help אנשים דחוף דחוף מה הליינים לחיבור 2 סרברים ללינק ????
R Rul3R New member 11/3/02 #2 RTFM בתיקיה של ה IRCD שלך אמור להיות תיקיה בשם docs או משהו בסיגנון, תחפש שם מדריך, ותקרא מה שאתה יכול על C\N LINES אם אתה מתכוון לחבר גם סרביסיס אז תקרא גם על U LINES
RTFM בתיקיה של ה IRCD שלך אמור להיות תיקיה בשם docs או משהו בסיגנון, תחפש שם מדריך, ותקרא מה שאתה יכול על C\N LINES אם אתה מתכוון לחבר גם סרביסיס אז תקרא גם על U LINES
E Err0r New member 17/3/02 #4 בעע קח דוגמא מהרשת הישנה שלי, ישראל צ´אט: C:IPassword:*::50 N:IPassword:*::50 H:*::* U:*:*:*ממ תשלים את זה, ותתקע את זה בסוף של המסמך IRCD.CONF. זה אמור לפעול =)
בעע קח דוגמא מהרשת הישנה שלי, ישראל צ´אט: C:IPassword:*::50 N:IPassword:*::50 H:*::* U:*:*:*ממ תשלים את זה, ותתקע את זה בסוף של המסמך IRCD.CONF. זה אמור לפעול =)