HELP!!!

aNNa MaRtiN 1

New member
HELP!!!

אוקיי סורי על ההודעה החדשה אבל זה נחוץ...! יש לי עבודה באנגלית לעשות עיתון על מוזיקה והנושא שבחרתי הוא כמובן רוק-פאנק והדגש על גוד שארלוט!! אז אני צריכה רקע על ג"ש באנגלית...פליזז..רקע קצר על פאנק-רוק ורקע על רוק גוטי כמו אוונסנס ואם יש אז סיכום רקע על אוונסנס..והכל כמובן באנגלית...אני גם יעשה TOP 10 של שירים בסגנון הזה...אז אם יש המלצות פליז...(אני אוהבת אוונסנס,ג"ש,סימפל,נירוונה,בלינק אחרונים,דה ראסמוס,הים,MUSE,וכל מיני כאלו...גם אבריל..אז תמליצו לי על שירי מהם הכי יפים לדעתם...כי אני לא זוכרת,כולם מעולים וגם טופ 10 של להקות אז תביאו הצעות והצעות פירוט.. רצוי להוסיף קישורים ככה רשום ואני צריכה שם מקורי לעיתון.. צריך profile על ג"ש וגם 5. a CD review / a review of a concert. של גוד...משהו טוב..ביקורת טובה.. טוב..בינתיים זהו..תביאו פליזזזז...ותודה מראששש!!!!!סליחה שוב על ההודעה החדשה... ד"א מחר יש לי טיול שנתייייי...YUPIIIIIIIIIIIIIIIII מאושרתתת

A Lovato

New member
ביינתיים אני ממליצה לך על להקות

אחר כך אני יוסיף קישורים וכו'... MEST-ROOFTOP,CADILLAC,WHAT'S THE DILLIO GOLDFINGER-DONT SAY GOODBUY NEW FOUND GLORY שוגרקלאט SUM 41 נמנמנמנ את השאר את בטח מכירה אז אין בעיה לשיר... קחי קישור לחפש בו דברים שווים GROUPS.MSN.COM תקלידי גוד שארלוט ואז תראי...=)

אל תשכחי את ההיסטוריה של הפאנק

מה שהאנשים עושים הרבה בעולם ושוכחים מהלהקות שהמציאו את הפאנק ביניהם SEX PISTOLS THE CLASH THE RAMONES (נראה לי ככה רושמים)

A Lovato

New member
המציאו את הפאנק?!!? WTF?

חוצמזה...היא עושה על פאנק רוק.ויש הבדל... אם היא הייתה עושה על פאנק..וואי כמה להקות הייתי מביאה עכשיו.... לסטניק פירינסס אם יש נימת כעס/מגעילות במה שרשמתי....אני לא מתכוונת לזה ברצינות=)

Knotted String

New member
להקות לא המציאו פאנק..../images/Emo42.gif

פאנק המציא להקות. פאנק זה לא מוזיקה, זה לא נוצר ממוזיקה. המוזיקה נוצרה מהפאנק. פאנק זה תרבות שלמה.

A Lovato

New member
פאנק זה.....<הגדרה>טוב לא ממש

טוב לא הייתי קוראת לזה הגדרה ואפילו אני לא חושבת שזה נכון בחלקו אבל זה נותן תמונה למה זה פאנק, ולקחתי את זה מפורום פאנק אז אל תכעסו עלי <המבינים> שאני לא מדוייקת כי לא אני אמרתי... "אז מה זה פאנק, אתם שואלים, אה? צ'מעו מה לי יש להגיד. פאנק זה לדפוק את הראש על הרצפה בזמן ששומעים Black Flag כי כבר עכשיו ברור שאת מעט הטוב קשה יהיה למצוא. פאנק זה מחשבות התאבדות שאף פעם לא יתגשמו. פאנק זה שנאה אלימה לבני זונות האלימים בעלי הכוח האמיתי – בגלל זה פאנקיסט לא יכול להתגייס או להיות שוטר. זאת ציניות כלפי אלה שקובעים את הכללים המזוינים ולא כנגד הקורבנות שלה, בניגוד לישראלי הציני המצוי. פאנק היה להזדיין בבית קברות, עד שילדי MTV אימצו את זה. פאנק זה להכין מטען צד כנגד פמליית ראש הממשלה לא ממנעים דתיים או לאומיים. פאנק זה לשנוא את ארה"ב ובמיוחד את אנגליה""

A Lovato

New member
הבאתי את הקישור

אוקע....קראתי את כול מה שהם רשמו....למרות שהם עושים הכול מציניות... הם גם לא משו יודעים מה זה פאנק....למרות שהשירשור הזה ממש ישן והם ממש סתומים...אז סורי שלא ידעתי מה אני מביאה כיזה ברצינות עלוב....

N 1 F 8 R 2

New member
כל אחד מגדיר לעצמומה זה פאנק

בשבילו את לא צריכה שיגדירו לך והילדה שכתבה את זה סתומה.. או יותרנכון חברה שלה

EleVaTioN

New member
לא נכון!../images/Emo129.gif

אבריל בכלל המציאה את הפאנק!!! (חחחחחחחח סורי זה היה דורש
)

N 1 F 8 R 2

New member
../images/Emo45.gifנו ברור!!!!

איך אפשר שלא להגיד את זה? היא הפאנק של היום

A Lovato

New member
נאופקס לא גדולים הם שולטים!

איי לאב נאופקס
פט מייק

Naite8

New member
יש להם איזה 20 דיסקים

הם מה זה עתיקיםםם חח אבל הם ענקייים אני אוהבת אותם

A Lovato

New member
גמאני!!! אוי הם ממש טופים!

*שומעת אותם עכשיו* למרות שהתחלתי לשמוע אותם רק לפני חודש ככה=/

BillysGirl

New member
אנה! אני כואסת עליך!

גמאני כתבתי בול אותו דבר לפני יומיים!!! *הא!!!*

מה זה החארטה הזה??? כנסו../images/Emo70.gif

"פאנק זה לא סתם מוזיקה, פאנק זה דרך חיים
" כל החולק על דעתי (ואבוי לו
) לא מבין כלום במוזיקה!!
(אל תכחו את זה אישית.....) נ.ב אם כבר מדברים....אז משו דומה... אני לא יודעת מה הוא רוק בשבילכם אבל רק שתדעו..... "רוק זה לא סתם מוזיקה, רוק זה דרך חיים
" - זה משו שאתה מרגיש לא איך אתה לובש ואם אתה משתמש הסמים או לא...אני אומרת את זה כי יש הרבה כאלה שחושבים שלק שחור זה רוק (או בישראל גם ערסי) ובגדים שחורים זה רוק וזה ממש לא נכון...שוב, זה משו שאתם מרגישים...

BillysGirl

New member
משו חשוב===>

לא יודעת משמ למה אפשר להגדיר "פאנק.." כי אני אוהבת פאנק ואוהבת רוק ומה שבאמצע.. זה טעם מוזיקלי אני ממנהגי, לא לובשת שומדבר חוץ משחור (מקסימום כחול) כי זה פשוט אני.. אני לא רואה ת'צמי עם משו לבן אבל זה אגב רק חיצוניות!!! אני תמיד שמה לק שחור... גם חיצוני... אי אפשר להגדיר אדם כפאנק, כי מה את רואה נגיד מישו עם ניטים וספייקים וכאלה ישר "פאנק" זה קשור להכל... זה דרך חשיבה דרך חיים, חיצוניות שמשתקפת כתוצאה מדרך חיים "פאנק זה לא סתם מוזיקה, פאנק זה דרך חיים" אז זה ממש צודק לדעתי... הכל קשור לדרך חיים שהי: טעם מוזיקלי לבוש וכו'... אז לסיכום *מקווה שזה נשמע כמו מה שאני שומעת את זה הכוונה לכל מה שכתבתי כי זה אלול להטעות, קורה לי לפעמים! סורי* פאנק היא באמת דרך חיים...

למעלה