HELP

• פותח הנושא pcp1
  • פורסם בתאריך

pcp1

New member
HELP

היי חברה אני צריך עזרה איך אני עושה שהערוץ hh מסומן באדום (מצורף קובץ) יהיה לערוץ סולו ועוד משהו איך אני מגיע לאפקטים כמו Sends inserts תודה רבה

HeavenlyB

New member
תשובות

יש לך בערוץ כפתור עם האות 'S'. תלחץ והוא יהפוך לסולו. במיקסר, יש לך בצד שמאל טור צר עם כפתורים שונים שמאפשרים לך לראות דברים שונים. תלחץ או אפילו רק תעביר את הסמן מעליהם ואתה תראה מה כל אחד עושה. אחד מהם יראה לך את האינסרטים.

pcp1

New member
יש בעיה

כאשר אני לוחץ על ערוץ מסויים שיהיה סולו כמו שאמרת לי הוא הופך את הערוץ האחר ועושה עליו MUTE אוטומטי כפי שניתן לראות בעיגול השחור זה הערוץ השני שהפך להיות מושתק (YY) לאחר לחצתי סולו על הערוץ hh שמוקף בעיגול אדום וכאשר אמרת לי שיש טור צר עם כפתורים שונים שמאפשרים לך לראות דברים שונים. אתה מתכוון למה שהקפתי בעיגול כחול ? בבקשה תענה אם זה לא קשה תודה רבה רבה צרפתי קובץ חדש

SlyStone

New member
אני לא כל כך מבין את הבעיה...

עשית סולו לערוץ אחד, זה אומר שכל השאר ב-MUTE... מה לא בסדר בזה? כשאתה מוציא את הערוץ מסולו, כל השאר יוצאים מ-MUTE... ראיתי במקרה בתמונה הראשונה שיש לך קליפינג רציני של 3.3 דציבלים!!! תסדר את זה!

pcp1

New member
היי אחי

אני ממש חדש בקיובייס ואתה יכול להיתייחס לחלק האחרון בשאלה שלי בקשר לדבר שמסומן בעיגול תחתון תודה רבה

pcp1

New member
בקשר לעיגול הכחול

תודה וסליחה על הטעות

HeavenlyB

New member
כן ולא

מה שסימנת בעיגול הכחול הוא רק חלק מהטור. מעליו יש עוד כפתורים (שלא נראים כמו כפתורים) שהם משנים את מה שאתה רואה בכל הערוצים. כמו אינסרטים, שליחות, אי קיו ווליום.

HeavenlyB

New member
הטור השמאלי

נועד רק לשנות את מה שאתה רואה. את האפקטים אתה משתמש דרך כל ערוץ בנפרד, בין אם השליחות או האינסרטים.

pcp1

New member
סליחה על הבורות

אבל אתה יכול בבקשה להראות לי בתמונה איך אני שם למשל תאפקט Sends בערוץ מסויים תודה רבה

HeavenlyB

New member
בשביל להשתמש ב SEND

אתה צריך לפתוח קודם כל ערוץ אפקטים. כאתה מוסיף ערוץ אפקטים יפתח לך חלון קטן שישאל אותך איזה אפקט יהיה בערוץ שפתחת. תבחר מהרשימה את האפקט שאתה רוצה. אח"כ כשאתה לוחץ על הרשימה של ה SENDS בכל ערוץ, יופיע לך ברשימה אותו אפקט שפתחת.

elper11

New member
סיבכת אותו רצחח חחחח

אחי הכפתורים שהוא אמר לך בצד הם לא עושים כלום מלבד להציג לך את מה שאתה רוצה לראות..אם תסמן את הSend אז הוא יראה לך את ה Send שיש בפרויקט..אם תסמן משו אחר הוא יראה משו אחר..הוא מציג רק את הדברים אם אתה רוצה לשים אפקטים זה כבר משו אחר...

pcp1

New member
אני רוצה לשים אפקטים

בחרתי ב Stereo ואת האפקט Reverb A, אחריי זה אני רוצה לבחור ב אפקטים Send ואת זה אני לא מצליח ניסיתי ללכת על פי המדריך של קונדרה ולא הצלחתי להגיע לטבלה הבאה (צרפתי קובץ) איך אני מגיע אליה תודה רבה

pcp1

New member
חברה בבקשה תנסו

לעזור לי אני ממש חדש בקיובייס בגלל זה אני שואל הרבה שאלות תודה רבה לכולם

HeavenlyB

New member
אתה יודע שיש HELP FILE, נכון? ../images/Emo13.gif

היה יותר מהר למצוא את התשובה שם. ונשמע לי גם שאתה מפחד לגעת בכפתורים. ברוב התוכנה, אם תשים את העכבר מעל משהו הוא יראה לך מה אותו כפתור עושה. בצורה בה אתה רוצה לעבוד אתה תהיה תקוע פה עוד 14 שנה, 7 חודשים 9 ימים ו-3 דקות. אתה חייב לנסות לקרוא קצת את ה HELP FILE. הכל מוסבר שם.

elper11

New member
אחי זה תירוץ...

אתה לא משו באנגלית...אבל בHelp File לפעמים יש תמונות ואם לא תמונות אז תעבור על זה סתם ככה אתה תראה משו בטוח שיכול לעזור לך... תנסה תלחץ F1 בתוכנה הוא יפתח לך את העזרה תחפש Send... עכשיו בוקר אני יחזור מבצפר אני יתן לך הסבר מלא או שתיכנס אליי לאייסיקיו או מסנג'ר...

pcp1

New member
אחי זה ממש לא תירוץ

אני באמת לא משהו באנגלית תאמין לי וחוץ מיזה השאלה שלי לפי מה שנראה לי היא ממש חובבנית כל אחד שמבין בתוכנה אמור לענות עליה דיי בקלות אני פשוט ממש חדש בעסק ובגלל זה אני שואל שאולות זה גם הפורום בשביל לשאול שאלות הריי אם אף אחד לא ישאל שאלות אז לא יהיה פורום ועוד דבר אחי איפה האיסיקיו שלך ?

למעלה