helpp

לולה84

New member
helpp

היי חברים, חייבת ת'עזרה שלכם במציאת כמה שירים הראשון- " You Keep Me Hangin' On" בגרסת המועדונים לגבי השני, אני לא בטוחה לגבי שם השיר, אני יודעת שהפזמון הולך ככה- ". . . you meke me high. . ." את ההמשך לא זוכרת, גם גרסת מועדונים ואחרון חביב "what is love" בגרסת המועדונים אז חבר'ה , שמתי לב שיש פה תותחים כבדים, לא תעזרו לחברה בצרה?! אגב, לגבי ה- SS אין לי מושג מזה , אז תחסכו , אין לי מושג מה עושים אם זה. . .

Danny Zuko

New member
.......

ראשון: Anca - Keep Me Hanging On (Five Elements Mix) שני: Star Tattoed - Make Me High. שלישי.. אדיר או שלומי יענו לך

Adir Malka

New member
כנסי...

גרסה חביבה לראשון: Anca - Keep Me Hangin On 2007 (Deep Mix) שיר 2: Star Tattoed - Make Me High (Enzo Mori - Stephan Clark Remix) שיר 3: Speedmaster Project - What Is Love 2007 (Club Mix) או זה: Haddaway - What Is Love (Groove Factory Summer Remix)

Danny Zuko

New member
כבר ראית ת'קעקוע שלי, לא? ../images/Emo190.gif

או שאני צריך להזכיר לך מה קורה למלאך המסכן?

Adir Malka

New member
ראיתי...

ובוא נגיד את זה ככה לא הייתי רוצה לעבור את אותה סיטיואציה...חחח...!!

לולה84

New member
סחתייןן

וואלה הפתעתם אותי, אני מודה. . בטח ייקח לי שנתיים להוריד את זה , אבל תודה בכל זאת שחקתם אותה. .

ori239

New member
בנוגע ל-keep me hangin' on

הגירסה הכי חזקה שלו בעיני היא Sinema feat. Sandra - Keep Me Hangin On (Shpil Mix) חפשי, אם לא מצאת תעדכני ואני אבדוק מה ss יוכל לעשות בנידון..

לולה84

New member
כנסס

האמת שמצאתי,תודה, מחכה שיוריד לי, אבל אם כבר אז אולי אתה תגיד לי מה כל העניין עם ה- ss הזה???

למעלה