Helples

B a n j o

New member
Helples

שוב, כמו כמעט כל העונה השלישית, פרק מצויין שמבסס את הקשר בין הדמויות להמשך הסידרה. הפעם רואים את הקשר שנוצר במהלך העונות בין באפי לג´יילס. מעין קשר של אבא ובת ממש כאשר חסר לה אבא אמיתי. רואים עד כמה ג´יילס דואג לה וקשה לו לגרום לה לדאגה אפילו במחיר של הקרבה אישית. וחוץ מזה, היה נחמד איך שקורדי נתנה אתנחתה קומית (אני מדבר בפלצנות היום, SHOOT ME) כשבאפי כעסה ונפגעה מג´יילס, ואז קורדי נכנסת וגורמת להומור. if i was at my full slayer strangth, i´d be ponning right now...

ד י י ז י

New member
השכחת את המשפט האגדי?!

"Ice is cool. It´s water, but it´s not." בכל מקרה , אהבתי את הפרק , את הסצינות לחימה בתוך האכסניה אהבתי פחות , הלחיצו אותי יותר מדיי.. (אז אני דואגת לבאפי.. אז מה..) כמובן שאהבתי את הקטעים של באפי ואנג´ל ´(Cause I could see your heart. (gets up) You held it before you for everyone to see. (walks to her) And I worried that it would be bruised or torn. And more than anything in my life I wanted to keep it safe... to warm it with my own. That´s beautiful. Or taken literally, incredibly gross. Angel: (grimacing) I was just thinking that, too.)
וסוף סוף מראים (או לא ממש מראים) את האהבה בין ג´יילס לבאפי. זה היה מאוד יפה!

ד י י ז י

New member
אני כבר לא מחשיבה את זה כניטפוקים..

כי זה קרה כבר כל כך הרבה פעמים (הפעם הכי בולטת אני חושבת בסוף עונה 1 , כשאנג´ל מוצא את באפי מתה ומתנשף , אחרי שניה הוא אומר שאין לי נשימה..

buffstar

New member
אכן פרק אהבו ביותר...

אהבתי את זה שקורדי הצילה את באפי... וגם את הווילו עם המכתב הנזעם שהיא רוצה לשלוח...

ANGEL N

New member
ציטוט יפה...

אהבתי מאוד את הקטע של באפי ואנג´ל. ממש קטע טוב וחזק שמראה את האהבה הגדולה בין השניים. אהבתי שסוף סוף באפי יודעת שאנג´ל ידע מי היא הרבה לפני שהם נפגשו, ועכשיו הוא ואנחנו יודעים שזו היתה אהבה ממבט ראשון לפחות מצידו. עוד קטע חזק היה הסצינה הלפני האחרונה שהאדיוט מהמועצה אמר לגייחס שהוא מפוטר והסביר למה. הוא רצה לגרום לו רע, אבל עשה בדיוק הפוך. בזמן שבו באפי הכי כעסה כל ג´ילס, ותיכננה בטח לא לדבר איתו, ולא לבטוח בו יותרהוא הבהיר לה שכל מה שג´יילס עשה היה מתוך אהבה לא סתם אהבה אלה אהבת אב לבת שזו אהבה שאינה תלויה בדבר, בכל מצב בכל מקרה הוא יאהב אותה ידאג לה. אחרי זה באפי כבר לא יכלה לכעוס עליו, סוף סוף יש לה אבא מתפקד והיה לה אותו כבר שנתיים רק שהיא לא שמה לב לזה עד עכשיו באופן מודע

hospital_food

New member
אחד הפרקים

היותר בלוזים בסדרה, רוב הפרק חשוך ומדכא. והאמת , אחד הפרקים הפחות אהובים עלי. יום הולדת 18 שמח

לדעתי זה היה פרק מהמם

אחד הטובים הכי אהבתי את העובדה שג´יילס ובאפי מבינים שהם יותר מצופה וקוטלת קטע יפה ומרגש

למעלה