HELPPPPPPP!!!

Love benja

New member
HELPPPPPPP!!! ../images/Emo53.gif ../images/Emo94.gif

אני - בתור הבת הכי בוגרת במשפחה .. (כבוד..
) צריכה לארגן פעילות לילדים מגילאי 3 עד 8 היום בערב!!
אוווווף מה לעשות?! יש לכם רעיונות מקוריים למשחקים לבני הדודים שלי?

שירן 2

New member
חחחחחחחחח

למה את עושה להם פעילות??? אני בחיים לא עושה לבני דודים שלי פעילויות! למה מי הם בכלל שיש לי זמן רק בשבילם ולארגן עוד פעילות

Love benja

New member
הטילו עליי.. ../images/Emo94.gif

להכין פעילות כי גם חוגגים את היומולדת של אחים שלי יחד עם החג.. ואני לא יודעת מה לעשות? נו מישהו מוכן לייעץ לי?

מעינית

New member
אםםם....../images/Emo95.gif

קודם כל תגידי כמה תחביבים שהם אוהבים לעשות ואז כבר ניראה...

Love benja

New member
מעין חמודה שלי. ../images/Emo94.gif

מזל שבאת ! את ילדה יצירתית! תעזרי לי.. ובעיקר לראות טלויזיה הם אוהבים

מעינית

New member
יש לי רעיון../images/Emo70.gif+שאלה../images/Emo95.gif

מקווה שבני דודים שלך לא שומרים שבת,כי יש לי רעיון!,לקטנים אני יחפש דפי צביעה של כל מיני דמויות של סרטים מצוירים,וליותר גדולים-כדאי שתחפשי מקל או ענף ותחפשי חוט דיג או איזה חוט רגיל של תפירה,אז תיקחי בריסטולים ותציירי על הבריסטול כל מיני דברים כמו:כוכבים,שמש,חיות וכו',אז תיגזרי את מה שציירת וכשהם יבואו תיקחי את החוט,תיקשרי בסוף החוט קשר אז תיקחי עיפרון ותעשי חור עם העיפרון בבריסטול שגזרת,אז תכניסי את הבריסטול לתוך החוט דרך החור,אז תיקשרי לענף ואז תיקשרי עוד כמה לענף,ואז יצא מובייל, רעיון טוב לא

Love benja

New member
תודה אבל .. ../images/Emo94.gif

התכוונתי למשחקים, לא הפעלות יצירה.. כי לזה אין לי עצבים וזה מלא בלאגן

יש לי!

תציירי סוס על דף גדול אפשר גם בדיסטול ותציירי סוס בלי זנב ובדף אחר תציירי את הזנב, אפשר גם עם שערות של משהו או ניירות דקים ובקיצר תעשי זנב ותחברי לו דבק ואז תקשרי לילדים בעיניים משהו כדי שלא יוכלו לראות ותגידי להם לנסות לחבר את הזנב לסוס! המנצח זה זה שיתקרב יותר למקום שצריך לשים בו את הזנב ותתני לו הפתעה! הבנת? ויש לי עוד כמה משחקים יש לי חוברת...... רוצה שאני יגיד לך? אז תכתבי לי במסר!

מעינית

New member
5../images/Emo95.gif

מתח קו אל קו, אגב...את כל הדפי צביעה הם צובעים בצייר

למעלה