here you come again...

taltallim

New member
here you come again...

כבר אספתי את השברים כבר הדבקתי חלקים כבר ניקיתי שולחנות וארונות ומגרות. כבר הצלחתי להרחיק ולקבל תמונה הגיונית, ולסדר ת`פזל ואת עצמי... מבפנים. כבר הרגשתי את האיזון והזרימה והשיגרה.. כבר היה לי קצת שקט נפשי... ואז... וחוזר חלילה ושוב.. עד מתי??? תלתלים (בפיתולים....)

ה-שונית

New member
תעשי החלקה ;-)

זה מה שקורה כשמאמצים תלתלים החיים הופכים ליותר פתלתלים אין טעם ללכלך מגירות שכבר נוקו שימשיך הלאה לחפש את עצמו ובלעדיך שונית

taltallim

New member
הלוואי...

שהדברים היו כה פשוטים... ולגבי התלתלים - טוב את כבר יודעת!!! ותפני את הקו יותר מאוחר אחרי טקס השינה - אתקשר!!! תלתלים (עכשיו... על כביש הסרגל)

יערית

New member
here you come...

ואין כאן כפל משמעות בלע``ז.. ברגע שהכל היה נקי,יכולנו לראות בבהירות יותר שמה שהיה קודם קצת הלחיץ או דחק אותנו לפינה שבא היינו שבויות. זה בדיוק מה שקורה שהשקט חוזר.. שהשיגרה חוזרת לעצמה... שאנחנו מנסות לתלות תמונת מצב חדשה לגמרי, פתאום הם צצים להם משם בחזרה ,מתעתעים בנו שוב,גורמים לנו לטלטלה רבה, מה אנחנו ספינות? סירות שיט? סירת פדלים? סירות מנוע, רפסודות? כל מה שקשור לטילטולי הים והמים... אך אולי כדאי שנחזר את הספינה ,קצת אומץ לא יזיק בכדי להגיד עד כאן למרות ש.. ואף על פי ש... אני עדיין מרגישה שאני... אך לא תודה!!! אני אוהבת את חיי המאוזנים כרגע,אתה מפריע לי לתלות תמונה חדשה, בבקשה בצאתך ..סגור את הדלת!!!!! החיים האלו דורשים מאיתנו קצת אומץ לב,קצת רוממות רוח,בכדי לעמוד ברגש הנפלא הזה שניקרא אהבה,ברגע של פיקחות אנחנו מבינות שעדיף לשמור את הרגש הזה לעצמינו בלבד..עד חלוף הזעם! לא יודעת אם קלעתי למשהו ממה שעובר בראשך, אך אני דיברתי לפחות לעצמי! יערית.

taltallim

New member
הי...

וקודם כל... תודה על התשובה. שנית, כן מה שאת מתארת... מוכר לי ולמי לא בעצם... הרי לא סתם... אנחנו כאן, בפורום זה. אבל, זה גם תלוי... מה שמנסה לומר הוא - שתלוי אם אותה אוניה של פעם... היא אותה אוניה של היום, ואנשים עוברים - לפעמים - שינויים בחיים. לפחות לתת להם להנות מהספק... צריך. ולנו.. אם שווה - אז גם לבדוק... אולי... תלתלים (במחשבות פתלתלות...)

יערית

New member
לא חשוב הריפוד...

הזיפות, התיקונים שנעשים בה... כל אוניה בנויה כמעט אותו הדבר, למרות הטלטלות,למרות הגלים הגבטהים, היא לפעמים איתנה ויציבה, מסתבר שזה תלוי ברב חובלים שלה:) יערית.

אור-לך

New member
גם אני...

שואלת את עצמי את אותה השאלה... כמה אפשר לעבור עד שנלמד? כנראה שזו הסיבה שאנחנו פה - ללמוד וללמוד וללמוד. אף אחד לא אמר שיהיה לנו קל פה אבל לפחות, תודי - לא משעמם... אור (שהשקט הנפשי הוא ממנה והלאה...)

למעלה