help

MakeItHurt

New member
help

איך אני יודעת עם אני בי? יש לי חבר.. אבל אני חושבת שאני נמשכת לחברות שלי.... במיוחד לחברה הכי טובה שלי... תעזרו לי.. תודה MakeItHurt

כiכב ijפל

New member
למה בעצם להגדיר ?

קודם תעשי חושבים עם עצמך תרגעי ותראי מה את מרגישה אם את נמשכת לבנות ולגברים ואז תראי לא ממליצה להגדיר על ההתחלה מיותר. אם תצטרכי לדבר או משו אני כאן =]

איך את יודעת../images/Emo35.gif

זה לא פשוט ממש לקום בוקר אחד ו"להחליט" אם את בי או או סטרייטית או לסבית וכו... זה עשוי להיות תהליך ארוך, ארוך מאוד, ארוך כמו כל גיל ההתבגרות בערך של כל האנשים שחווים את מה שאת חווה עכשיו... מה שאני מציע לך זה להשאיר כרגע את המשיכה שלך לצד, אהבת פעם אישה
(אהבה אמיתית ורומנטית הכוונה) את רואה אותך יוצאת עם אישה
תשאלי את עצמך את השאלות הללו.. אחוז המשיכה אצל בנות לבנות, הוא הרבה יותר גבוה מאשר בנים לבנים (אני מדבר על סטרייטים בלבד) ועובדה שלבחורה אין בעיה בדרך כלל לנשק בחורה אחרת בפה או סתם ללכת יד ביד בקניון כשכל העולם מסתכל, בזמן שגבר, סטרייט, לעולם לא יעשה דברים כאלו. אז יש מצב שזו המשיכה שלך כרגע ושהיא זמנית או לא כל כך עמוקה או מעבר למשיכה בלבד. אני מציע שתחשבי עם עצמך איך את רואה את עצמך ממשיכה הלאה, (אפילו אם זה רק בדמיון) עם חבר שלך הנוכחי, או עם החברה שלך הטובה..
תחשבי על זה
רן.

לא הייתי מנסחת את זה טוב יותר../images/Emo45.gif

הייתי בסרט הזה, ולמרות שזה יותר קל להגיד מאשר לבצע, צריך פשוט להירגע, ולתת לזמן וללב לעשות את שלהם. בקיצור- מה שהוא אמר

למעלה