!!!help

hanny6

New member
!!!help

הי לכולם אני נהנת מכל רגע כל פעם שאני נכנסת לפורום ואפילו כתבתי כמה פעמים אבל עכשיו אני ממש צריכה עזרה אני נרשמת ללימודי עיצוב פנים ועליי להגיש תיק עבודות הכולל כ 5-6 עבודות משהו יכול לעזור לי באיך עושים את זה ? מאיפה מתחילים? ושמעתי שיש אולי קורסים בנושא תבינו עיצוב זורם אצלי ממש וזה חלק מרגש מהחיים אבל אין לי שום ניסיון מקצועי
תעזרו לי אני ממש אבודה ואני לא יודעת מאיפה להתחיל המון תודה מראש

uvls

New member
תיק עבודות

אין צורך לחשוש מחוסר ניסיון מקצועי, בטח לא בשלב בו את נמצאת. תיק עבודות לקבלה ללימודי עיצוב אינו אמור לשקף ניסיון מקצועי, אלא יצירתיות, סוג של קומוניקטיביות וכשרון. אם יש לך עבודות שעשית נסי לבחון אותן שוב, לבחור מתוכן את אלו המבליטות צדדים חזקים אצלך ולבנות מהן "חבילה" אסתטית. אם העבודות עצמן אינן מתחברות למשהו פחות או יותר הומוגני, נסי לחשוב על פורמט שיאגד אותן ויצור כיוון מסויים. היכולת לומר משהו דרך העשיה שלך, לא משנה מה בדיוק, היא זו שיוצרת את האימפקט. לדעתי. אם אינך מרגישה שאת יכולה להתמודד עם זה באופן עצמאי, נסי לקבל איזושהי הדרכה מסודרת - מכינה לעיצוב. לא חסרים מקומות וזו דרך מקובלת מאוד. המון הצלחה, יובל

hanny6

New member
../images/Emo53.gifאבל...

אולי זה ישמע קצת מוזר אבל אני בת 21 השתחררתי לפני שנה וכל מה שהספקתי לעשות זה עבודה מועדפת ופסיכומטרי ולא עיצבתי שום דבר חוץ מאת החדר שלי מה אני אמורה להגיש תמונות של חללים שעיצבתי או סקיצות או חפצים או מה????????? תודה יובל

melodynoa

New member
רגע רגע...

בשביל להתקבל כבר צריך תיק עבודות, אז איך התקבלת?

hanny6

New member
../images/Emo13.gifיש!!!

ראיתי שאת עונה לכולם אז אני ממש שמחה שהתפנית גם אליי אז קודם כל ההרשמה מתחילה רק בינואר אחרי שאני ארשם אני צריכה לעבור מבחן כניסה ולהגיש תיק עבודות אבל עדיין זה עניין של זמן מצומצם מאד מה אני אמורה לעשות???

melodynoa

New member
אז ככה...

זה שלא עניתי לך זה לא מפני שלא בא לי להתייחס, אלא מפני שאני לא יודעת. האמת היא שגם אני נתקלתי באותה בעיה כמו שלך, והצטערתי שלא חשבתי על זה קודם, כי אולי הייתי הולכת למכינה למקצועות העיצוב (קיימות לא מעט כאלה). אני ניחה שהברירה היחידה שלך זה לעשות אחת מזורזת כזאת, וזה יותר "קורס" מאשר מכינה. אם את לא משיגה קורס או מכינה כזו שתסתיים לפני התאריך האחרון של ההרשמה, הברירות שיש לך זה לעשות אחת כזו ולהרשם במועד הבא ללימודים, או ללכת למקום שלו דורשים תיק עבודות. אני מצרפת לך את "הרשימה" ונסה לחפש לך משהו. עכשיו, הסדרה שלי... ביי.

uvls

New member
שיעורים פרטיים

נסי לברר טלפונית/פיזית מועדים של מכינות לעיצוב או קורסים לליווי בהכנת תיק עבודות. אני מניח שחלק מהם עובדים על טווח קצר יחסית, מה גם שעכשיו זו העונה החמה אצלם. במידה ותעלי חרס, אני בטוח שניתן להיעזר גם במורה פרטי לצורך הדרכה והכוונה ליצירת תיק עבודות. אני לא יודע לכוון אותך למקום ספציפי, אבל כבר שמעתי כמה פעמים על האופציה הזו. אל תדחי את זה! אם את מעוניינת ללמוד בשנה הבאה אז הגיע הזמן להזיז עניינים. לילה טוב

hanny6

New member
../images/Emo39.gifהמון תודה לשניכם

התחלתי לבדוק אפשרות של הצטרפות לקורס בנושא וגם אם בסופו של דבר אני אלמד במכינה לעיצובואדחה את הלימודים בשנה זה קצת מבאס אבל זה עדיין בסדר כי אני רוצה להגיע מוכנה והכי חשוב לי להתחיל לעסוק בתחום אפילו אם בתור התחלה זה רק במכינה (כי אני כבר לא יכולה לחכות) אז בכל אופן תודה ומבטיחה להמשיך לעדכן חני

למעלה