HELP

shirag

New member
HELP

אני יודעת שזה לא פורום זיהוי שירים , אבלפעם מזמן על סמך שורה אחת , ALPHA הצליח לזהות לי שיר שאפילו הלהקה עצמה שכחה שאי - פעם היא שרה אותו . מה עוד שמדובר בשיר אייטיז מובהק אז אולי ... טוב , אז ככה (זה הולך להיות קשה יותר מקריעת ים סוף ) יש לי רק שורה אחת מהפזמון וגם זה בקושי "could you believeeeee , could you be loveeeed ואני חושבת שמישהו ממלמל ברקע in love resurrection אני זוכרת שזה היה שייך לאיזה להקת בנים כדוגמת tears for fears או דפש או רטוב רטוב רטוב .. ושלא תחשבו שהתעצלתי נכנסתי לקרוא את 140 ומשהו השירים של דפש וזה לא שם , אותו כנ"ל עם דוראן רק שבאמצע הדרך נשברתי .. אלפא ??

alpha80

New member
אם הדמיון שלי ממש פרוע אז

זו לא להקת בנים אלא זמרת... אליסון מוייה - Love Resurrection

shirag

New member
פרוע ומופרע ../images/Emo13.gif

לא .. לא .. זה לא השיר :( שחיפשתי בגוגל אז מיד הופיע לי התוצאה הזו של אליסון מוייה . אני לא סגורה שהשורה הזו מופיעה שם , אבל could you belive.. could u be loved מופיעה בטוח . אני אנסה בפורום זיהוי שירים . אבל אם אתה לא מזהה אז רק בורא עולם יכול לעזור לי . בכל אופן , תודה כפרה &quot

shirag

New member
ואני לתומי חשבתי

שאתה צוחק איתי :) אלפא יקירי , זה לא השיר ונראה לי שכבר הרמתי ידיים . ( אני מתחילה לתהות אם אכן קיים שיר כזה ) בכל אופן , תודה מקרב לבי ושיהיה לך שבוע מקסים !

Ice machinE

New member
מה עם השיר שאני הצעתי?!

מה יהיה עם החבר הזה שלך? תשמיעי לו כבר את השיר ונגמור עניין

למעלה