HELPPPPPPPPPPPPP

R-o-i

New member
HELPPPPPPPPPPPPP

שלום אנשים אני דיי חדש כאן בפורום אני מפנה אליכם שאלה בתקווה שתעזרו לי עשיתי קורס לפני שנתיים וכבר חצי שנה לא צללתי ומה לעשות אני לא זוכר כבר הרבה דברים כמו קצב עליה טבלת דקומפרסיה (זוכר חלקית) עכשיו לאחר עבודה מרובה אני רוצה לקנות ציוד ולהתחיל לצלול הרבה האם יש איזה שהוא מועדון שמקיים צלילות רענון ? האם קיים דבר כזה ? אני מבת ים יש לנו סירה בהרצליה יש מישהו שיודע על קורס רענון ? ויכול לעזור לי בקשר לפרטים ? מקווה שרשמתי את כוונתי באופן ברור בתודה מראש רועי אברבנאל

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
היי רועי וברוך הבא לפורום.

כל מועדון צלילה אליו תפנה ישמח לערוך לך צלילת ריענון(בתשלום כמובן). מאחר ודובר כאן בפורום לא מעט על צלילות הריענון ובעיקר על החשיבות לערוך אותן כהלכה ממליץ כי תעיין בחומר שבפורום על מנת שתדע מה צלילה כזו אמורה לכלול. ו ב ב ח י " נ

קותי

New member
רועי, לפי הדברים שהזכרת שאתה לא

זוכר (טבלאות, קצב עליה ועוד) נראה לי שאתה צריך קצת יותר מצלילת ריענון. פתרון אפשרי הוא להתעלק על איזה מועדון בסביבתך (דוגית? מדוזה? ריף?) ולבקש להיות נוכח בשיעורי תיאוריה. אני מניח שבמקרה הכי גרוע הם יבקשו ממך כמה גרושים (לא כחניך בקורס). זה שווה. זה החיים שלך. ברוך הבא לתחביב.

ניב ד

New member
אוקטופוס ודוגית הם אותו מועדון היום

ואגב לפחות בדוגית נהגו לבצע רענון ארוך ורענון קצר, כאשר הרענון הארוך הוא חזרה מקיפה על טבלאות, קצת תיאוריה וכמובן צלילת רענון. עולה קצת יותר אבל שווה מאד. אני מדבר על סדר גודל של שעתיים-שעתיים וחצי רענון !! המקום היחידי שנתקלתי בכזה רענון מסודר לאנשים שלא צללו זמן רב. מומלץ מאד.

קישור לחומר תיאורטי בעברית

טוב תעשה אם תחזור לפניי צלילת הרענון על כל החומר המופיע באתר המקושר. שאלות שיישארו פתוחות תדאג לשאול בצלילת הרענון או כאן בפורום. בהצלחה

למעלה