HELP

HELP

שמעתי שלא יהיו יותר מכוניות אוטומטיות על הכביש בשל חשש של שינה על ההגה מחוסר מעש...... זה נכון?

lsd600

New member
טעות מרה. ההפך הוא הנכון.

המכוניות הידניות לאט לאט יורדות מהכביש.

אני לא יודעת

איזה מישהו אמר לי . ואני לא יודעת על מה ללמוד על אוטומט או רגיל מה אתם אומרים? אני רוצה על אוטומט !! בגיר רגיל אני אסתבך ! אוףףףףףףףףףף

lsd600

New member
זה כבר סיפור אחר.

את מחפשת חיים קלים? מה זה "אני אסתבך"? תלמדי על ידני.

למה שתסתבך?

מה ההבדל כבר? ההילוכים? תוך כמה שיעורים קולטים את העניין וזהו. האמת היא שאני מעדיפה לנהוג בידני ולא באוטומט, הנהיגה בו כיפית יותר, איכשהו(אלא אם כן אתה תקוע בפקק). P:

Krishi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כבר שמעתי הרבה שמועות בפורום הזה... אבל זאת הייתה אחת החזקות!!! חחח

רן88

New member
../images/Emo207.gif רק אני שמתי לב לזה או שבזמן

האחרון יש פה יותר מדי שרשורי תיאוריה?...

aviGODFATHER

New member
זה נכון, וגם...

מכיוון שההגה בצורתו הנוכחית (עיגול) הוא משעמם ומרדים מדי, ולכן יחליפו אותו לצורה של משושה.

popapipu

New member
מבדר:)

ת'אמת שאני לא אתנגד אם יהיה חוק נגד אוטומט, ככה אני לא ארגיש שאני מבזבזת את הזמן...

aviGODFATHER

New member
לדעתי זה יהיה גרוע

יש אנשים שלא יהיו מסוגלים בחיים לתפעל אוטו ידני ואם הם יהיו חייבים לנהוג על כזה הם יכולים לגרום לתאונות, או סתם לעצבן נהגים נורמליים אחרים....

'מבזבזת' את הזמן?

את יודעת שאם את לא רוצה רישיון על ידני יש לך אפשרות לעשות על אוטומט...

אם את אומרת...

רק אני לא מבין למה את חושבת שאת מבזבזת את הזמן.. ידני זה אחלה דבר..

popapipu

New member
נכון,אבל

היום פתאום התחילו להיות לי קצת בעיות עם ההילוכים... שדי הסתדרתי איתם עד היום

אז זה סתם עצבים

של רגע אחד.. זה אתגר- תלמדי להתמודד מולו.. אגב שמתי לב שאת מאמינה.. אז את אמורה לדעת שלא שמים בפנייך מכשול שאת לא יכולה לעמוד בו..

popapipu

New member
../images/Emo13.gif

זהו מכשול שאני מביאה על עצמי, ולא הקב"ה מנחית לי על החיים. זה אחרת... אבל בלי קשר, אני חולה על הילוכים. רק שמעצבן שבדרך בינערונית צריך כל רמזור להתחיל להוריד את ההילוכים...

למעלה