HEX-מישהו רואה?

snirf

Active member
HEX-מישהו רואה?

חבל שלא פותחים כאן שרשורים על הפרקים... בכל מקרה,לדעתי הפרק השבוע היה טוב!
עם החזרה לשנות ה-20,ההתקרבות בין אלה למלאכי וההצטרפות של דמות חדשה-מאיה,היו חייבים דמות שתהיה בת זוג לת'למה
לא נותרו עוד הרבה פרקים,משהו כמו 4-5 פרקים

rach5

New member
HEX

סדרה טובה!!! חבל שהיא אוטוטו נגמרת... אין על ת'למה!!!

Rose of blood

New member
בהחלט סידרה טובה

כשהסידרה רק החלה היה צריך לבקש להקים פורום לסידרה או לפחות קומונה לדעתי זה קצת חבל שהוציאו את עזאזל מהסידרה אבל הם מפצים על זה בדברים אחרים. וגם בפורום של הסידרה בחול יש עצומה להבאת עונה שלישית של הקס, אומנם כבר עברו שנתיים והסיכויים שיצלמו עונה שלישית אפסיים אבל לא יזיק לחתום בעצומה.

snirf

Active member
ושכחתי להוסיף-

אבל אפשר בהחלט לפתוח בפורום הנ"ל שרשורי פרקים,ממילא נותרו פרקים ספורים עם שיתוף פעולה מהצופים,אני מקווה שהשרשורים יהיו פעילים בתגובות

Rose of blood

New member
אני מוכן

אני אשמח לקחת חלק בשירשורים, אבל זה יהיה קצת עלוב שירשורים על פרקים שמשתתפים בהם 3 אנשים, לא? P:

snirf

Active member
נעשה נסיון../images/Emo8.gif

מי יודע אולי אנשים נוספים יגיבו בשרשורים

קפיטו

New member
סדרה מעולה

באמת חבל שאין עונה 3 פספסתי פרק ועכשיו אני לא קולטת משהו- מלאכי זה לא הבן של קאסי? איך הוא גדל כ"כ מהר?

Rose of blood

New member
תשובה

אני כמעט בטוח שנתנו תשובה לזה בפרק הראשון של העונה השניה מלאכי הגיע לגיל 17 תוך חצי שנה בגלל שהוא הבן של קאסי ועזאזל, ועזאזל הוא מנהיג הנפילים כך שמלאכי הוא חצי שד חצי אנושי ובגלל זה הוא גדל מהר כל כך.

dirty look

New member
אני רואה...

אבל יש לי שאלה >< מי זאת מאיה? איך היא מתה? ואיך היא קשורה למלאכי? חח תודה :]

Rose of blood

New member
תשובה חח..

מאיה היא נערה לסבית שמלאכי "הרג", בעיקרון הוא גרם לכך (בטח אחד הכוחות שלו) שמכונית תפגע בה ואז היא מתה. בהתחלה היה נראה שהוא עשה את זה כדי לעזור לת'למה שלא תיהיה בודדה, אבל אחר כך התחיל לסחוט אותה כדי ש-אלה תצא איתו.

למעלה