Heroes - פרק ראשון

MajorWinters

New member
Heroes - פרק ראשון

בקומיקון השנה שודר פרק הפיילוט מתוך הסדרה שעומדת להיות הסדרה החדשה שתשגע את ארה"ב. ראיתי את הפרק, והוא מדהים. פשוט נפלא. קצת על הסדרה: אז פה אספר בשני משפטים, את מה שאני ידעתי לפני שראיתי את הפרק. עולם שגרתי, כמו שלנו, או בעצם העולם שלנו. ופתאום, כמה אנשים, כביכול לא קשורים מגלים שיש להם כוחות. במין פרומו מוזר רואים שיש שם איזה משהו ליקוי חמה, ושהם יצטרכו להציל את העולם... אמרו עליה שהיא תהיה לוסט עם כוחות על. והם צדקו. אנחנו מתחילים את הפרק עם מי שמסתמן להיות הכוכב. אח בבית חולים שיושב עם קשישים שעומדים למות. זה כמעט כמו רופא (ג'ק). אנחנו עוברים דרך אחיו, בחור מצליח. לאחר מכן יש לנו את המעודדת היפה, בתפקיד הכוסית בלי הבעיות הרציניות. אמא לילד סופר חכם, שנראית מצוין אגב, בתפקיד הכוסית עם הבעיות. הילד שלה כמובן בתפקיד הילד המסורתי. הערבי, הפעם הוא הודי. הסיני שלא יודע אנגלית (כנראה) המסומם ועוד כמה דמיות בנושא. גם כאן, כמו בלוסט, האנשים כביכול לא קשורים, אך בעצם אנחנו רואים שכולם מתקשרים. אחד נוסע במונית של השני. אחד צופה בשניה באתר שלה (יש לה אתר עם ווב קאם) וכו'... על הפרק. ממש נהנתי. הסדרה עשויה טוב. מותחת, כבר עכשיו אנחנו מתחילים לגלות את הכוחות של כל האנשים בקטנה, לא מותחים אותנו עם זה יותר מדי. לא נראה שהגילוי יהיה על פני עונה שלמה. כנראה שתוך מספר פרקים כבר יתחיל להיות אקשן אמיתי. וצפוי להיות אקשן אמיתי שכן, אנחנו כנראה הולכים לראות את הנסיון להשמדת העולם והצלתו. רעיון אמנם מעט רגיל מדי... נשמע כמו הכנסת רעיונות שמדברים על מבחן אלוהי כמו ב"מלחמת העולמות" - משהו עומד להשמיד את העולם, משהו שגדול על בני אדם, ולפתע מופיעים בני אדם חזקים יותר. יש כאן אלמנט של מבחן. מזכיר במידה מסוימת גם את Eternals העכשוית. ושוב כמובן מזכיר את לוסט, יש את הקשר בין בני האדם שיספק לנו סיפורים בני פרק אחד או שניים, ויש לנו את הסיפור הכללי שידבר על השמדת העולם, כמו "האחרים" בלוסט. לכן, הסדרה אולי לא תהיה חדשנית מבחינת רעיונות. היא תהיה שילוב של כמה רעיונות קודמים. אבל שילוב מעניין, שילוב שכשילוב הוא כן חדשני, ולכן צפוי להיות מלהיב. ואחרי הסוף של הפרק הראשון, נשארים עם טעם של עוד... אני ממש מחכה לספטמבר

A CharmedOne

New member
נשמע לי יותר כמו 4400

רק שהם לא נחטפו כדי לקבל כוחות, בעצם זה אותו דבר!

spidey 82

New member
רק שלא מעורבים שם חוצנים או ווטאבר.

יש יותר מדי סדרות בזמן האחרון שהן "לוסט עם כוחות על" או "לוסט, רק עם דראג קווינס ובלי האי. אבל עם בחור שמן" וכו'.

A CharmedOne

New member
אני יודע, ולכן,

אלא אם כן זה יהיה משהו ממש שונה, שהכוחות שלהם מיוחדים מאוד או שהם יגלו אותם בדרך מיוחדת, אל נראה לי שאני אשקיע בלהוריד עוד סדרה...

Evil Beast

New member
הבעיה היא לא בסדרות..

הבעיה היא בזה שמשווים הכל ללוסט. אני לא רואה שום קשר בין לוסט, הירוז או 4400.

spidey 82

New member
נכון, אבל יש קשר.

כולן עוסקות בקבוצת אנשים זרים שאירוע אחד מפגיש ביניהם.

El ad

New member
זה אולי נכון אצל לוסט והירוז, אבל

לא אצל 4400. אמנם כל ה-4400 היו ביחד כשהם קיבלו כוחות אבל בעקרון אין ביניהם קשרים מיסתוריים נוספים. למעשה אין כמעט קשר בין אף אחד שם, פרט כמובן לאלו שגרים ביחד במוסד שלהם (שכחתי את שמו). חוץ מזה כל אחד חי את חייו וזהו.

El ad

New member
צר לי אבל זה טיפשי.

אתה יכול באותה מידה לקחת את שורדי נפילת התאומים ולעשות עליהם סרט תיעודי. זה שכולם היו שם לא אומר שיש ביניהם קשר אחר כך, ולכן זה לעולם לא יזכיר את לוסט, ולו רק בגלל מספר האנשים שהשתתפו באירוע. לוסט מתמקדת במספר קטן יותר של אנשים שאכן עברו אירוע משותף, אבל היו ביניהם קשרים עקיפים גם לפני האירוע, ויש ביניהם דינמיקה לאחריו. הם מושפעים ומשפיעים אחד על השני. מהפרומו של הירוז אני יכול להניח שזה יהיה נכון גם שם. 4400 פשוט לא מתאים לפרופיל.

spidey 82

New member
למיטב הבנתי מידיעות מוקדמות,

הקשר בין הדמויות הוא יכולותיהם המיוחדות שמופיעות כך פתאום ואירוע עתידי שאמור לאחד ביניהם. (הירוז, לא 4400)

AceMagician

New member
וסתם מתוך קטנוניות

עדיין לא ראיתי את הפרק; אבל הבחור הוא לא סיני, אלא יפאני אחי. אני ממש עוד 10 דק' מתחיל

MajorWinters

New member
סיני זה טייפקאסט

(מיליארד סינים הוציאו חוזה על ראשי) הבחור מלוסט הוא בכלל קוראני, והבחור פה הוא יפני... אבל כולם, סינים כאלה

El ad

New member
אל תגיד "מזרח אסייאתים". זה לא PC

תגיד "מלוכסני-עיניים" או "צהובי-עור".

למעלה