HELP!!!

aharonh1

New member
HELP!!!

מחפש בנרות את המילים לשירים דם דם ודירלדה. תודה !!!

kokotas

New member
בבקשה התרגום והמילים

מילים: DIONISIS SAVOPULOS לחן: מהאיים ==================================================================== Βρέ ντιρλαντά, ντιρλανταντά, βρε ντιρλαντά και τέζα όλοι και πώς θα πάρουμε την πόλη, ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά Από την πόλη την καλή ήρθε μια σκούνα με πανί Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντιρλαντά και δεν τελειώνει βρε ντιρλαντά με ζαχαρώνει, Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, να το χαρώ που με κοιτά Ω ντιρλαντά βρε λεβεντόνια, βρε και της Μπαρμπαριάς γλαρόνια Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντιρλαντά βρε και βραδιάζει βρε κι η κουβέρτα με στενάζει Βρε και ο μάγερας φωνάζει, ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά Βρε ντιρλαντά και τέζα όλοι και πώς θα πάρουμε την Πόλη Από την πόλη την καλή, ήρθε μια σκούνα με πανί Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, αχ η Μαρία του Μηνά Επάνω στ’ άσπρο της ποδάρι θα πάω να δέσω παλαμάρι Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντιρλαντά θα δέσω κόμπο βρε στον λαιμό τους των αρχόντων Να πέφτει ο κόμπος στο κοπάλι, στην Κατερίνα του τσαγκάρη Βρε θα τη βάλω μες στην πλώρη και θα τής κάμω γιο και κόρη Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντιρλαντά και σεις λεβέντες βρε θα σάς δώσω εγώ βιολέτες Θα δώσω σ’ όλους από δύο βρε και τού Γιώργη δε τού δίνω Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά, ω ντα-ντα-ντα, ντιρλανταντά Ω ντιρλαντά, ντιρλανταντά... ===================================================================== ורה דירלדה דירלדדה, ורה דירלדה וכולם גמורים ואיך נכבוש את העיר, או דירלדה דירלדדה ומהעיר הטובה, הגיע סירה עם מפרס או דירלדה , דירלדדה, או דירלדה וזה לא נגמר ורה דירלדה , היא מפנקת אותי או דירלדה , דירלדדה, או דירלדה אני נהנה שהיא מביטה בי. או דירלדה גברברים, וציפורים של ארצות הברברים (הכוונה לצפון אפריקה) או דירלדה דירלדדה, או דירלדה והערב יורד והשיח מעייף אותי והטבח צועק , או דילדה דירלדדה ורה דירלדה וכולנו גמורים, ואיך נכבוש את העיר ומהעיר הטובה, הגיע סירה עם מפרס או דירלדה דירלדדה, אח מריה של מינה(שם של גבר) על רגלה הצחור, אקשור חבל ימאיים או דירלדה דירלדדה,או דירלדה אני אקשור קשר על צווארם של האדונים ויפול הקשר על נערה, קטרינה של הסנדלר העלה אותה על הסיפון ועשה לה בן ובת או דירלדה דירלדדה,או דירלדה , ואתם בחורים אתן לכם שתי פרחים אני אתן לכולם זוג , אבל ליורגי לא אתן או דירלדה דירלדדה........ הערה: בשיר מוזכרת "העיר". הכוונה היא לקוסטנטינופול, שהייתה בירתה של של האמפריה הביזנטית ונכבשה ב 1453 ע"י האותומנים. ישנם הרבה שירים ביוונית המזכירים את ה"עיר" , בהקשרים שונים , אבל בעיקר על החזרה אליה תחת שילטון יווני\ ניצרי.

F a d i

New member
../images/Emo26.gif

DIRLADA מילים:סבופולוס (ללחן עממי) ביצוע:סבופולוס VRE DIRLADA,DIRLADADA VRE DIRLADA KAI TEZA OLI KAI PWS THA PAROUME TIN POLI,O DIRLADA DIRLADADA APO TIN POLI TIN KALI IRTHE MIA SKOUNA ME PANI O DIRLADA DIRLADADA,O DIRLADA KAI DEN TELEIWNEI VRE DIRLADA ME ZAKHARONEI O DIRLADA,DIRLADADA,NA TO KHARW POU ME KITA O DIRLADA VRE LEVENDONIA,VRE KAI TIS BARBARIAS GLARONIA O DIRLADA DIRLADADA O DIRLADA VRE KAI VRADIAZEI VRE KI I KOUVERTA ME STENAZEI VRE KAI O MAGERAS FONAZEI,O DIRLADA DIRLADADA VRE DIRLADA KAI TEZA OLI KAI PWS THA PAROUME TIN POLI APO TIN POLI TIN KALI IRTHE MIA SKOUNA ME PANI O DIRLADA DIRLADADA AKH I MARIA TOU MINA EPANW ST'ASPRO TIS PODARI THA PAW NA DESW PALAMARI O DIRLADA DIRLADADA O DIRLADA THA DESW KOMBO VRE STON LAYMO TOUS TWN ARKHONDWN NA PEFTEI O KOMBOS STO KOPALI,STIN KATERINA TOU TSANKARI VRE THA TI VALW MES STIN PLWRI KAI THA TIS KAMW YO KAI KORI O DIRLADA DIRLADADA O DIRLADA KAI SEIS LEVENDES VRE THA SAS DWSW EGW VIOLETES THA DWSW S'OLOUS APO DYO VRE KAI TOU YORGI DE TOU DINW O DIRLADA DIRLADADA O DA DA DA DIRLADA O DIRLADA DIRLADADA
זה היה האנגלויוונית הכי "מעניין" שעשיתי תהנו ותשירו בקול רם

the greek

New member
בבקשה

O NDIRLADA NDIRLADADA, O NDIRLADA KE DEN TELIONI BRE NDIRLDA ME ZAXARONI O NDIRLADA NDIRLADADA, NA TO XARO PU ME KITA O NDIRLADA BRE LEBENDONIA, BRES KE TIS MBARBARIAS GLARONIA O NDIRLADA NDIRLADADA, O NDIRLADA BRE KE BRADIAZI BRE KI KOUBERTA ME STENAZI BRES KE O MAGIRAS FONAZI, O NDIRLADA NDIRLADADA BRE NDIRLADA KE TEZA OLI, KE POS THA PARUME TIN POLI APO TIN POLI TIN KALI, IRTHE MIA SKUNA ME PANI O NDIRLADA NDIRLADADA AX E MARIA TOU MINA EPANO ST' ASTRO TIS PODARI THA PAO NA DESO PALAMARI O NDIRLADA NDIRLADADA, O NDIRLADA THA DESO KOMBO BRE STON LEMO TOUS TON ARXONDON NA PEFTI O KOMBOS STO KOPALI, STIN KATERINA TOU TSAGARI BRE THA TI BALO MES TIN PLORI KE THA TIS KAMO GIO KE KORI O NDIRLADA NDIRLADADA, O NDIRLADA KE SIS LEBENDES BRE THA SAS DOSO EGO BIOLETES THA DOSO S' OLOUS APO DIO BRE KE TOU GIORGI DEN TOU DINO O NDIRLADA NDIRLADADA, O NDIRLADA NDIRLADADA O NDIRLADA NDIRLADADA

F a d i

New member
אוי ד'ה גריק...שתהיה בריא

איזו טלפתיה......! טוב לראותך שוב.. (מה שאעשה להבא זה קודם לכתוב את זה בוורד למשל,ואחר כך להדביק פה..כי מה שעשיתי זה "הוספת תגובה" ולקח לי המון זמן לכתוב את זה כך שבינתיים אתה כבר הספקת לכתוב ולשים את זה פה...) יאללה לא נורא...

aharonh1

New member
תודה רבה

תודה רבה. האם תוכל בבקשה לשלוח לי את מילות השיר דם דם.

ל-the greek ברוך השב, היכן הייתה??

חסרתה לנו מאוד, והנה כבר חזרתה ומייד מרגישים את זה, תודה על ההערות, ההאורות, ועל כל מה שאתה תורם לפורום הזה...

למעלה