Herencia ...

Falcor

New member
Herencia ...

זוכרים את חברי הטוב נגן העוד ?! הוא הופיע השבוע בפסטיבל שמתקיים בירושלים במקום שנקרא Tombs of the Kings .. זה פסטיבל שנראה לי שייך למזרח העיר ומארגנים אותו קבוצה בשם Yabous . בכל מקרה.. הוא הביא לי את התוכניה של הפסטיבל .. ומסתבר שביום חמישי הקרוב יופיע הרכב בשם Herencia . חברי ההרכב הם : רקדנית - Asuncion Perez רקדן - AntonioMolina זמרת - Sonia Miranda זמר - Javier Rivera גיטרה- Tino van der Sman ו - Raul Cantizano רציתי לדעת אם מישהו שמע על ההרכב.. שמע על ההופעה .. או אפילו הולך ?! ערב טוב
FALCOR .

Zidan de Toledo

New member
פסטיבל יאבוס

זה שם פסטיבל שנתי שמתקיים בחלקה המזרחי של ירושלים, כמעט וללא פרסום וללא הרבה מידע מקוון, הפסטיבל מביא אמנים דגולים מכל העולם במתמחים בנגינת מוסיקה אתנית, ערבית ועירובים עם גא'ז, פלמנקו ועוד . (בשנה שעברה RADIO TARIFA היו). אני לא מכיר את ההרכב, למעט TINO הגיטריסט שהוא מלמד בפונדסיון של קריסטינה הרן בסביליה.אבל נשמע שווה לנסות, ולספר אם יש עוד דברים מעניינים..

flamenca

New member
הרקדנית...

Asuncion perez אולי יותר מוכרת בכינוי שלה "לה צ'וני" והיא מדהימה!!!! ראיתי אותה בסביליה בקאזה דלה ממוריה, והיא מאלפת.

לא מאמין, איזה פספוס ראינו אותם

בפסטיבל ימי הפלמנקו. הם ממש טובים. התקשרתי ואין יותר כרטיסים.

Falcor

New member
חבל שלפסטיבל הזה אין פרסום ..

או שזאת הכוונה.. שרק מי שצריך לדעת יודע.. אני מניח שזאת צריכה להיות הופעה שווה (אני מצטער אם אני זורה מלח..) כי היא הולכת להיות ההופעה האחרונה בפסטיבל.. שבת שלום לכולם.. FALCOR

Falcor

New member
חבל שלפסטיבל הזה אין פרסום ..

או שזאת הכוונה.. שרק מי שצריך לדעת יודע.. אני מניח שזאת צריכה להיות הופעה שווה (אני מצטער אם אני זורה מלח..) כי היא הולכת להיות ההופעה האחרונה בפסטיבל.. שבת שלום לכולם.. FALCOR

הייתי הייתי!

למרות שלא היו כרטיסים, לקחתי צ'אנס. הלכתי, וקצת פחדתי כי זה בחלק הערבי, ואני לא ידעתי איפה זה. דיברתי איתם אנגלית, כמובן שלא נתנו לי להכנס כי אין כרטיסים כבר 5 ימים, כל מקומי שרק רצה נכנס בלי כרטיס ובלי בטיח, "הוא עובד כאן" הם אמרו, כולל על ילדים קטנים. טיפסתי על הגדר לראות, והסדרן המניאק הוריד אותי משם. עמדתי בחוץ עם עוד שתי בחורות, אחת מקומית והחברה שלה אמריקאית. תאמינו לי, רק חסר היה שנעמוד על הברכיים. אחרי חצי שעה איזה אחראי הכניס אותנו ככה בלי חוכמות ובלי לשלם. המקום באמת לא גדול ועם מושבי אבן. עמדנו בסוף על הטריבונות, מרחק של לפחות 50 מטר, שזה ננננורא רחוק במופע פלמנקו קטן, אבל היה שווה, הייתי מה זה מבסוט. הקהל היה בסדר אבל לא יצא מהכלים, ובהתאם לקח ללהקה איזה רגע לחשוב עם לתת פין דל פייסטה עם כל המשתתפים. מה שקורה עם הפסטיבל הזה שהוא "פלשתינאי פורו" אז הם בכלל לא מפרסמים בישראיל ולא רוצים שום קשר איתנו. זה מקביל אצלם לפסטיבל ישראל שלנו. אני לא אתפלא, אם הם מעמידים תנאי לאומנים שמגיעים לא להופיע בישראל. והמחירים שם בקרשים - 40 שקל (גם ככה כמעט כולם נכנסו בלי לשלם)! זה כנראה ממומן לחלוטין על ידי האיחוד האירופי או מדינות המפרץ או משהו כזה

Falcor

New member
עוד משהו..

בתוכניה של הפסטיבל יש כל מיני תודות לאל-ג'זירה ולשגרירות צרפת ולכל מיני חברות ערביות ואירופיות.. אתה צודק.. אין שם אף חברה ישראלית.. או אפילו שם ישראלי אחד. אבל זה לגיטימי.. הם רוצים פסטיבל משלהם.. גם השם שלו Yabous.. זה נשמע כמו יבוס המקראית (אני אמנם עדין לא בלשן..אבל חייב להיות קשר). בכל זאת .. עדיין מגיעים לפסטיבל הרבה יהודים.. ולא עושים להם בעיות.. ממה ששמעתי עד כה.. לגבי סנקציות על אמנים.. לא שמעתי על זה.. אבל אם כבר בן אדם מגיע מספרד.. נראה לי קצת מיותר להגיע להופעה אחת.. שכרטיס בה עולה 40 שקלים.. אז יכול להיות שייש דברים בגו.

למעלה