Help

Maya_L

New member
Help

I`m new here and I see that in this room there are good people that like to help each other so I want some help. I married last year and after the wedding I add 15 kg to my body and I`m so sad - not because of the other people [also ], it because I feel bad with my body. for example when I`m siting I feel fat like all my body like balioon. what can I do to get away with at last 10 kg by the way I can`t write in hebrew in this computer but I can read in hebrew. Thanks Maya.

:)היי מאיה, קודם כל

ברוכה הבאה לפורום ומזל טוב לנישואייךB-) ובקשר למשקל- לא תאמיני אבל אצל רוב הזוגות שאני מכירה יש עליה במשקל (אצל שני בני הזוג) אחרי החתונה (כנראה מנחתB-) ) אל יאוש, זה יורד עם קצת התמדה ובלי הרעבה עצמית והכי חשוב תרגישי טוב עם עצמך כי אני תמיד אומרת ``אתה נראה איך שאתה מרגיש`` - וזה באמת נכון - כשיש אור בעיניים וחיוך על השפתיים פשוט נראים אחרת... אופק שלי בן שלושה חודשים ואני ``סוחבת`` עלי 6 ק``ג עודפים, היות ואני עדיין מניקה, אני לא מרעיבה את עצמי, אלא אוכלת בצורה שפויה וכולי תקווה שעוד הקיץ אוכל להשיל אותם ממני...וגם אם לא, לא נורא...תמיד יש מחר.. אז מאיה לחשוב חיובי ולחייך :) **וסליחה אם אני נשמעת כמו מורה :)

ששק

New member
מאיה....

ברוכה הבאה לפורום שלנו. אני מכירה את מה שסיפרת- אני התחתנתי לפני כ-שנה וחצי ומהחתונה גם אני העלתי כמה ק``ג (לא הרבה אמנם אבל יחסית למשקל נוצה שהייתי זה די בולט...) אבל אני מסכימה עם מה שאריאלה אמרה. אני לא מאמינה בדיאטות הרעבה כי תמיד גם אם בהתחלה מורידים כמה ק``ג, בסוף מעלים יותר. אני מאמינה באוכל מאוזן- אני משתדלת לאכול מאוזן ומשלבת עם זה ספורט. לשמחתי אני לא מאלה ש``סובלים`` מספורט, אני לא מוותרת על טניס לפחות פעמיים בשבוע זה גם שורף קלוריות וזה גם כיף..... אני מבינה לפי דברייך שגם אנשים מסביב מעירים לך- את צריכה להגיד להם לא להתערב בנושא ולעשות מה שטוב לך!! תגידי להם שזה שהם מעירים לך לא תורם לך שום דבר ואפילו להפך ושאם הם אוהבים אותך שיפסיקו להעיר לך!!!!!!! האמת שאני תמיד אומרת להסתכל על החצי המלא של הכוס... זו גם סיבה לקנות בגדים חדשים... סתאאאאםםםם... בקיצור לדעתי את לא צריכה להרגיש רע עם עצמך. אבל אם בכל זאת זה מפריע לך, יש דיאטות מסודרות, בתוספת מעט ספורט זה עוזר. הכי חשוב להיות סבלניים ולא לצפות להוריד מידית במשקל, חשוב לעשות דיאטה מאוזנת כי כמו שאמרתי דיאטות הרעבה בסופו של דבר לדעתי מביאות אפילו להשמנה. אני לא מומחית בדיאטות אבל ראיתי כאן כמה הצעות לדיאטה, אני בטוחה שתוכלי להעזר... בכל מצב, שיהיה לך בהצלחה, ואם תצטרכי עידוד, אני בטוחה שכולם פה בפורום ישמחו לעזור וגם אני כמובן... אז שוב בהצלחה.... יראת

רובנס

New member
היי מאיה ברוכה הבאה עשי כל דבר

בתוך הבית בצעדי ריקוד ותנועה שטיפה בישול וכו` תראי איך יהיה לך חשק לשמור ומצב רוח מרומם רוב הזמן (כמה קל לתת עצות לאחרים לא)במשך כשעה כל יום במקום לעמוד בזמן הדחת הכלים פשוט התנועעי בהצלחה

למעלה