Helpppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ERerERotem

New member
Helpppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מצטערת להפריע לכן באבל... אבל אני חייבת עזרה!!! הספויילרים החדשים! אני לא מבינה כ-ל-ו-ם.... לפני, אני עוד הבנתי משהו אבל עכשיו הכל מבולגן לי ואני לא מבינה משם מילה!!!!! בבקשה! תעזרו לפסיכיות שבינינו (או לפסיכית) ו... תתרגמו!!!!! פלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייזזזז!!! אני לא יכולה להרשות לעצמי להפסיק חדשות חמות!!! ושוב... אני מבקשת.... פליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייזזז!! אוהבת אתכן המון המון! גם אם לא תענו לי... (טוב נו, אולי קצת פחות!!)

~*~gaL

New member
רגע, איזה ספויילרים חדשים?

מאיפה בערך? תכתבי שיש ספויילרים בתגובה שלך אלי אם יש. ותגידי לי ממתי... טוף?

ERerERotem

New member
ספויילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמממ.... אולי הם לא כ"כ חדשים לכם אבל אצלי נחשב חדש כל מה שמגיע אחרי "קרטר ואבי שוחים בעירום" יש שם כאלו חדשים.... את בטוח יודעת למה אני מתכוונת... ? תחזירי לי תשובה מהר כי כל המילים הארוכות והמסובכות של הספויילרים רק נותנים לי יותר ויותר חשק לקרוא...

~*~gaL

New member
אממ... (אולי ../images/Emo58.gif)

רק בקשר לקרטר ולאבי?

ERerERotem

New member
כן אבל....

בבקשה.... זה כתוב שם, כולו מוכן, מחכה רק שאני אקרא אותו... ואני לא יכולה! ניסיתי! אני לא יכולה! מה לעשות
? פליז.... את חייבת להגיד לי....

~*~gaL

New member
אוקיי: ../images/Emo58.gif

בשבילך :) ספויילרים הקשורים ליחסים של קרטר ואבי בעונה הבאה (מהפרק השני, כי הבנתי שקראת מה קורה בראשון): אז לפרק השני לעונה, יש ספויילרים כאלו: אבי וקרטר: צוחקים...מדברים...מתקלחים... (ביחד) לוקה גונב מבטים לעבר אבי וקרטר. בפרק השלישי לוקה אומר לאבי שהוא שמח בשבילה. בפרק הרביעי לעונה קרטר כועס על סוזן שיצאה עם אבי לבר (או מש´ו כזה.. בקיצור, שלקחה אותה למקום עם אלכוהול - זאת בגלל שבפרק הקודם, אבי, סוזן וצ´ן יוצאות לבלות יחד). בפרק החמישי לעונה, זה ליל כל הקדושים בבי"ח. אבי היא "אחות שובבה" וקרטר הוא שלד. ציטוט של קרטר ואבי מהפרק הזה: Abby: He got my boobs, but my heart belongs to you, boney boy. Carter: Yeah, I´ll give you a bone, nasty nurse. :))))))))))) יש איזו תוספת קטנה אבל כשיהיו עוד טיפה ספויילרים חדשים ואני אפתח הודעה חדשה אני אכתוב את הדבר הקטנצ´יק הנוסף.

ERerERotem

New member
תודה תודה תודה תודה תודה!!!

תודה תודה גלוש´קה מותק!!! אני לא יכולה לחכות עד שאני אדע את הפרט הקטנטן!!! אבל אני אחכה! כמה חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווד!!!! אני הולכת למות על העונה הבאה, ורק בגלל שפירשתי לי וראיתי שהולכים לקרות שם דברים לא-מהעולם-הזה אני אחכה ביותר סבלנות ואבכה פחות!!! תודה שוב! גל - עשית לי את היום, חג שמח ומתוק שיהיה לך.

למעלה