HELP!!!

Tsufi

New member
HELP!!!

תאריך הלידה שלי הוא 7/10/79 ושל ה"מועמד" 28/10/76. 1. האם יש התאמה? 2. הבנתי שהעקרבים "חיים מתחת לפני השטח ומתגוננים מפגיעה" ומדובר בבחור מאוד ביישן, אני יודעת שהוא מעוניין מאוד אבל הוא די פסיבי. בינתיים אני מתייסרת כי אני גם מאוד ביישנית, לא רוצה להלחיץ אותו וסה"כ אני רוצה שהוא יעשה צעד כלשהו כי אני חסרת ביטחון בעניין לא פחות ממנו, חוסר הביטחון גורם לי לחשוב שאולי הוא לא מעוניין וסתם נדמה לי למרות שאני יודעת שיש עניין הדדי רק צריך כבר "לשבור את הקרח" ו"להוציא את הקשר הזה מהארון..." מה עושים איתו? כדאי לי להיות ישירה? אני אשמח לכל ייעוץ מכל סוג שהוא וכל דעה תתקבל בברכה, בנים: עצה מהכיוון שלכם מנקודת המבט שלכם עשויה לתרום רבות. תודה.

אם לא תנסי - לא תדעי

יש אכן פסיביים מהסוג הזה, אולם חשוב לגשת אליהם בעדינות, שלא ירגישו חס וחלילה שהם ´בעייתיים´. בכל מקרה, הדילמה שלך היא קודם כל הדילמה שלהם, ומהמקום הזה חשבי גם למה את בוחרת דווקא בו. האם הוא מראה של החלק הזה אצלך ? ואולי קל יותר לקחת יזמה עם מישהו פסיבי יחסית ? על כן בהחלט הייתי ממליץ על יזמה אולם רק לגבי עשייה משותפת ולא לגבי העלאת נושא הזוגיות בכלל. תוך כדי עשייה הדברים יעלו אל פני השטח, ושניכם תוכלו לראות מה אתם מרגישים בעניין. אם זה לא יעזור - אולי באמת כדאי להיות ישירה יותר. בכל מקרה - להפסיד אין מה..

Tsufi

New member
קודם כל תודה... ../images/Emo13.gif

תודה על התשובה הבאמת רחבה ושגרמה לי לפתוח את העיניים יותר לרווחה. ההגדרה של "בעייתי" פוגעת בול ואתה בהחלט צודק שאסור לתת לו הרגשה כזו. אני פשוט חושבת שלמרות שעברתי די הרבה עדיין אין לי כישורים מתאימים לגשת בצורה באמת נכונה למישהו כזה. ולדעתי אני רומזת רמזים של פילים בלי סוף אבל עדיין... נראה לי שחוסר הביטחון והביישנות שלו עולים על הכל. יכול להיות שהצלחתי להלחיץ אותו עם כל הרמזים? ויש קשר להתנהגות הזו ולעובדה שנולד ב- 28/10/76? יש ביננו התאמה לפי הכוכבים (אני 7/10/79)?

התאמה - קשורה לשניכם בלבד

וההתנהגות היא פועל יוצא של שניכם, ולא רק שלו. מעבר לזה - הכל בידיכם.

למעלה