HELP

OoMEoO

New member
HELP

אני לא מצליחה למצוא אתר בעברית על רולאבוגן.. הייתי רוצה לקבל קצת מידע על פירו סאייס- הוא גם שיחק במורדים נכון? האם הוא עדיין חבר של ויקו? ואם לא הוא נמצא במערכת יחסים? בן כמה הוא? תודה

הנה אתר בעברית-

פה-http://www.rolabogan.co.il/ ובקשר לפירו כן הוא שיחק במורדים ולא הוא מזמן נפרד מויקו וכרגע לא ידוע לי על מישהו שהוא יוצא איתה הוא נולד ב- 20.5.1983 מה שאומר שהחודש הוא יהיה בן 23

../images/Emo203.gif../images/Emo176.gifפירו סאז

מאז היותו ילד קטן התעניין במוסיקה. למד לנגן על גיטרה וניסה לשלב את אהבתו זו לכדורגל. בשלב מסויים כשהתבגר, הבין שאם ברצונו להעמיק את אהבתו למוסיקה יהיה עליו לעזוב את הכדורגל. במהרה התחיל גם להלחין מוסיקה, כהמשך טבעי לעיסוקו הרציני בתחום. חוץ ממלחין מוסיקה הוא גם מנגן בכל מיני הרכבים מוסיקליים. בשלב מסויים ניגש לבחינות לתוכנית טלוויזיה והגיע לשלב הגמר. משם הדרך לעונה השנייה של "המורדים" הייתה קצרה, שם הכיר את חברי ללהקת "רולאבוגן" - בלו, פראן, קוקו ופר. ומהאתר למורדים (זה ממזמן): הכירו את פירו, החתיך שעומד מאחורי דמותו של רוקו פואנטס. פירו נולד בתאריך ה-20 למאי 1983, מזל שור, וחישוב מהיר מראה שהוא בן 19 וחצי. לפירו יש תחביב מעניין, ודיי מקורי אם חושבים על זה. תחביבו של פירו הוא למצוא להקות חדשות. מה זה אומר? פשוט מאוד. פירו מוצא כמה חברים, ויחד הם מקימים להקה? סבבה. עוברת תקופה מסוימת, יאללה, עכשיו הגיע הזמן לחפש להקה חדשה, ככה סתם, לאוסף! פירו מעריץ את להקת "סופרגראס" (להקת רוק אמריקאית), ואותם הוא לא מחליף כל כך בקלות. פירו, בנוסף להיותו שחקן, הוא גם זמר מחונן ועשוי להוציא בקרוב אלבום. אתם בטח זוכרים, מההופעה של "המורדים" בארץ את שיר הסולו של פירו "עזבתי אותך". בנות, היכונו לביאת המשיח, המלך החדש. בנחה, הזהר – פירו מאחוריך!

למעלה