HELP

HELP

ראיתי מתכון למרק עגבניות עם רסק עגבניות ואורז ו8 כוסות מים משהו כזה? מישהו / מישהי יכול/ה לעזור לי המון תודה

pirge

New member
מרק עגבניות ואורז

מרק עגבניות ואורז בצל גדול קצוץ 3 כפות שמן זית או קנולה כף וחצי קמח רגיל קילו עגבניות בשלות מגוררות על מגררת גסה- בלי קליפה 3 כפות רסק עגבניות מהולים ב-3 כוסות מים 3 כפות אורז מלח פלפל שחור אורגנו חצי כפית סוכר מים ------תשימי 8 כוסות ולהוסיף לפי הצורך. לטגן בשמן את הבצל עד שיהיה שקוף. להוסיף קמח ולבחוש עד שייספג בשמן. מוסיפים עגבניות ומערבבים דקה. יוצקים נוזלים , אורז ומערבבים היטב. מוסיפים תבלינים ומרתיחים. מבשלים על להבה נמוכה. תהנו.

תודה פירגוש אבל בסוף הכנתי מתכון ממ

אחר

לכבוד הוא לי

האמת אבל שהוא עדיין לא מצולם כי אחרי שהכנתי אותו אני הלכתי לישון והסתבר לי שהבוקר חבר שלי אכל שתי צלחות
מרק עגבניות 1 בצל גדול - מטגנת - האמת שהיה לי בצל חתוך לפרוסות בשקית שמתי את כולה עם קצת שמן לטגן 10 כוסות ספל מים 4-5 כפות אבקת מרק עוף ויטה (לדעתי הם טובים) 2 קופסאות רסק עגבניות גדולות 1 כף סוכר ואחרי זה הוספתי עוד קצת על פי העין
כף מלח כוס אורז כי חבר שלי עיראקי והוא טוען שאצלם כל דבר הולך עם אורז שמתי בערך ל20 דקות על האש. עד שהמים בעבעו והאורז היה מוכן פשוט וקל

אנגלית מה זה בדיוק רסק גדול?

יש קטן, וטיפה יותר גדול ויש את הקופסאת שימורים הגדולה ביותר. ומה שאת עושה די דומה למאכל עירקאי..........אם מוסיפים לזה עוף גם אפשר לקרוא לזה שורבה וכאלה

אשמח להבין ../images/Emo13.gif

לאיזה מאכל עיראקי זה דומה? להוסיף רצועות עוף למרק? מה זה שורבה? סליחה על הבורות 2 קופסאות של 260 גרם

בוודאי

מרק עגבניות ואורז בצל גדול קצוץ 3 כפות שמן זית או קנולה כף וחצי קמח רגיל קילו עגבניות בשלות מגוררות על מגררת גסה- בלי קליפה 3 כפות רסק עגבניות מהולים ב-3 כוסות מים 3 כפות אורז מלח פלפל שחור אורגנו חצי כפית סוכר מים ------תשימי 8 כוסות ולהוסיף לפי הצורך. לטגן בשמן את הבצל עד שיהיה שקוף. להוסיף קמח ולבחוש עד שייספג בשמן. מוסיפים עגבניות ומערבבים דקה. יוצקים נוזלים , אורז ומערבבים היטב. מוסיפים תבלינים ומרתיחים. מבשלים על להבה נמוכה. תהנו.

למעלה