HEX-פרק 16

• פותח הנושא snirf
  • פורסם בתאריך

snirf

Active member
HEX-פרק 16../images/Emo44.gif

טוב,אז העניינים מסתבכים ומתברר שהמשימה להרוג את מלאכי נעשה קשה יותר. כוחו מתעצם מעצם העובדה שהוא שוכב עם נשים והן הופכות להיות מן שפחות שלו,לכן יש להן את הסימן על הצוואר של הצ',ץ'. ת'למה החליטה לספר למאיה את האמת...אומנם נראה שהיא די עצובה מהעניין,אך היא גם הבינה את ת'למה
אלה וליאון סיכמו ביניהם תוכנית כדי להחליש את מלאכי, אלה דקרה את גופתה של מאיה,וכך היא נעלמה... וליאון לא הצליח להרוג את אלכס,כנראה היא התעוררה כשניסה להרוג אותה (לא בדיוק הראו את זה) ואיזה סוף...התברר שעזאזל שכב כמעט עם כל הבנות בבי"ס,כך שיהיה קשה להחליש אותו
והוא גם שכב עם המורה...בדיוק כמו אבא שלו
וכמו תמיד הפרומו לפרק הבא היה מסקרן ומעניין
תגובות

Rose of blood

New member
תיקון קטן

אני חושב שהוא משתלט עליהם על ידי כך שממש את הפנטזיות הכי כמוסות שלהם ואז הוא משחית אותם וככה הוא משתלט עליהם, ובנוסף אם הוא שוכב איתם. זה היה מעניין שהחזירו את המורה, נקווה שבפרק הבא יסבירו מה בדיוק קרה לה בזמן שלא היתה. ואני לא חושב שאלכס התעוררה בדיוק שניסה להרוג אותה, לדעתי הוא פשוט לא היה מסוגל להרוג בנאדם, נראה ש-אלה לא תסמוך עליו שוב לעזור לה P:

הלדין

New member
לא כולם רצחניים כמו אלה

יש עוד דרך לשחרר אדם מדיבוק ה-"סקוביז" והיא לעמת אותו עם הפחד הגדול ביותר שלו כמו שנעשה עם אלה עצמה. כמובן, כל עוד ת'למה לא הייתה לצדם, הם לא יכלו לנקוט בשיטה הזו (אני חושב שאני מעניק לת'למה את פרס "הסיידקיק הגרועה ביותר בכל הזמנים" - היא אומנם דמות מעניינת אבל היא עושה יותר נזק מתועלת). אני לא רואה כזו בעיה גדולה עבור מלאכי לטפל ברוקסן - התשוקה הגדולה ביותר שלה ברגע זה היא חרטה על כך שהביאה להתאבדות כמר. כל מה שמלאכי צריך לעשות הוא להבהיר לה שהכמר נרצח בידי אלה ולא התאבד (מאידך, הוא יתקשה למצוא הסבר למה לא אמר כלום בנושא עד עכשיו). נקודה אחת שלא הבנתי היא האופן שבו פועל הקשר עם הנפילים - עזאזל שכב עם קאסי והיא לא הפכה ל-"סקובוס" שלו אלא אף קיבלה ממנו כוחות. רמיאל הותיר את רוקסן כמו שהיא. אני מניח שמדובר בגישה שונה לקשר בין הנפיל לבת התמותה אף על פי שאני חש שהם טיפה שכתבו את הכללים בין העונות.

Rose of blood

New member
זה היה שונה אצל עזאזל ורמיאל בגלל...

שהם היו נפילים, מלאכי הוא לא נפיל, מלאכי הוא חצי שד צאצא של נפיל ומכשפה, המשיח של הנפילים חח מה שמבדיל אותו מהם. אני מסכים לגמרי בנוגע לת'למה אומנם איפשר להבין למה היא עשתה מה שהיא עשתה אבל בסופו של דבר איפשר לראות בזה רק אנוכיות. אני לא חושב שזה היה עובד עם רוקסן מאחר שאם הוא היה אומר לה את האמת יכול להיות שהתשוקה הכי כמוסה שלה להיות נזירה היתה משתנה אבל הוא לא היה משתלט עליה בצורה הזו, אלא אם כן היא הייתה מסכימה לשכב איתו P:

הלדין

New member
לגבי מלאכי,

מפיסטופלס אמר למלאכי שהוא ניזון מנשמות בני האדם והסביר לו איך להשתלט עליהם. הקטע עם המין הוא רק תיאוריה של אלה וליאון (מה שהסיח את דעתם מהמיסיונריות של אלכס). ובכלליות, מלאכי, כמו כל פוליטיקאי מושחת, משתמש בכוחות החדשים שלו בשביל להשכיב נשים. עקב האכילס של התיאוריה הזו היא שגם גברים הולכים אחרי מלאכי ולא רק נשים.

Rose of blood

New member
צודק

מלאכי לוקח להם את הנשמות שלהם כשהוא משחית אותם ותוך כדי זה הוא משיג לעצמו סקס עם כל הבנות במדנהם (נראה לי שמלאכי באמת מכור לסקס P: ) , בשלב מסוים בפרק רואים את אלה קוראת בספר שלה שהוא ניזון מהאנשים שהוא משתלט עליהם, בשלב הזה התיאוריה התפוגגה. ולמה בעצם מלאכי רצה לשכב עם רוקסן? חשבתי שהוא מנסה להשתלט גם עליה בגלל זה הוא שלח את ת'למה להכנס לה לחלום, אבל אז שהם עשו מדיטציה הוא ניסה לכשב איתה, מה הוא ניסה להשיג בזה?

למעלה