מה נסגר איתכם?
1.67 לבת בכל גיל שהוא זה גבוה... ממוצע של בת נע בין 1.62 ל-1.65, כלומר אתן מעל הממוצע... זה לא קשור לגיל.. היא יכולה להיות בת 39 והגובה שלה 1.67 היא עדיין תיחשב גבוהה... וליהי, אם קיבלת מחזור בגיל צעיר, אז סביר להניח שהגדילה שלך תיפסק בגיל צעיר. ככה זה ברוב המקרים. אני תמיד רציתי להיות 1.62 ולא יותר מזה. לא יודעת.. אני מבסוטה מהגובה שלי... אני נמוכה אבל זה טוב.. ככה אני לא מסתבכת עם בנים. (למרות שאני יוצאת רק עם גבוהים). בואו נגיד את זה ככה, אני לא אצא עם בחור מתחת לגובה 1.74 וזה רק אם הוא ממש מדהים, נראה טוב ולא יודעת מה אז הגובה פחות ישחק... אבל אין מה לעשות גבוה זה סקסי לבחור. ובחורה גבוהה (לא בגובה שלכן.. יותר ממה שאתן) זאת תהיה בעיה חמורה בשבילה, מה גם שבן אוהב לעטוף ולחבק מלמעלה ולא בחורה שהיא בגובה שלו... עשיתי סקר.. בחורה מעל 1.70, אני ממש ממש לא מקנאה בה... קיצר... יש לכן אחלה גובה. ואל תעלו ממנו!!! תשתו הרבה קפה... חחחח... ואל תישנו כמעט... סתם.. עדי, את כבר בטח לא תגבהי יותר... כמצה שטויות אני מדברת. אני גמורה.. אני עוד מעט הולכת לים שוב.. גם אתמול הייתי.. עד שאני לא אהיה שחומה, זה לא יעזוב אותי. עוד מעט גם יפתחו לנו את הבריכה בבסיס. יהיה בכלל ליגה... קיצר, עזבו אתכם שטויות. תהיו מרוצים ודיי.. חייכו לעולם.. מלא הפתעות העולם הזה...