HELP

HELP

אני צריכה אותכם עכשיו . אניאחרי טיפול איקסי מ"ס 8 מחר אני צריכה לעשות בדיקת הריון אבל המתח הורג אותי ולכן עשיתי לפני 3 שעות את הבדיקה הביתית שהראתה תשובה שלילית.האם יתכן שמחר השמש תחייך אלי יותר או שזהו זה.אני מנסה לעבוד על עצמי ולא להיתפס לרחמים עצמיים ומנסה לא להזיל דמעות כמו תמיד אבל יש אחת שבורחת לה לפעמים. בנות מחפשת עיצה הבעיה היא של בעלי וריקוצלה והוא מטופל בו זמנית איתי בגונל אף מה צריך עוד לעשות מפני ששנינו תפסנו יאוש מהפרופסור שלי שהוא מקסים אבל אולי יש בדיקות שאתן יודעות שצריך לעשות משהו מיוחד .יש לציין שאצלי לא נמצאה כל בעיה חוץ מכך שאני בת 37 עוד מעט ומ"ס הזקיקים שלי לא בשמיים למרות שאני מגיעה ל6 אמפולות ביום במהלך הטיפול. בבקשה תתיחסו

יעל@

New member
יפעתי מתוקה ../images/Emo39.gif

אני ממש מקווה שבדיקת ההריון (של הדם) תראה אחרת, זה גם יכול להיות. אני לא מבינה לגבי בעיות אצל הבעל כמין זו שהזכרת, אבל בטח יש כאן עוד נשים שגם הבעלים מטופלים. אני שולחת לך חיבוק גדול, ומחזיקה לך אצבעות, שטרודל

GALITDOL

New member
יפעתוש../images/Emo140.gif

מי כמונו מכירות את הטיפוס על הקירות בימי הציפיה ועוד בוים שלפני. עדיין אי אפשר לדעת עפי בדיקה ביתית. מוקדם מדי. אני אכן מקווה שמחר ישתנו פני הדברים והתשובה תהיה חיובית מחזיקה אצבעות בשבילכם

salpter

New member
../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות, שאולי בגלל שזה לא פיפי ראשון אז התשובה שלילית. ומותר לך להגניב דמעות זה מקל את הטיפוס על הקירות.

mali28

New member
יפעת מתוקה

גם אני צריכה לעשות היום - יום שלישי בדיקת דם, גם אני אחרי IVF וגם אני אחרי טיפול איקסי. יקירתי, לי בשונה ממך יש 2 ילדים מטיפולי הפריה - איקסי ויותר מזה הבן שלי הבכור הוא טיפול האיקסי הראשון בארץ שהצליח. איתו הריתי בטיפול השני אולם את ביתי שאחריו הריתי לאחר 10 טיפולים מתישים, ולמדתי שאסור להתייאש בסוף זה בא אם לא בטיפול השני אז הרביעי או השישי או ה10 בסוף זה יגיע אני מבטיחה לך ואני ההוכחה החיה לכך, מעבר לכך, את ההמתנה הנוראית אין אפשרות להמתיק, אני הלילה לא ישנתי דקה פשוט כמו משוגעת. כל כאב כל הרגשה חשבתי זה זה או לא זה. בדיקת דם ביתית לא אומרת כלום, בהריון אצל ביתי הפריה 10 ביצעתי בדיקת דם והיא הראתה שלילי והתוצאה של הבטא היתה 194 אין בזה כללים תמתיני בסבלנות ואל תשכחי לעדכן. בהצלחה ובשורות טובות. מלי

ונוס 34

New member
היי מלי

לא ברור מה זאת אומרת שבדיקת הדם היתה שלילית והבטא 194 ?

mali28

New member
סליחה סליחה סליחה טעות

בדיקת השתן היתה שלילית והדיקת הדם הראתה בטא 194

יפעת... ../images/Emo42.gif

אני באמת מקווה שהשמש אכן חייכה אליך והלוואי שהערכה הביתית מקולקלת ואז באמת
תחייך אמן אמן
ממני ד.

מיכל ק-ש

New member
יפעתושית

אני לא בוטחת בבדיקות הביתיות. היום את כבר אחרי בדיקת הדם ועוד כמה שעות תדעי בוודאות. אני מקווה שהתוצאה תהיה חיובית. אני ממש לא מבינה בענייני זרע ולכן לא יכולה לייעץ. קשה לומר לך איזה בדיקות נוספות כדאי לעשות, כי אנו לא יודעות איזה בדיקות כבר ערכת. אבל יתכן, כפי שאת בטח יודעת, שבשל גילך שהוא פקטור מאוד משמעותי, ההריון מעט מתמהמה. אבל גם אם יתמהמה - בוא יבוא! מקווה שבקרוב תבשרי לנו בשורות חיוביות. מיכל

../images/Emo5.gif לא יודעת מה לחשוב

לכל מי שניסתה והצליחה לעודד להפיח תיקווה שאולי הבדיקה הביתית טעתה אתמול
אבל למזלי הרע התשובה שלילית ואני לא בהר... לא יכולה לכתוב את המילה. אז את כל המתח שנצבר ב12 יום האחרונים הוצאתי בניקיון מדהים של הבית בכביסות ובבישול וכל זה בשעה. החלטנו בן זוגי ואני שהקצנו מספיק הזדמנויות לפרופסור שלי להכניס אותי להריון 5 פעמים לא פייר אינפ ? השלוש הראשונות לפני ה 5 לא בחשבון משום שבעלי לא קיבל שום טיפול למרות שהבעיה אצלו. אז ככה החלטנו שמשנה רופא משנה מזל ונפנה לד"ר לב רן. האם מישהי מכירה ויודעת לאיזה קופה הוא שייך. וכמובן אם יש לכן המלצות והצעות לד"ר כלשהו שיש לו ידע בפוריות הגבר ולא ד"ר גת
. אני שייכת לכללית ובעלי למאוחדת. מ ח כ ה לכן

ליפעתושית

סליחה שהייתי כזאת אדישה למצבך ורק שאלתי למה לא ד"ר גת,אני מכירה טוב את התחושה ביום שיש תשובה שלילית הבית שלי נראה כמו בית מרקחת אני מנקה אפילו דברים שביום יום לא הייתי חושבת לנקות. איזה טיפול את עושה ומה זאת אומרת שהשלוש הראשונות לא נחשבות?

dandushx

New member
יפעתוש../images/Emo24.gif

זה באמת יום מבאס , לקבל תשובה שלילית , אז אני שולחת לך חיבוק לעידוד. אני ממליצה על דר´ מדג´ר יגאל כמומחה לפריון הגבר , אנחנו פנינו אליו בעקבות המלצות רבות פה בפורום.אני יודעת שהוא מקבל דרך מכבי ופרטי , לגבי שאר הקופ"ח , אני לא יודעת , אבל שווה לברר ואפילו שווה ללכת אליו פרטי. בהצלחה בבחירת הרופא ובנסיון הבא , שבפעם הבאה תיהיה תשובה חיובית חד משמעית

שרילי

New member
ד"ר מדג´ר

יפעת, אני כ"כ מצטערת על השלילי... לגבי מדג´ר, שאני ממליצה עליו בחום, הוא מנהל מח´ פריון הגבר בתל השומר. אפשר להגיע אליו גם עם טופס 17 לתל השומר. הוא בדר"כ מקבל בימי ראשון. (ממליצה להתקשר קודם כדי לוודא שהוא אכן נמצא) שיהיה בהצלחה בהמשך

../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

בנות אהובות כל כך טוב לדעת שאתן פה ושתהיה התיחסות לכל שאלה ורגש מציק.איפה הייתן בכל שאר הטיפולים האחרים שלי.רק עכשיו אני מרגישה את החוסר ,עד שאין לך את זה את לא יודעת שחסר לך משהו.משהו חשוב ויקר, אתן כולכן ,פה. ולכן אני שולחת הרבה הרבה
לכולן ומי שרק צופה מהצד אני ממליצה תצטרפי תפתחי אל תתבישי כולנו כאן בשביל כולם וזה עוזר בגדול !!! תודה על ההמלצה לגבי ד"ר מדגר אני כמה שעות אחרי הבעסה אבל כבר מרגישה הרבה יותר מעודדת בזכותכן.

ינסון

New member
דר לב רן

הי יפעתוש, דר´ לב רן מקבל בבית חולים וולפסון ובמרפאה הפרטית שלו, נדמה לי שאפשר להגיע אליו גם לאסותא או למדיקל אני לא ממש בטוחה. הוא אינו שייך לקופת חולים אבל הוא כן שייך לרשימה מכובדת של רופאים שעבור הבקור אצלם את זכאית להחזר(0שזה בערך 4 ביקורים בשנה). את יכולה לנסות ולהגיע אליו לבית החולים בוולפסון שם יש מחלקה קטנה ומאוד נעימה עם צוות מאוד אמפטי ובעיקר איכפתי. הרבה בהצלחה, יונת

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif יפעתושית ../images/Emo14.gif

לפחות יש לך בית נקי, אני בהפסקה אז הבית שלי תמיד מוזנח
חיבוק ענק לך יפעת, שירכך קצת את הכאב והאכזבה. עצוב לשמוע ששוב נכשל, ששוב שלילי, ששוב המציאות נושכת. נקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה, ואחר כך נשמע רק קיטורי הריון וצער גידול בנים. למרות הכל משמח לראות את הנחישות שלכם, כי אסור להתייאש ומוכרחים להמשיך לחתור- אם באמת רוצים להגיע לחוף. שיהיה רק בהצלחה יפעת. תנצלי את זה שכבר אביב- ותצטרפי לגל ההריוניות
נועם

ונוס 34

New member
היי יפעת

האם בעלך עבר ניתוח או אמבוליזציה לוריקוצלה? במידה ולא - כדאי להתייעץ מאחר ולאחר מכן לעיתים קרובות יש שיפור בזרע ואז לא צריך בכלל התערבות חיצונית אלא לילה אחד במיטה... הלוואי אם יש לך שאלות נוספות בנושא - אשמח לעזור בכל מקרה בהצלחה ונוס

למעלה