Help!

ThePiper

New member
Help!

אני יודעת שהודעות מסוג זה הן לא החביבות על חברי הפורום, אבל החלטתי בכ"ז לבקש עזרה. נפלו עלינו ימים משוגעים במיוחד ואיזו מוזיקה היא יותר משוגעת מאשר פסיכדליה? כן, באוסף פסייח עסקינן. אני עדיין לא יודעת כמה שירים יכנסו (אני מנחשת שלא יותר מ-20), אבל אם תכתבו את שירי הפסייח הכי מומלצים אני אודה לכם =) וסתם הערב קטנה, לא משנה לי הפופולריות של השיר (את לוסי אני לא אכניס, לא מספיק גרובי), העיקר שהוא יהיה טריפי ומטורף ושיהיה אפשר להשתגע לצליליו. תודה מראש.

giba70

New member
משהו של פינק פלויד המוקדמים

מהחלילן אולי Astronomy Domine יכול להתאים ואולי מה"צלחת" Let There Be More Light

ThePiper

New member
בקשר לפינק פלויד...

חשבתי יותר בכיוון סי אמילי פליי, או אולי מתילדה מאת'ר. ועוד תוספת: פסייח אמריקאי או בריטי, ממש לא משנה.

OzzzzzY

New member
אם כבר פ"פ , אז הייתי מוסיף את

Arnold Layne...גם שיר מצויין , וזה גם בכיוון שאת רוצה...

מי אמר פסייח ולא קיבל!?../images/Emo8.gif

אז ככה אם את רוצה כמה פסיכודלים מקפיצים, גרוביים אז הנה כמה: jefferson airplane - somebody to love the byrds - mr. spacemand, eight miles high the hollies - bus stop rolling stones - she's a rainbow doors - love me two time,break on through love - a house is not a motel, alone again or animals - dont let me be misunderstood pink floyd (חייב ייצוג) - see emily play וסתם אם בא לך להכניס כמה שהם פשוט חובה אז: jefferson airplane - white rabbit doors - crystal ship, l.a woman jimi hendrix - purple haze pink floyd - let there be more lights האמת שסתם ניימדרופינג זה סתם דבילי אבל... פסיכדליה עוסקת בערבובייה אחת גדולה, אז נחרוג קצת.... חחחח! תהני! :)

Chocoholic

New member
Don't Let Me Be Misunderstood

זה פסייח ??? צ'אנדלר הבסיסט השמנמן מתהפך בקיברו...

שיתהפך עד מחר...

זה אחלה פסייח שבעולם! זאת פשוט מוסיקה מטורפת, מעורבלת ומכשפת בעיקר! פסייח! קח אחד "אי-הבנה" יחד עם פטריה הודית אחת (איזו שתבחר) בבוקר ותראה מה זה פסיכודלי....... חחחח.... חוץ מזה אני חושב שכל אחד רואה בפסיכודליה משו אחר - זה היופי פה!

gilgamesh

New member
רק בגלל שאהבתי את החתימה

(ובגלל שאת צורבת את הדיסק לעצמך,מתוך התקליטייה שלך,ולא מורידה מהרשת...) Hallucinations אחד הטובים של Tomorrow Paper Sun של Traffic The united states of America מבליחים עם שיר באמת יפהפה Stranded in Time White Bird ללא מילים It's a Beautiful Day

ThePiper

New member
פייפר סאן?? קלעת בול!

הנה כמה שירים שיכללו בלי שום ספק: 8 מיילים, ערפל סגול, ארנב לבן, ימים מוזרים של הדורז, מחר לעולם לא יודע, איצ'יקו פארק, אוגדנס נאט גון פלייק (שניהם של הפרצופים הקטנים), פייפר סאן, 2000 שנות אור מהבית. וזה בערך הכל... בקשר לאמנים כמו קרים אני מתלבטת... ואולי פרפר הברזל.

giba70

New member
אה, לגבי קרים, זה נכון שיש הרבה

שירים בדיזראלי גירז שיכולים להתאים, אבל לדעתי הכי מתאים Tales of Brave Ulysess

Miss CB

New member
פסייח זו מילה מצחיקה ../images/Emo13.gif

(סתם התחשק לי לחלוק) כמו שכבר אמרו, משהו מהפייפר של פינק פלויד; תרימי את "דיזראלי גירז" ותעשי אנדנדינו כל שיר שם יתאים לאוסף; תעיפי מבט גם ברשימת השירים של "ריבולבר", אומנם לא רק פסיכדליה אבל אני בטוחה שתמצאי שם משהו..

HelterSkelter1

New member
קצת טיפשי, אבל מילא, נסלח לך

כמה: Pink Floyd - Interstellar Overdrive J. Hendrix - Fire Zombies - Time Of The Season KC - 21st Century Schizoid Man (לא פסיכדליה אבל מקפיץ משהו) הצ'רצ'ילים - Subsequent Finale הצ'רצ'ילים - Double Concerto (ביצוע ועיבוד לבאך) הצ'רצ'לים - Man In The Crowd Soft Machine - So Boot If At All Soft Machine - Hope For Happiness

yoavsc

New member
בקשר לזומביז

לשיר שאליו התכוונת קוראים "she's not there", והוא לא יותר טוב..

Boo9ie

New member
זה הופיע בפרסומת לדיאט קולה, לא?

יש לזה גם ביצוע של סנטנה אני עם יואב

למעלה