HELP

chiff4

New member
HELP

אז ככה : לבית ספר אני צריך לעשות עבודה או יותר נכון לכתוב ביוגרפיה על קונאן....בכל מקרה , אני רוצה בתוספת לביוגרפיה הכתובה גם להוכיח שהבן אדם באמת מצחיק או אפילו ה - מצחיק...ובשביל זה אני צריך קליפ או קטע של איזה כמה דקות מהתכנית או משהו כזה כדי להציג או לפחות להגיש למורה...אז אם למישהו יש איזה קישור לקליפ טוב של קונאן או יש לו קליפ כזה...שישלח פה פליזזזזזזזזזזזז ת'נקיו :)

Doji

New member
הצעה ../images/Emo28.gif

לא מזמן שידרו בארה"ב את ה- 10th Anniversary Special של קונאן, זה לא שודר בערוץ יס+... אני הורדתי את התוכנית ברשת ה- Emule וצפיתי. אתה יכול להוריד את הקובץ ולערוך קליפים ממנו ע"י תוכנת Easy Video Splitter לדוגמא ע"י ליצור קבצים קטנים יותר של מה שאתה צריך. יש שם את הקטעים המצחיקים ביותר ב-10 השנים האחרונות.

Doji

New member
אגב קונאן, ידיעה מרעישה ../images/Emo124.gif

פורסם עכשיו בידיעות המתפרצות של מגזין the-marker (בעוד אני עוקב אחר ביצועי מניית RDWR, אבל זה לא קשור לעניין...) : 20:25 ג'יי לנו יפרוש מהנחיית תוכנית הטלוויזיה "The Tonight Show", המשודרת ברשת NBC, בשנת 2009; יוחלף על ידי המגיש קונאן אובריאן http://www.themarker.com/

chiff4

New member
2009 גם טוב

גם זה אומר שקונאן יחדש או חידש את חוזהו שאמור להסתיים ב2005 יששששששש! אני מקווה שג'יי לנו עוד יפרוש לפני 2009-יש לי הרגשה שזה יקרה...

yesplus

New member
אין סיכוי

חוץ מזה, שקונאן בשעה יותר מוקדמת בטלוויזיה משמעו קונאן מעודן. שזה לא בהכרח משהו משמח.

Aviad1987

New member
ממש ממש לא משמח. אפילו להפך

משום מה אני לא רואה את "הדוב המאונן" בפורמט העתידי של קונאן. אבל יש עד 2009 (בעזרת השם).

ƒire

New member
גם לא רואים את הדוב המאונן באובריין

אפילו בשעה הזאת הם לא אוהבים אותו, אני מתכוון למפיקים כמובן. הקהל מת עליו...

chiff4

New member
מה פתאום אתם טועים

נכון הוא אולי לא יראה את הדוב המאונן...אבל קונאן יישאר קונאן ואני בטוח שהוא ירשה לעצמו גם במסגרת שעה מוקדמת יותר...הרי זה מה שמייחד אותו,הוא לא יהפוך להיות הצנון היבש כמו ג'יי לנו הוא יישאר המשוגע שהוא היום כי בגלל זה אוהבים אותו

gadgad0

New member
קונאן יראה יותר כמו ג'וני קארסון

מאשר כמו קונאן של היום. אן-בי-סי לא תרשה לו להיות משהו אחר - במיוחד לא במשבצת השידור הזאת. אין מה לעשות, מי שירצה משהו נשכני - שיחפש במקום אחר. קונאן רוצה קצת כסף לעת זיקנה. מגיע לו.

Aviad1987

New member
אתה חי באשליה

לא חושב שהדימוי שלך זה מה שמאפיין את ג'יי לנו בעיניי, אבל הזזת קונאן למשבצת של ג'יי זה ממש לא צעד טוב לאיכות התוכנית שלו. זאת הדעה שלי, אבל אפשר לחכות ולראות.

Furry Animal

New member
20 שנה לא מספיק?

עד 2009 קונאן יסגור כמעט 20 שנה של התכנית שלו, שבארצות הברית משודרת כל יום ב12 וחצי. זה לא מספיק לכם ובעיקר לו? קונאן לא יהיה אף פעם כמו ג'יי לנו, פשוט כי יש לו כשרון קומי הרבה יותר גדול שמתבטא בעיקר בראיונות עם האורחים ובתגובות שהוא שולף בטבעיות. אז לא יהיו המערכונים ההזויים והיותר בוטים, אבל זה לא יהפוך לתכנית משעממת וחנפנית כמו של ג'יי לנו. אם כבר, אז זה יהיה קצת יותר דומה לדיוויד לטרמן שמשודר באותה שעה כמו ג'יי לנו אבל משתמש בהומור הרבה יותר מתוחכם וצעיר.

למעלה