here be monsters!

Nihau

New member
here be monsters!

איך אתם מגדירים "מפלצת" במשחקים שלכם? האם יצא לכם לשחק "מפלצת" כדמות? או לשחק בקבוצה בה יש "מפלצת" בקבוצה כדמות שחקן? קבוצה בה יש שתי בנות ים: "מדוזה", אחותה ה"גורגון" והאמן העיוור "אורפיוס"- במסע ימי על הספינה "אודיסאה 2" למצוא את האחות האבודה השלישית בת הים "סיירן". זה משחק (פמיניסטי למדי...המממם) אפשרי לחלוטין לקבוצה של 3 וכל הדמויות יכולות להחשב "מפלצות" וכך גם מטרת המסע.

Sabre Runner

New member
אחד הרעיונות המנחים מאחורי דורוס.

הוא לשחק בן-אדם פשוט שבגלל הנסיבות כלוא בגוף של מפלצת נוראית בלי שום דבר שהוא יכול לעשות בנידון. מצב כזה בדרך כלל מעורר חשדות מדמויות אחרות ומאוד מקשה במגע עם דב"שים אחרים, גם אחרי שנוצר קשר בין דמויות השחקן. אני לא מצליח להיזכר במפלצות נוספות אבל תמיד אני מנסה לעשות משהו מאוד מאוד מוזר ושונה ביחס לאנשים אחרים.

DDN

New member
מפלצת זו דרך התנהגות.

ייצור הופך ל"מפלצת" רק כשדרך התנהגותו הופכת למפלצתית. היות ואני מעדיף דמויות טובות, אז לא. לא יצא לי לשחק מפלצת.

Nihau

New member
מה לגבי יצור שאחרים יגדירו כמפלצת?

מה לגבי לשחק אדם במערכה בה יש אגדות איומות על "אדם"- מפלצת ורודת העור ושחורת הרעמה שמסתובבת עם נשק אימתני ואגדתי הנקרא "חרב" שמחסלת הכל, בלי שום רחמים ובלי התחשבות בגיל ומין, מפלצת שלוקחת מזכרות מזוויעות כמו ראשים למאורה המלאכותית שלה ותולה אותם על הקירות, עושה מאפרות מכפות הגפיים, טוחנת את העצמות שלך לשיקוי קסום להגברת יכולת הילודה שלה ואז מביאה המון מפלצות קטנות שתוך פחות משני עשורים באים לחסל את ילדיך וסבתך החולה?

DDN

New member
"BEWARE OF THE BEAST MAN

BECAUSE HE IS THE DEVIL'S PAWN" Planet of the Apes 1968​
גם את אלכסנדרה חלק מהאנשים היו מגדירים מפלצת. גם את רולנד, אותם אבות שגילו שהוא השאיר את בנותיהן הרות לאחר שעבר מהיישוב שלהם הלאה, כינו "מפלצת".

Nihau

New member
כן, וזה לא מנע ממך לשחק אותם

אז מה לגבי המסע הימי שציינתי בהודעת הפתיחה שלי? שתי בנות ים ואמן עיוור שנגינתו מוציאה אנשים מדעתם- במסע לחפש את אחותן בת הים שלישית...

Nihau

New member
האם זה משחק של מפלצות?

כל הדמויות שם הן דמויות אגדתיות שיוחס להן היבט מפלצתי מנקודת המבט האנושית. אתה הסברת שאתה לא משחק דמויות שהן מפלצות- האם היית משחק במשחק כזה?

DDN

New member
סביר שכן.

כמו שאמרתי, מפלצת זה סוג של התנהגות. ההתנהגות שלהם לא מפלצתית

מירטל

New member
אני מחלקת את היצורים בעולם

לשניים : הראשונים הם אנושיים או אנושיים למחצה, ז"א בעלי חשיבה אנושית או מובנת לאנשים - ההגדרה הזו כוללת בני אדם, בעלי חיים, הקופים והשועלים של טיאם, וכנראה עוד כמה יצורים שהם ספק בני אדם ספר חיות. משחק של יצורים כאלה הוא אפשרי ואולי יכול להיות נחמד. מפלצות לעומת זאת, הם דברים לא אנושיים בעליל - מדובר ביסודנים ( יצירי אוויר או אדמה, בני המעיין), אלה שמעופפים בלילה, וגם הנשר והדרקון שמפחידים כל כך את הדמות של ג'ופוופ ( ואני לא רוצה לדעת איך הוא יגיב כשהוא יפגוש את הצב).

JuffoWup

New member
עם נשר ודרקון אני יכול לחיות

זה הפרפר הצהוב שמעורר בי חלחלה

מירטל

New member
אגב, יכול להיות שתומאס לא מודע לזה

אבל לשם מתכננת טיול באיים - בעיקר בשביל לראות את את הפרפר הצהוב.

panters

New member
אני מגדיר קצת אחרת

בעולמות שלי אין מפלצות ממש: יש בני אדם שכוללים את בני האנוש, האלפים, גמדים ויתר דמויי האדם (כולל המרושעים שבהם כמו אורקים) כל היתר הם בעלי חיים כם חדי קרן ופגסוסים וכן גם דרקונים, היפוגריפים ודרקונים "מפלצת" זה כינוי שאנשים מדביקים בעולם ליצורים שמפחידים אותם אבל אין באמת משהו כזה שהוא "מפלצת" מבחינת מונח מוגדר (כמו שאין לך מפלצות בעולם שלנו... וקיימים בו "באזיליסק, הרפיה ודרקון....)

למעלה