HELP!!!

N 1 F 8 R 2

New member
פאנק זה לא לק שחור

ולא איפור שחור ולא ניטים זה נקרא וונאבי\פוזר

EleVaTioN

New member
הממממ../images/Emo129.gif

אני לא ממש מכירה את אוונסנס וכאלה, סיכומים בטח תוכלי למצוא בפורום שלהם
אני מאמינה שעל שירים של ג"ש לא צריך להמליץ לך אז.. כמה שאני אוהבת של נירוונה smells like teen spirit (טוב מי לא אוהב את השיר הזה?
) a story of a girl come as you are silver somple plan addicted i'll do anything you don't mean anything to me i'm just a kid blink 182 always m+m's adam's song first date HIM (הייתי אומרת שהים זה יותר מטאל לא
) join me pretending poison girl right here in my arms funeral of hearts הממ ואיי פעם היו לי המון ביקורות על דיסקים.. http://www.mp3.com/albums/650040/summary.html יש פה למטה ביקורות http://www.mp3.com/good-charlotte/artists/408482/summary.html פה יש גם של האלבומים הקודמים מקווה שזה יעזור
תהני בטיול השנתי!!!

N 1 F 8 R 2

New member
אם את רוצה תפאנק של בלינק

ופחות תאימו והפופאנק הנה לך תורידי תאלבום chashire cat

A Lovato

New member
אני ממש חקרתי היום על פאנק

וכול מי שקורה לעצמו פאנק הוא פוזר מסרוח כי בישראל אין פאנקיסטים אמיתיים חוצמאלו שמשתכרים בת''א כול הזמן... אני מצטערת אבל אנשים לא יודעים מה זה פאנק ואומרים שבאסטד זה פאנק פופ...אפילו ג''ש לא כאלה פאנק ומלא אומרים שהם כן...! לאחר חקירותיי בנושא..כול מה שאמרו לי על פאנק=זבל! חוצמאנשים שיש להם חוכמה בנושא או שיודעים להבדיל ולצערי יש קצת כאלה..מקווה שתבינו אותי! ולא תכעסו עלי כי זה נשמע כאילו אני יורדת על אנשים פה....אבל זה כבר מרגיז אותי!

Naite8

New member
תגידי

איך את מגדירה את ג"ש בתור סיגנון מוזיקה? רוק?.. לאדעת זה מבלבל אותי אני אישית לא יודעת איך להגדיר את הסגנון שלהם כי זה לא רק רוק

A Lovato

New member
פאנק-רוק-פופ...די בלבל לזכור

ולדעת.... אבל שימו לב ...יש להקות כמו באסטד/מקפליי וגם אבריל שהם בשום פנים ואופן לא פאנק!!!או אפילו פאנק פופ

Naite8

New member
כן

אבל בדיסק האחרון שלהם, החדש יש גם קצת גותי כזה , לאדעת, כל מיני פעמונים, נבל, כינורות כאלה דברים אי אפשר להגיד שהסגנון שלהם לא השתנה אם מסתכלים על הדיסק הראשון ועד האחרון אי אפשר להאמין כמעט שזו אותה להקה.. טוב אולי קצת הגזמתי אבל הם התבגרו במהלך הזמן והשתנו והגיעו לסגנון קצת שונה.. שאליו הם רצו להגיע, להביע את עצמם בצורה שהם רצו, הם אמרו שהם פשוט אוהבים את הדיסק החדש שלהם, ולקח להם זמן להגיע לתוצאה הזאת, ושמראש הם ידעו שהדיסק הזה לא יהיה המשך לדיסק יאנג אנד הופלס. חוצמזה אני חושבת שהדיסק הראשון שלהם אם כבר הוא הפופ פאנק רוק השני פחות פופ והאחרון בכלל לא פופ חוץ מאולי כמה שירים שיש בהם טיפה פופ

A Lovato

New member
נ.ב

אבל מה....כול שומעי הרמונס,קזו'לטיס,קלש וכאלה יאמרו: ג''ש=באסטד וזה מעצבן!!!! זה כול כך בולשיט! <לא מבינים>

A Lovato

New member
פעם ניסיתי להסביר ואז...

הם קטלו אותי כמו אני לא יודעת מה...עדיף להתעלם וזיהו....=/

just jenny

New member
אתן אומרות את זה

כאילו באסטד זה חרא נכון באסטד וג"ש זה באמת לא אותו סיגנון ג"ש זה פאנק-רוק (ככה לפחות מחשיבים אותם) ובאסטד זה פופ אבל עם קצת מגע של פאנק.. אז אתן אומרות כאילו אם מחשיבים את באסטד לג"ש אז זה דבר רעעע כאילו זה מגעיל.. שתדעו שבאסטד לא פחות טובים מג"ש שניהם להקות מצוינות ואין אפילו מה להשוות אותם.. כי ז שתי להקות שונות לגמריי
אה- ואל תשכחו שיש פה בפורום מעריצות שלהם.. אז כך ש..

A Lovato

New member
אני יודעת שיש פה מעריצים...

אני שמעתי את באסטד כמה פעמים ויש אולי גיטרות אבל זה לא הופך את זה לפאנק... אני יכולה לתת לך רשימה של להקות פאנק פופ והם ממש לא כמו באסטד... את שמעת פעם סקס פיסטולס? רמונס? קלאש? זה פאנק "טהור" ותחשבו שכול מה שאנחנו שומעים בה מזה...ואם נעשה השוואה(למרות שאין מה להשוואת כי אם זה באסטד או סקס פיסטולס...אז יהיה באסטד כמובן!!סתעעם) תחשבי על זה..אני לא באה להעליב...פשוט אני חושבת בהיגיון על כול הקטע של פאנק....

just jenny

New member
כע הבנתי

אבל איך שכתבתן את זה זה נראה כאילו באסטד חרא.. לא יודעת אולי הם לא פאנק.. אבל גם אם הם לא.. גם אם הם פופ זה לא אומר שהם להקה חרא.. כאילו יש את האנשים האלה זאומרים: "אם זה פופ אז זה מגעיל" או ההפך: "אם זה רוק אז זה דוחה" וזה באמת מעצבן אותי.. כי צריך לשפוט לפי המוזיקה לפי השירים לא לפי איזה סגנון... זהו

A Lovato

New member
דווקא יש שירי פופ ממש נחמדים

אני לא אומרת שהכול חרא...אבל מה שמרגיז אותי זה שיש אנשים שלגמרי איבדו את כיוון עם מה זה פאנק/מוזיקת פאנק.... למשל לפני 5 חודשים הייתי לגמרי בורה בכול העינינים האלה...*עדיף לא להיזכר*

MiRa14

New member
אני גם צריכה משו...

יש למישו אתרים טובים על ההיסטוריה של הפאנק-רוק, באנגלית?

A Lovato

New member
מסתומרת?

הדבר היחידי שאני יכולה לומר לך זה שהכול התחיל מפאנק וגרין דיי החזירו את זה כפאנק רוק... <נראה לי>

למעלה