HELP

luriluri

New member
HELP

הורדתי נורטון והפעלתי, הוא עשה extract ואז הופיעו 5 תיקיות, לחצתי על התיקיה שקוראים לה "NAV" (יענו norton anti virus), לחצתי על ההתקנה (ההתקנה שוקלת 10.4MB), ואז זה התחיל, וכתב: Installation cannot continue because an older version of Norton AntiVirus is already installed. To uninstall this existing version, on the Windows Start menu, click Settings->Control panel, then click Add/Remove Programs ואז כשאני לוחץ על אישור זה כותב עוד הודעה Installation ended prematurely because of an error אבל הבעיה היא שכבר מחקתי את הnorton לגמרי מהמחשב שלי וזה עדיין כותב לי את ההודעות. מה לעשות????????? במשבר רציני! _luriluri_

עוזי 2

New member
Luriluri

זה לא שלא רוצים לעזור. אם הסרת את ה- NAV ועכשיו NAV טוען שלא הסרת גירסה קודמת, אז כנראה שההסרה לא היתה מספיק טובה. אני מניח שזו לא בעיה סטנדרטית עם הסרות של NAV (אם כי זה כן נורמלי שהסרות משאירות הרבה זבל). כיצד לתקן את זה, זה לא מספיק פשוט כדי שנסביר דברים כאלו דרך האינטרנט או דרך טלפון (לדוגמא), אני מניח שאם הייתי מסתכל על המחשב הייתי יכול לפתור את זה, אבל לא דרך תכתובות. אפשר לנסות תוכנות כמו RegCleaner אבל עם תוכנות כאלו, אפשר גם לגרום נזק, במידה ולא ממש נזהרים. אפשרות אחרת היא להתקין תוכנת אנטיוירוס אחרת. יש כל כך הרבה טובות חוץ מ- NAV, לדוגמא InoculateIT PE, או F-Prot for DOS שכבר הזכרתי כאן כמה פעמים.

luriluri

New member
כן אבל...

היה לי וירוס במחשב, קוראים לו vbs.happytime בעצם עדיין יש לי אותו על המחשב, נראה לי, בקיצור יש לי שם עוד וירוסים אז אני חייב את נורטון

zebra

New member
הסרת נורטון אנטי וירוס

קודם כל עליך להסיר אותו בדרך הרגילה כולל בדיקה בהסרה/הוספת תוכניות ובספריית PROGRAM FILES שזה וכל מה שקשור לזה הוסר. אח"כ תיכנס לרג´יסטרי ע"י הפקודה REGEDIT ותבצע חיפוש למילים נורטון, סימנטק, NAV וכיוצ"ב ותמחק הכל. שיטה יותר בטוחה זה להשתמש בתוכנה SYSTEM MECHANIC או ב- REGCLEANER, או שתתקין אנטי וירוס MCAFEE שהוא לא פחות טוב מנורטון, תוכל להוריד מהאתר שלהם את התוכנה ולהשתמש בה בחינם ל-30 יום.

עוזי 2

New member
למה?

אתה חושב שתוכנות אנטיוירוס אחרות לא יוכלו להסיר את הוירוס הנ"ל? רק נורטון? זהו וירוס, שלמיטב ידיעתי כל תוכנות האנטיוירוס יודעות להסיר. במובן מסויים, בגלל העובדה שהמערכת כבר נגועה, יתכן שעדיף להריץ F-Prot מדיסקטים חיצוניים, כאשר עשית boot מאותם דיסקטים. ההנחיות ישנן בעמוד על F-Prot שהזכרתי כאן בתשובה לשאלות אחרות.

luriluri

New member
שיוווווו

תודה, הורדתם ממני הרבה דאגה, אני אנסה את העצות.

למעלה