Help!!

מוּסקט

New member
Help!!

אני מארחת היום כמה קולגות כדי להיפרד ממישהי שעזבה אותנו לעבוד בשדות זרים. אני לא מסוגלת לחשוב על רעיונות מה להגיש מעבר לקפה ועוגה. התייבש לי המוח. בבוקר חשבתי "אבטיח" אבל אין סיכוי שהוא יתקרר כומו שצריך מהרגע שאגיע הביתה ועד שיבואו... אז אל תגידו אבטיח. גם בבקשה אל תגידו "פשטידות" כי זה נורא מחמם את הבית כשמדליקים תנור באוגוסט.

מקלות ירקות עם משו?

גלידה? ענבים שקיררת במקפיא? סלט נקטרינות עם בזיליקום של יקירח"לה מלפני כשבועיים?

gitta

New member
אולי מגש

עם סנדויצ'ונים צבעוניים מעיגולי בגט? קל להכנה וטעים, עם ירקות חיים מכל הצבעים ול"קישוט" טעים צנוניות, בצל ירוק וזיתים ירוקים + שחורים ועלי חסה כמצע מלמטה. הגבינות יכולות להיות פושטיות כמו קוטג' ומעודנת, אפשר ממרח מוכן של סלמון או טונה בקופסאות הקטנות, עם פרוסות מלפפון וכו'. טעים ובריא.

shellyland

New member
תאנים טריות חצויות לחצי

בתוך כל תאנה לדחוף כפית גבית עיזית (לבנעז) ועלה נענע, לצקת רוטב צ'ילי מתוק (שקונים מוכן בבקבוק בסופר) - כמה דקות בגריל, עד שהגבינה משחימה. מעדן מלכים! גם אפרודיזיאק וגם מריח ממש טוב. מה עם גלידה כלשהי ברוטב פירות-יער (קונים קפואים ומערבבים עך מחבת על קצת סוכר ואפשר גם וניל או אלכוהול)? סברס ודובדבנים בתוך קערה מלאה קרח ונענע - מפיץ ריח מצויין והקרח מקרר את זה מהר (תקני בתחנת דלק). פרוסות באגט (טרי או בגריל) עם רוטב פסטו (כאמור: לקנות מוכן!) וגבינת עיזים / עגבניות מיובשות / זיתים שחורים. מטבלי גבינה/יוגורט ומקלות ירקות. מרק יוגורט קר עם מלפפונים, שמיר ושום (לערבב עם מים, קרח ומלח). סלט פירות.

gitta

New member
ברזיל, הרגתותי ../images/Emo51.gifעל הרעיונות

והאם קיבלת את המסר על המטלית שממגנטת אבק? זו לא את ששאלת אותי לפני כמה חודשים?

shellyland

New member
כלומר: ע-כ-ש-י-ו../images/Emo70.gif

מצידי אפשר להפגין ספונטניות ושכולכם תבואו אלי בשבת הבאה.

shellyland

New member
מה... כה? בכזאת קלות?

אז סגרנו. שבת הבאה אצלי. נדמה לי שזה יוצא גם ט"ו באב. אני אכין פז'ואדה ואת הדבר הזה עם התאנים.

MiriOrit

New member
הבאה זה אומר ב26.8?!

רוב הסיכויים שאני יכולה

מוּסקט

New member
יוווו

תודה לכולכם!! נראה לי שאני הולכת לקנות את עניין הבאגט. אפרוס אותו לעיגולים ואקלה עליו איזו גבינה שווה, ליד זה פלטת פירות...זה נראה לי מספיק והותר.

למעלה