HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dinraz

New member
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בצרה!!! קיבלתי מכשיר MIO 168. התקנתי את האקטיביטי, ועברית תקנית של PDA. אחרי זה ראיתי שיש עברית לשבוע ניסיון באיירון. אז הסרתי מהמחשב את העברית הישנה, ובמכשיר זה עדיין היה קיים. התקנתי את האיירון עם הרישיון וסיימתי את חמשת השלבים. הוא רשם לי שזה הותקן ואושר (על גבי הפוקט). ואז נכבה המכשיר ומאז הוא לא נדלק (המסך מואר קלות אבל לא עולה דבר.....) שאני לוחץ על הריסט, נכבה המסך רואים את התמונה של המיו אבל מיד שוב המסך כאילו מוחשך ולא ניתן לכיבויי. מה לעשות???????????????????????????????????????????????????????????? לא ניתן לעבוד על המכשיר (לא רואים כלום עליו), איך אני יכול בכלל לאתחל אותו (שאני מחברו לUSB רשום לי שלא זוהתה החומרה. מה לעשות בבקשה תעזרו לי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יש אפשרות ללחוץ על משהו במכשיר שלא מגיב לכלום שעושה ריסט להכל ??????????????? לא איכפת לי שיחק מה שיש עליו. תודה מראש

BravoMan

Active member
קודם כל שב, כך נשימה עמוקה ותרגע

הכל בסדר לא קרה דבר. בצד האחורי של המכשיר שלך יש מתג קטן שניתן להזיז עם הסטיילוס. העבר אותו למצב OFF המתן 2 שניות והחזר אותו לON. המכשיר יחזור נקי בדיוק כמו שהוא יצא מהמפעל. (על דאגה - מערכת ההפעלה וכל התוכנות המבנות ישארו). בכל אופן זה לכך חשוב - אם זה לא שבור אל תתקן! העניין הוא שאם מנסים להתקין עברית אחת על השניה בלי ניקוי יסודי של המכשיר קבצי מערכת שהתמיכה העברית מחליפה מתנגשים זה בזה ומפריעים לעבודת המכשיר. אגב אם ברשותך עברית ברשיון למה בכלל להתקין ניסיון לשבוע?

dinraz

New member
bravoman

אני מודה לך על התשובה המהירה. וגם פעם שעברה אמרת לי לגבי המתג. אין לי כזה מתג יש לי MIO 168 ויש לי רק חריץ קטן לריסט בצד. אין מתג כזה מאחורה (מאחורה יש רק את האנטנה של GPS. המסך עכשיו כאילו דולק בלי שיראו עליו כלום ואני חושש שיתחמם. לא ניתן לכבות אותו. יש דרך אחרת לבצע ריסט רציני או איתחול ? כי שאני עושה ריסט בנקודה הזו לא קורה כלום והמתג הזה לא קיים מאחורה. אגב רציתי לראות עברית של איירון כי הPDA שיש לי אמרו לי שלאיירון יותר טוב...... אשמח לתשובה מהירה שוב ושוב תודה

dinraz

New member
אתה תותח

גיליתי זה היה מוסתר במדבקה!!!!!!!!!!!! אולי תעזור לי . איפה אני משיג הוראות? יש לי תוכנת GPS על כרטיס של 1 GB איך אני מפעיל אותה? לאן אני נכנס? ופתאום אני רואה שהמערכת הפכה לעברית שהתקנתי בתחלה. איך אני מסיר אותה ושם את העברית של איירון? תודה גבר

BravoMan

Active member
נראה שעליתה על התשובה בדיוק

לפני שמצאתי קישור למדריך. אז ככה: העברית מגובת בספרייה "FILE STORE" או משהוא בשם דומה. זה אזור זכרון שלא נמחק בזמן HARD RESET או כשהסוללה נגמרת וזה מקום טוב לשמור גיבויים למיניהם. אם אתה ממש רוצה תמחק משם ספרייה 2577 אבל אני ממש לא ממליץ על זה. לפני שאתה מוחק תוודע שברשותך דף עם רשיון ודיסק מקורי של עברית אחרת אחרי שבוע תשאר ללא עברית במכשיר. אם מדובר בתוכנת NAVNGO מספיק להכניס את הכרטיס. יתכן שבפעם הראשונה תצתרך לפתוח סייר קבצים וללחוץ על קובץ SETUP שנמצא בכרטיס. לאחר מכן ההפעלה היא אוטומטית בהכנסת כרטיס או דרך התחל->תוכניות

BravoMan

Active member
או קי

המתג כיים כמעת בכל מכשיר MIO אחר (180, 168, 169 201, 350, 550) השאלה איפו הוא ממוקם. הנה לינק למדריך המקוצר של המכשיר. יש שם תמונה שמראה את מיקום המתג. http://www.mio-tech.be/support/manuals/PDF/168/168_QSG_EN.pdf ועוד דבר: מנסיון אני יכול להגיד לך שלמערכת WM 2003 שמכשירך מריץ אין מספיק הבדלים בין EYRON לPDAC כדי להצדיק הוצאה של 200 ש"ח נוספים. כמובן שלאחר שתעשה HARD RESET תוכל להתקין את גרסת הניסיון ולהיוכך בעצמך.

A05246

New member
מתג לביצוע ריסט קשיח

לידיעתך במכשירים בעלי מערכת הפעלה WM5 כגון 201 350 550 הזזת המתג אינה מספיקה ויש צורך בלחיצה על צירוף מקשים

BravoMan

Active member
זה נכון, אבל הוא קיים ומנתק

את הסוללה. יתכנו מספר סיבות שMIO שמרו עליו: 1) כדי לשמור על הסוללה בזמן אחסון ממושך 2) כי יקר מדי לשנות פס יצור 3) לצרכי תאימות (?) יהיו הסיבות אשר יהיו המתג תמיד שם וב201 הוא עדיין חלק מפעולת הHARD RESET.

A05246

New member
הוא אינו מנותק

בגלל ששמירת הזיכרון ב-WM5 היא על פלש רום הזזת המתג אינה מספיקה לביצוע מחיקה אלא אך ורק איפוס של הגדרות מסוימות

למעלה