Help!...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
Help!...

התקנתי משחק ישן על המחשב (אלאדין) כשמפעילים אותו דרך Aladdin.exe (שמשום מה הוא בצבע שקוף כזה.. כאילו מוסתר), אני לוחצת רווח, כדי לעבור מהמסך פתיחה (שכתובים שם כל מיני דברים על המשחק), ואז מופיעה ההודעה הבאה: Music error...007 וזהו. המשחק פותח חלון דוס, ואז מה שנשאר לי לעשות הוא לסגור את החלון.. אמ... אני לא יודעת אלו עוד פרטים יוכלו לעזור לכם לעזור לי.. אז זה מה שאני כותבת כרגע... ותודה מראש.. שנה טובה! אסתי.

noam01234

New member
אאאאה

נסי להפעיל את המחשב במצב Command Prompt ואז לנסות להפעיל את המשחק

ST

New member
אממ...

אם אני מעלה את המחשב ב-command prompt, אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה: XMS allocation error.. ואגב, ניסיתי להפעיל את המשחק, בלי לעשות setup לפני כן. המשחק עולה, אבל עם רעשים מוזרים ברמקולים, שלא מפסיקים עד שסוגרים את המשחק. אם אני מנמיכה את הרמקולים, אני יכולה לשחק בשקט. אני רק פוחדת שזה מזיק לרמקולים / לכרטיס קול... אין לי מושג מה זה עושה... שוב תודה... שנה טובה, אסתי.

noam01234

New member
אז..

נסי להוסיף לקובץ config.sys את השורות הבאות: DEVICE=C:\WINDOWS\HIMEM.SYS DOS=HIGH,UMB DEVICE=C:\WINDOWS\EMM386.EXE

א-ז

New member
זה משחק ישן

זה משחק ישן שכשהו יצא לא היתה הטכנולוגיה של היום כך שהוא מתקשה עם הכרטיס קול המאוד מאוד מתקדם (יחסית) שלך... הוא פשוט לא מצליח לזהות אותו לכן הוא משמיע לך רעשים..... מחיר הקידמה

למעלה