help!

מצב
הנושא נעול.

שרון0608

New member
help!

help!
חשבתי שהמכשפה הגיע, (כתם חום קטנטן קטנטן) ואז כלום. כלום. כלום. הפרשות לבנות, כאבים בציצי. התכווצויות בדיקת הריון ביתי - שלילי. מישו יכול להגיד לי מה קורה פה???????. האם יכול להיות שהבדיקה הביתית לא אמינה? האם יש סיכוי שאני כן????? אני מחורפנת, לא מסוגלת להתרכז בעבודה כבר 3 ימים.

הכל יכול להיות

help!
חשבתי שהמכשפה הגיע, (כתם חום קטנטן קטנטן) ואז כלום. כלום. כלום. הפרשות לבנות, כאבים בציצי. התכווצויות בדיקת הריון ביתי - שלילי. מישו יכול להגיד לי מה קורה פה???????. האם יכול להיות שהבדיקה הביתית לא אמינה? האם יש סיכוי שאני כן????? אני מחורפנת, לא מסוגלת להתרכז בעבודה כבר 3 ימים.
הכל יכול להיות
לי יצאה תוצאה שלילית בבדיקה ביתית ןבאותו יום התוצאה היתה חיובית בבדיקת דם לבטא. למה לא לעשות בדיקת בטא?

שרון0608

New member
לא מבינה

הכל יכול להיות
לי יצאה תוצאה שלילית בבדיקה ביתית ןבאותו יום התוצאה היתה חיובית בבדיקת דם לבטא. למה לא לעשות בדיקת בטא?
לא מבינה
אני לא מבינה משהו. אני לא מקבלת הורמונים. עוד לא התחלנו טיפולים כי מחכים לשיפור במחלקת הזרע אחרי הליך צנטור שבעלי עבר. מה זה בדיקת בטא? האם זה כמו בדיקת דם רגילה לזיהוי הריון? אם אני אעשה אותה מחר בבוקר, אני אקבל תשובה באותו יום? נ.ב. עוד סמפטום שגיליתי - האף שלי (שהוא די חמוד וקטן) התנפח למימדי ענק (אתה חמוד אתה
) מזכיר לי את האף שהיה לי בהריון עם אריאל.....

קשתית2

New member
בדיקת דם אחת פשוטה תפתור את הדילמה

לא מבינה
אני לא מבינה משהו. אני לא מקבלת הורמונים. עוד לא התחלנו טיפולים כי מחכים לשיפור במחלקת הזרע אחרי הליך צנטור שבעלי עבר. מה זה בדיקת בטא? האם זה כמו בדיקת דם רגילה לזיהוי הריון? אם אני אעשה אותה מחר בבוקר, אני אקבל תשובה באותו יום? נ.ב. עוד סמפטום שגיליתי - האף שלי (שהוא די חמוד וקטן) התנפח למימדי ענק (אתה חמוד אתה
בדיקת דם אחת פשוטה תפתור את הדילמה
בדיקה ביתית אינה מאד אמינה, בעיקר שזה סמוך לאיחור, מה שאת מתארת יכול מאד להיות סימני השרשה, אבל כדי שלא תעלי את ציפיותיך גבוה מדי יכול להיות גם לא - אז כאמור, בדיקת דם (שגם לא עולה כסף) ומקבלים תוצאות באותו יום, למיטב ידיעתי, כך בכל אופן היה אצלי בסיבוב הקודם. ובעיקר, המון המון בהצלחה

אמאלה2

New member
"בטא" זו בדיקת הדם להריון

לא מבינה
"בטא" זו בדיקת הדם להריון
בבדיקה למעשה מודדים את ערכי ההורמון "בטא" אשר מופרש בדם בזמן הריון וכך רואים בוודאות את הימצאותו של ההריון. את צריכה הפניה מרופא כדי לבצע את הבדירה בקופה. אם הוא ירשום דחוף אז תהיה לך תשובה באותו יום. אם לא אז למחרת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה