HENREE FT. NIKKA - רק למבינים...

MuyKeFFF

New member
HENREE FT. NIKKA - רק למבינים...

מישהו יודע במקרה אם יצא היום הדיסק החדש של ניקה והנרי???

X Slider

New member
אומרים שיצא היום....

גם לא יודעים כלום הם כל פעם משנים את התאריך... מוציא את החשק לקנות.

MuyKeFFF

New member
מה...

על מה אתה מדבררר השירים שם שווים רצחחחח אני מתה על ניקההה אוהבת אותהה חחח :)) יהיה טובבב ... אם למישהו יששש או יודע משהוו מוזמן לכתוב.

X Slider

New member
התכוונתי שכל הדחיות האלה

והאי-התחשבויות במעריצים כמונו מוציאים את החשק לקנות... אבל ברור שאני אקנה

MuyKeFFF

New member
הם לא סאדיסטים אבל...

כנראה שיש סיבה לדחיות? למה להם לדחות סתם.. זה כמו אלה שבאים למסעדה וצועקים על המלצר כמה זמן מכינים את האוכל... אתם רוצים אוכל נא? בבקשה חחח :) המבין יבין בקיצר :)

S e a n

New member
לא דחו ולא כלום

הדיסק יצא כמתוכנן ב17.9.06 ועכשיו הוא רק יוצא לחנויות. התאריך של יציאת האלבום מדבר רק על החשיפה שלו. אתם מוזמנים להכנס לwww.henreemusic.com לשמוע סמפלים ואפילו לקנות את הדיסק דרך האתר. לי יש את הדיסק והוא אחד ההורסים! אין על הנרי..

X Slider

New member
ק-נ-י-ת-י-../images/Emo70.gif

רמה של חו"ל חברים!!! רוצו לקנות!!! הדיסק הכי טוב שיצא בישראל בתקופה האחרונה, ואני לא צוחק.

היה עיכובים... היום יצא ..

מיום שישי ה14- אני מתקשר כל יום לדיסק קלאב לראות מתי יוצא ... שיגעתי אותם .. אבל הנה זה בחנויות .. קניתי וזה דיסק ברמה ! לא נשמע כאילו עשו אותו בארץ ... שווה כל שקל מומלץ !

קח קבל לינק לדיסק

Henree Feat. Nikka - Revolution טראקליסט: 01 - Revolution 02 - See me now (finally) 03 - Ego's been Destroyed 04 - I'll be fine 05 - בגידה 06 - Anybody but me 07 - The things i'm saying 08 - Naked in the wind 09 - Airport 10 - World news 11 - Silently loud 12 - על המסך שלי לינק: http://www.sendspace.com/file/o4ik94

למעלה