helpless פרשנות
בזמן האחרון הפרק הזה עולה לי הרבה לראש. אם יש פרק שמראה כמה הסדרה הזאת מושקעת כמו התסריט בה מחושב עד הפרט האחרון זה הפרק הזה.מצטערת אני אף פעם לא שמה לב מי כתב את התסריט רבל מי שזה לא יהיה כל הכבוד לו/לה. אם אי שם לאורך העונה השלישית של באפי יש לנו ספק האם הקשר בין באפי לאנג´ל יחזיק מעמד גם אם אנג´ל לא יהיה ערפד ויזכה לחזור להיות אנושי שוב, הפרק הזה מבהיר את זה. אפילו ובייחוד יותר מבפרק "אזכור אותך" בעונה הראשונה של אנג´ל. ריילי לעולם לא היה מצליח להתחבר לבאפי בצורה כזאת, להגיב כך לחששות שלה ולמצוא דרך לחזק אותו למרות הכל. להחזיר לה את בטחונה העצמי.(אני מנסה להמנע מספויילרים אז תשכחו עכשיו מהערפד השני) - יופי גמרנו עם הסטאר קרוס נעבור הלאה
זהו פרק שחושף מערכות יחסים שכולנו היינו חשנו בהן אבל לא היינו מודעים להן. כולנו ידענו שג´יילס חש רגשות עמוקים לבאפי אבל היינו צריכים שטרברס(ההוא מהמועצה) יגיד את זה כדי שנקלוט את זה. באפי גילתה אך אנג´ל התאהב בה ומי שראה את התהוות בוודאי הרגיש חמים בלב בקטע הזה ועצוב בו זמנית כשנזכרים איך התהוות נגמר. קשה לראות את הקטע הזה ולהאמין שדווקא הרוע הראשון החזיר את אנג´ל(את הפרשנות שלי ל"תיקונים" אני אתן בהזדמנות אחרת אם יהיה ביקוש). למה אמרתי שכל פרט מחושב בפרק הזה?! הנה למה: מעולם לפני כן לא זכור לי את באפי עם סרבל ג´ינס או אם בגד שממש לא מתאים לה במידות. אני טועה? בדרך כלל כשהיא יוצאת לקרב היא לובשת בגדים צמודים ונוחים שלא יפריעו לה. היא גם נועלת נעלי עקב(בעיקר בגלל הגובה) אבל בדרך כלל אלו נעלים שיחזיקו לה טוב את הרגל עם עקב שלא ישבר. בניגוד למשל לגלורי איפשהו בעונה החמישית. כשהיא הולכת לבית הרדוף הזה כדי להציל את אימא שלה היא לובשת חולצת טריקו אפורה שרוב האנשים ישנו איתה ולא יצאו איתה מחוץ לבית וסרבל שארוך מדי בשבילה. היא נועלת נעלי ספורט שטוחות והשיער שלה אסוף. התוצאה: נערה צעירה ופגיעה מאד. בכל פעם שרוצים ששרה מישל גלר תראה פגיעה אוספים לה ת´שער ואם מאפרים אותה מדגישים לה את העיניים. בכל פעם שבאפי בוכה השיער שלה אסוף בצורה כלשהי ב"תיקונים" כשהיא מנסה לשכנע את אנג´ל לתפוס מכסה למשל. כשהיא נכנסת לבית עם הערפד היא נראית פגיעה אם זה היה סרט אימה כולם היו יודעים שהיא עומדת למות אבל זה סדרת אימה מיוחדת ולבאפי כוחות על או לא יש עוקץ קטלני. אני יודעת שיש כאן אנשים שכדי להוסיף אנשים נוספים לכת מראים להם את המחזמר, אני הייתי מראה להם דווקא את הפרק הזה.
בזמן האחרון הפרק הזה עולה לי הרבה לראש. אם יש פרק שמראה כמה הסדרה הזאת מושקעת כמו התסריט בה מחושב עד הפרט האחרון זה הפרק הזה.מצטערת אני אף פעם לא שמה לב מי כתב את התסריט רבל מי שזה לא יהיה כל הכבוד לו/לה. אם אי שם לאורך העונה השלישית של באפי יש לנו ספק האם הקשר בין באפי לאנג´ל יחזיק מעמד גם אם אנג´ל לא יהיה ערפד ויזכה לחזור להיות אנושי שוב, הפרק הזה מבהיר את זה. אפילו ובייחוד יותר מבפרק "אזכור אותך" בעונה הראשונה של אנג´ל. ריילי לעולם לא היה מצליח להתחבר לבאפי בצורה כזאת, להגיב כך לחששות שלה ולמצוא דרך לחזק אותו למרות הכל. להחזיר לה את בטחונה העצמי.(אני מנסה להמנע מספויילרים אז תשכחו עכשיו מהערפד השני) - יופי גמרנו עם הסטאר קרוס נעבור הלאה