help..

Rusty Cage

New member
סבבה

pearl jam screaming trees led zeppelin deep purple mother love bone mudhoney blind melon the doors jimi hendrix faith no more jeff buckley the animals

Sp00nMan

New member
באמת למה זבל עופות?

סך הכל להקה מאוד חביבה עם שלל נגנים מעולים מתופפת פשוט לא מהעולם הזה השירים שלהם מאוד מגוונים למה לקרוא להם זבל עופות? טוב חלאס עם הציניות הנה כמה המלצות שלי dire straits להקה מצויינת pearl jam את בטח מכירה אבל זה גראנג' באמת משובח grateful dead cream beach boys bob dylan blue cheer jethro tull

Alice Kobain

New member
תודה לשניכם ../images/Emo13.gif

אבל את לד זפלין ואת פרל ג'ם משום מה אף פעם לא אהבתי כאילו, מוסיקה מעולה. אבל לא מתחברת לזה משום מה. הגראנג' מת
וזה עצוב.

ADCMAN

New member
מוסיקה טובה אבל לא אהבת??

אם זה מוזיקה "טובה" אז למה את לא אוהבת אותה? יעני את משבחת להקות לפי מה שאחרים חושבים עליהם?

Alice Kobain

New member
לא.. מוסיקה מעולה אבל

אני לא מתחברת אלייה אל המילים עצמן, כשאני שומעת שיר אני לא מתייחסת רק למילים אלא גם ללחן שלו, ותשמע.. הלהקות האלו ידעו להלחין שזה מטורף אבל המילים עצמן לא מדברות אליי. זה הכל בא בתקופות.. עכשיו זה התקופה של אליס אין צ'יינס לפני זה זה היה היהודים.. שזה די עלוב אני יודעת.

orrrrrrrrr

New member
אממ

אני עדין לא הבנתי איזה בדיוק המלצות את רוצה.. רצית משהו בדרך הבלוז bad company gary moore pat travers

למעלה