Hemi Sync - Lucid Dreamin Series

SubSonicMadness

New member
Hemi Sync - Lucid Dreamin Series

לפני כשנתיים עד שלושה שנים. עלה פה הנושא של חלומות צלולים באמצעות כל מיני שיטות ועזרים. אחת השיטות היא השיטה שהתגלתה כטובה ביותר למתחילים,לאלו שטובים באנגלית,למתקדמים,מעמיקים,וכל אלה שרוצים אלטרנטיבה. The Monroe Institute , Hemi Sync - Lucid Dreaming Series. האוסף כולל 4 חלקים המחולקים לשני חצאים כל אחד. 1 A,B 2 A,B 3 A,B 4 A,B הקלטת כוללת דיבור,ועזרה מילולית,בלהכנס לפוקוס 10,שהוא מצב של הרגעות מוחלטת לפני פוקום 20,שהוא שינה עמוקה. הדרכה מילולית,בעת פוקוס 20,תתרחש תזכורת: "You Are Dreaming Now" את\ה חולמ\ת כעת. תזכורת זאת תבהיר לכם שאתם אכן חולמים,ומשם ההגה בידיכם. קלטת מספר אחת,תעיר אותכם בסוף 90 הדקות בעצמות ה 10 "Point Awakefullness" עירנות עשרת הנקודות. מה אתם אומרים שנעלה את הנושא הישן הזה עוד פעם ונתן לו עוד הזדמנות? בברכה,רועי.

SubSonicMadness

New member
שכחתי לציין שני דברים חשובים.

1)כל התיאור שכתב למעלה מ-הקלטת כוללת דיבור,ועזרה מילולית... עד-עירנות עשרת הנקודות. תופס ברובו אך ורק על הקלטת הראשונה. בשנייה שלישית ורביעית,זה ישנה התקדמות בתרגילים וכו. בקלטת 4,אין עזרה מילולית כלשהיא,שם,אתם ברשות עצמכם. 2)לאנשים,הסובלים מאפילפסיה,אסור,בתכלית האיסור,להשתמש בקלטות אלה. קלטות אלה מכילות קבצי רקע המחקות פעולה אלקטרוסינטוגרפית של המוח.הם משמיעות את פעילות גלי המוח בעת שינה,ובכך מכניסות אותנו יותר בקלות למצב שינה וכו.

jazzyjester

New member
נשמע מאוד מעניין

בהחלט נשמע מעניין , איפה אפשר להשיג את ההקלטות האלה ?

SubSonicMadness

New member
כל תוכנת הורדה שהיא

שהיא נמצאת באיכות לא כמו קאזה או איימש אלא E-Mule oDC SbabaDC שלושת אלה,הכי טובות שיש לחפש אותם. לחפש בדיוק כמו הכותרת או לפי Hemi Sync או לפי Lucid Dreaming Series

nadavs70

New member
יש לי את זה!

אתה אומר שאני יכול לשמוע את זה ומכך יהיה לי חלום צלול בלי יומן חלומות בדיקות מציאות ווילד או מילד?!?!!?! למרות שאני עושה יומן חלומות. ענה בהקדם

למעלה