Help!!!!

Help!!!!

אני צריכה עזרה דחוף! אני תלמידת תיכון עולה ל-יב',ולומדת במגמת תיאטרון. אני מחפשת מחזה להעלות לשנה הבאה כהפקה לבגרות,אשמח לקבל המלצות:) נוסף לכך שמעתי על מחזה בשם קידוש מאת שמואל הספרי,ואיני מוצאת תקציר של המחזה,אם הנכם מכירים אתם מוזמנים לספר לי.... תודה מראש:)

ואגב...

אנחנו שישה בהפקה. חמש בנות ובן,ואחת כנראה תהיה הבימאית והיא תקבל תפקיד קטן... אני מחפשת משהו או ממש דרמתי,קורע לב,דמעות ובו'...(שיגע לקהל...) או משהו קומי ממש,לצחוק נונ סטופ!
תודה..

OneOfTheGifts

New member
כמו שרשמתי למטה...

לדעתי "ילדי קנדי" יכול להיות מצויין בשבילכם! יש שם 3 בנות, ו-2 בנים (שהתפקיד של ספרג'ר יכולה לעשות בת), ויש שם תפקיד ללא מילים של ברמן.... לדעתי זו הצגה מאוד חזקה... כמו כן... יש את "רחוב" של ג'ים קארטייט, ואם אתם יכולים גם לשיר אז יש את "קול קטן" של אותו מחזאי (מממ.. עצה שלי.. תשימו את התרגום של המחזה בפרופוציות... תראו את הסרט ותקחו משם דברים לתרגום...)

gamegir

New member
את ספרג'ר לא יכולה לשחק בת.

זה פספוס של הדמות. זה כמו להגיד שאת התפקיד הראשי ב"ויקטור, ויקטוריה" יכול לשחק בן, או ש"בנות פסיה" היו יכולות בעצם כבר להיות בנות וזהו.

anabar

New member
אין להם מספיק שחקנים בשביל "רחוב".

ול-"קול קטן" הם כבר יותר מידי. אין שם מספיק תפקידים משמעותיים. רחוב זה באמת מחזה מצויין, אבל אין מצב שתצליחו להעלות אותו רק עם בן אחד. בכלל, 6 שחקנים זה מעט בשביל רחוב. אתם יכולים לעשות את "הא- הא". יש שם תפקידים ל- 4 בנות ובן ואם אחת ממילא מביימת אז זה בסדר.

OneOfTheGifts

New member
דבר ראשון...

תהרגו אותי... ( :) ) דבר שני, אה-הא זה לא כזה מצמרר (לדעתי), נכון שזה מחזה טוב ורציני וכבד... אבל אותי הוא לא כל כך צימרר... ומממ.. בילדי קנדי חוץ מהקטע של הדארג שלו (שאפשר לשנות את זה לקינג), הכל שם יכול להיות בת... אני לא מבין את הפיספוס של הדמות בעניין של בת... מה עוד? מממ אני חושב על מחזות! גרר! אני כל כך מחזות לס בזמן האחרון... אוקי הינה כמה הצעות נחמדות...: -ציד מכשפות / ארתור מילר (חיסרון - מחזה מאוד מאוד מאוד ארוך שקשה לקצר לחצי שעה) -תמונות ציד מבווריה תחתית / מרטין שפר -שרידי אנוש בילתי מזוהים וטבעה האמיתי של האהבה / בראד פרייזר (עוד פעם, מחזה מאוד מאוד ארוך!)

OneOfTheGifts

New member
רחוב זה מחזה ללא עלילה

נשמע מוזר... אבל זה לא... זה מספר על חיי אנשים ברחוב עני בפרברי לונדון!! את המחזה כתב ג'ים קארטייט ואפשר להשיג אותו בחנות פרוזה בדיזינגוף...

R O O L Y

New member
יש לי בשבילך!!!

אמרת שמואל הספרי ונזכרתי...
יש את "סליחות" של חנה אזולאי הספרי...מכירה? נראה לי שזה מתאים...מקווה שעזרתי

Natali s

New member
סליחות עשו אצלנו...

אבל אני חושבת שזה רק לבנות....

R O O L Y

New member
אוי נכון...

אבל זה ממש יפה! ויש גם "קיסריה סופשבוע" שזה נראה לי או 3 או 4 בנות ובן...

סליחות מדבר על ארבע אחיות

שכל אחת היא טיפוס אחר, ויש איזה סיפור עם האמא שלהן שעוזבת את הארץ ובורחת חזרה למרוקו או משהו כזה (מצטער ראיתי את ההצגה לפני שנתיים)

R O O L Y

New member
הנה תקצירים...

סליחות - הצגה ענקית לדעתי! בוקר אחד קמה אמא, מחזירה את הבית שלה ל"עמידר" ונעלמת. ארבע בנותיה נזעקות מרחבי הארץ אל הבית בנתיבות, שם העבירו את תקופת נעוריהן. פאני, אשת העסקים הפרובוקטבית, אוולין החרדית ואם לשמונה בנות, מלכה עקרת הבית חולת הקנאה, ואמירה, סטודנטית לקולנוע שמחפשת נואשות נושא לסרט. זהו ערב יום כיפור - זמן לא מתאים לעזוב הכל ולחפש את אמא, ובכל זאת... קיסריה - סופ"ש קיסריה סופ"ש מספר את סיפורן של שלוש חברות טבות, תמי,מיה,דינה. רווקות מתבגרות, אידיאליסטיות בנשמתן המחפשות קשר באופן נואש ומתקשות ביצירת קשר זוגי יציב. תמי היא מחזאית בת 36 מתאהבת ביונתן, בפגישה מקרית בתיאטרון. מפגש בין שני אנשים שונים מאד משני עולמות רחוקים מאד מוליד סיפור אהבה. האהבה של השניים מאיימת על החברות, ויוצרת מערבולת יחסים בין שלוש החברות מצד אחד, ובין יונתן ואמו מהצד השני. הדמיון והמציאות מתערבבים זה בזה ויוצרים לכולם מציאות חדשה. מחזותיה של גורן אגמון היורשת,הקונצרט,מבזק חדשות ומכתב לנעה היו ללהיטים על בימת תיאטרון בית ליסין והוצגו בהצלחה בכל רחבי הארץ. בבקשה

יש משהו

שמואל הספרי כתב את "קידוש" כחלק מטרילוגיה (יצירה בעלת שלושה חלקים): קידוש, חמץ ושבעה. בעוד שקידוש הוא מחזה קטן ואינטימי (שלוש דמויות), בשבעה ובחמץ יש יותר דמויות והעלילה פתוחה יותר. אני שיחקתי בשבעה ואני מכיר את המחזה, הוא בהחלט יתאים להפקה בגרותית. בקשר לתקציר של מחזה - אין ממש דבר כזה, אלא אם מישהו עושה במיוחד.

גם אני מחפשת לבגרות../images/Emo70.gif

מחזה (רצוי אבסורד) מעניין, עם מסר- ל-5 שחקניות בנות
תזרימו הצעות לכאן

למעלה