחצי שנה הלכתי נסעתי לראות סמאקדון והלכתי למפגש מעריצים אבל לא עם מתאבקים כלכך גדולים במפגש היו:גסטין טיברקל הזה,מאט הרדי,אל שנאו,זאקגאון,ושינון מור תנחשו למי הלכתי טוב בוא נגיד שרציתי ללכת על הכי חזק בערך מהרשימה למאט אך היה אצלו טור יותר ענק מ4 פעמיים אנשים בקנייה בסופר אז הלכתי למתאבק השני שלדעתי הוא אחלה מתאבק הוא מוכשר ושחקן טוב כן שינון מור ואנשים רק שתדעו שאני אמרתי לשינון שאני מישראל הוא חיבק אותי ואמר לי שאקח אותו איתי כי הוא כל כך רוצה לבקר בישראל והוא אוהב אותנו(ביננו הוא אמר זאת מכל הלב)אני הייתי כל נרגש כי הוא סיפר לי כל מיני ריכוכלים על מתאבקים שלא אפרט כי הבטחתי לו לא לספר ודבר שני הוא אמר שהוא מוסר ד"ש לכול מעריצי ה-WWE בישראל שאלתי אותו אם יש סיכוי שהם ישבו להופיע בישראל הוא אמר אישית שאין לו בעיה עם זה אך לא אותו אני צריך לשאול אלא הוא הצביע על וינס שהגיח באותו דקה דיבר עם איזה בנאדם עם חליפה שלדעתי אפילו נראה שוינס מפחד ממנו כאילו הוא הבוס שלו(מה גם לוינס יש בוס?)אז סתם אני פדחן כזה ראתי מישהו שקנה המבורגר יצא לי להגיד ליד שינון שמה זה בא לי להמבורגר שינון לקח זאת רציני והזמין לי ולו המבורגר אנשים הסתכלו עלינו וקינאו תכלס אכלתי המבורגר עם מתאבק אולי לא אלוף העולם אך הוא חזק ואחים שלי יש לו יותר שרירים מאוסטין לפחות כך זה נראה(שינון הוא מתאבק שגם נראה טוב וגם משחק טוב)תכלס הרגשתי כאילו דברתי עם אח לא עם מתאבק חבל שלא נפגשתי גם אם אנדרטייקר או רוק או שון חוץ מזה מאז אני מעריץ את שינון הגבר גבר יכול להיות שאוסיף תמונות שלי ושל שינון שצילמתי לגלריות רק שאמצא את הדרך להכניס אותם לתוך המחשב כי אלו תמונות שפיתחתי

Rock1982

New member
שנון תותח ובהחלט מבוזבז

איזה גבר הוא.. מילים חמות... אבל למה הוא לא נמצא ב-SD?????! הוא יכול להיות פריצה ענקית...

lirean

New member
שחכתי להגיד!

שבין כל הדיבורים שדיברתי איתו בין היתר היא אמר לי משהו שלא ידעתי עד אותו יום לא ידעתי למה הוא ומאט חברים כל כך טובים אז הוא אמר לי שהוא גדל יחד עם האחים הרדי גף ומאט בצפון קלרוניה וגף החבר טוב שלו עד עכשיו והוא נלחם נדו דוקא בקרב הראשון שלו שהוא(שינון) היה בתיכון עולם קטן הה! shannon=hardyboys

G 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

lirean

New member
חברה תראו מה שדיברתי!

הנה תמונה של החברה שוב ביחד ג"ף הרדי מטא הרדי ושינון מור

G 2

New member
אההההההההההה!!!!!!!!!!!

פשששששש, אתה ושינון נהייתם חברים כל כך טובים בזכות וינס וההמבורגר עד כדי כך שהוא הביא אותך לחדר שלו במלון? RESPACT~!~!~! *קינאה אלרט*

lirean

New member
בסדר מה שמע גבר!אתה מפנטז עליו

אתה מקנא שאני פגשתי מתאבק כמו שינון לא נורא אחי אני מפרגן לך אפילו מפרגן לך חוץ מזה למה אתה אומר את זה למה חשבת על זה איזה ראש כחול יש לך אחי טוב אם אתה מפנטז על שינון אגיד לו בפגישה הבאה שלנו(חחחחחח) give me stacy to my room!(stacy you know how to make boy happy are ?(you

G 2

New member
חחחחח ענק אתה

הלוואי עליי פגישה עם שינון. אבל פגשתי מתאבקים יותר טובים משינון חחחח מי זה שינון הזה הוא חלש לאללה אני פגשתי חחחח את כל החבר'ה מה IPWA מה אתה דפוק הם אחלה חבר'ה חחחחח וגם אני מכיר את השופטים שלהם אחד דתי כזה מצחיק חחחחח ואחד שחושב שהוא אייברסון איזה בלאגן איתו הוא קנה לי אחר כך חצי מנה פלאפל למה הוא מזה גבר חחח ואז גם דיריין בא וזה. (site node: תתעלמו בבקשה, זאת השעה המאוחרת, וזה שיש בגרות מחר בכלל..בהצלחה לכל מי שעושה)

HendrixLostSon

New member
חחח הדתי הזה!! ../images/Emo6.gif

אגב באמת לכולם בהצלחה במבחן מחר.. פעם ראשונה שנכשלתי במתכונת הייתה באזרחות. אני חייב איזה 65-70 כדי לעבור ואני לומד כל היום! זה פשוט גדול עלי!!!

Rock Bottom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העיקר שנהנת מהפלאפל, לבריאות. שינון = שליטה!

lirean

New member
קודם בהצלחה אחי

אבל אתה לא צריך לדבר שטוית מי האנשים האלה הסלבטת שומע לא נורא עוד תפגוש מתאבקים אתה יודע שמהבנות פעם ראיתי את סיבאל במציאות אבל זה היה מזמן וראיתי אותה בדיוק חצי דקה ועם גינה דיברתי פעם בצאט אמיתי ראיתי כשהייתי בנייורק לא זוכר כבר מה זה היה נראה לי אחד מהרסלמניות כי הייתי בשניים אחד אחרי השני ראיתי את אד"ג שסימן לי ולמשפחתי שלום אחרי שבאתי מוכן עם שלטים ושהוא עבר הנפתי שלט שכתובEDGE IS THE NEW HITMAN אתה יודע למה כי אבא של היטמן אימן אותו בזמנו אז אד"ג ניפנף לי לשלום ואמר משהו כמו :תודה או אני מודה לכם לא זוכר בהחלט בחור לעניין!

Rock Bottom

New member
דיברת עם גינה בצ'אט?

תמיד רציתי לדבר עם כמה שיחים דרך המחשב, לא עבד.

PieOMy

New member
חשדתי

אמרתי שעצמי שזה או זה או - אני דופק גרבילים.

למעלה