helppppppppp!!!!!!!!!!!!!1

NaSty BiTcH

New member
helppppppppp!!!!!!!!!!!!!1

אני לומדת על כל מיני סוגים של תחרויות באנגלית [אולימפידות ושיט O_O] והמורה שלנו אמר להמציא תחרות[?] וצריך לרשום רק ת'שם שלה ולקבוע חמש חוקים של התחרות.. ואחרי הרעיונות שחן קיבלה..חשבתי שתיהיו *קצת* יותר יצירתיים ממני.. תודה מראש :)

NaSty BiTcH

New member
כמו?

פורום אנגלית לא עוזרים כ"כ [הם לא עוזרים בכלל האמת] בדברים כאלה.. וגם אתכם אני מכירה וזה :)

dilan angel

New member
תפוז משוב?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

לא נראה לי שזה יכול לעזור לה.. זה לא ממש קשור אולי פורום עזרה בשיעורי בית

מממ...

אם הבנתי אותך, את צריכה להמציא תחרות שלא קשורה באנגלית, לשיעור אנגלית. אז... אולי תלכי על תחרות ידע כללי על התרבות הצרפתית, כשהחוקים של התחרות פשוטים: 1. אין להיעזר באף מקור ידע, אבל ניתן להעזר האחד-בשני. 2. יש 5 אנשים בקבוצה. לכל אחד יש צבע משלו לחולצה. בשביל הצחוקים...
3. הקבוצה מתחילה עם 1000 ש"ח וכל מועמד יתחיל עם 100 ש"ח. 4. על כל תשובה נכונה, המתמודד יקבל 100 ש"ח לטובתו, אבל הקבוצה תפסיד 50 ש"ח. 5. על כל תשובה שגויה, המתמודד יפסיד 100 ש"ח, אבל הקבוצה תרוויח 50 ש"ח. מה את אומרת?

cobainos

New member
הממ...מנסה לחשוב

קליעה למטרה עם כדור ע"י בעיטה כללים: 1.מותר לגעת בכדור רק ע"י בעיטה 2.כל פגיעה המטרה מתרחקת והמנצח הוא זה שפוגע או הכי קרוב לפגוע במטרה הכי רחוקה שהגיעו אליה...נו הבנתם תרעיון,כמו קפיצה במוט. 3.מותר לנעול אח ורק נעלי כדורגל 4.התחרות תתרחק באולם סגור כדי שהרוח לא תשפיע על תנודת הכדור 5.אסור לספר בדיחת שואה במהלך התחרות.סתם 5...אין לקחת לפני הבעיטה מרחק תנופה של למעלה מX מטרים תנסחי באנגלית ואם יש לך בעיות תשאלי.

NaSty BiTcH

New member
אמממ...

הרעיון של נועם לא כ"כ טוב בגלל שאני צריכה להוסיף תמונה וגם..צרפתית? נה...אבל תודה בכולופן :] ונעם,הרעיון עצמו בסט אבל אין לי מושג איך לנסח את זה באנגלית :| אתה יכול לעשות את זה פשוט יותר?

enbalush

New member
תחרות הכלב המעורב הכי יפה שצער בע"ח

ת"א מארגנת בימים אלה... פורום כלבים.

למעלה